June 5, 20213 yr Musetti uzeo beleške od Čekinata da se spremiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 5, 20213 yr Uh, ovo je neprijatno za gledanje jebi ha (kako kažu u Firenzi [emoji38] ) već kad skine gaće...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 5, 20213 yr Šta znači žreb. Ovaj Berankis nije ništa bolji od bilo kog našeg, pa evo njega u trećem kolu. Mislim da Kecmanović i Đere nisu igrali jedn protiv drugog u drugom kolu, da ni jedan ne bi prošao do trećeg.
June 5, 20213 yr Penal za 3:0 je pravi pokazatelj snaga, Berankis je u 4° kategoriji, neki Sinneri, Dimitrovi, Rublovi mogu da zablistaju set, dva ali su još uvek u 3° dok Cici, Zveki, Tim i Meda imaju već neko borbeno iskustvo u dvobojima sa prvom kategorijom ali samo na određenim GS-ovima kad im se poklope karte.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 5, 20213 yr Samo nek se smeska, nego ne znam to neko mucenje bi mogli malo bar protiv Musetija, bolje nego posle toga [emoji58] cisto radi uroka, ne volim ovako bas ko podmazano, jedino ako imamo nekog novog Nokija sada [emoji2]
June 5, 20213 yr Pa bice mučenja u SF, nek dotle dogura bez izgubljenog seta i odmoranMe, ne, mora da se pomuci pre toga [emoji19]