mlatko Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Musetti uzeo beleške od Čekinata da se spremiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Uh, ovo je neprijatno za gledanje jebi ha (kako kažu u Firenzi [emoji38] ) već kad skine gaće...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Šta znači žreb. Ovaj Berankis nije ništa bolji od bilo kog našeg, pa evo njega u trećem kolu. Mislim da Kecmanović i Đere nisu igrali jedn protiv drugog u drugom kolu, da ni jedan ne bi prošao do trećeg. 2
mlatko Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Penal za 3:0 je pravi pokazatelj snaga, Berankis je u 4° kategoriji, neki Sinneri, Dimitrovi, Rublovi mogu da zablistaju set, dva ali su još uvek u 3° dok Cici, Zveki, Tim i Meda imaju već neko borbeno iskustvo u dvobojima sa prvom kategorijom ali samo na određenim GS-ovima kad im se poklope karte.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Šta predstavlja sada ovo serviranje od 135 km na sat?
Milošica Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Uradio se Novak nečim. Ceo treći set se nešto smeje, a evo i sada je mnogo veseo.
Jumanji Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Samo nek se smeska, nego ne znam to neko mucenje bi mogli malo bar protiv Musetija, bolje nego posle toga [emoji58] cisto radi uroka, ne volim ovako bas ko podmazano, jedino ako imamo nekog novog Nokija sada [emoji2]
Tsai Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Pa bice mučenja u SF, nek dotle dogura bez izgubljenog seta i odmoran
booyaka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Nije baš ubedljiv Nadal. Barem nije na Novakovom nivou u ovom trenutku.
Jumanji Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Pa bice mučenja u SF, nek dotle dogura bez izgubljenog seta i odmoranMe, ne, mora da se pomuci pre toga [emoji19]
Recommended Posts