mlatko Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Biće vatre, biće dima dok napolju kiša lijeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 7 minutes ago, Arkadija said: Nejak je Laslo za Cvereva. Polako. Djere prvo ispipava gde je Zverev najslabiji 1
Tsai Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 ovi ce tacno opet sutra dedu staviti na satrijea a klljakavog na trodnevni pljusak
mlatko Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Sutra ujutro kažu pada malo i to je to od kiše za ovu godinu. A pošto će danas verovatno neke da prebace na sutra biće gust rasporedInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Da, da, ostrim se da uputim salvu besa na organizatore.Videcemo tek veceras kada izadje raspored. A prognoza je da bas ceo dan danas pada?
mlatko Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Da, da, ostrim se da uputim salvu besa na organizatore.Videcemo tek veceras kada izadje raspored. A prognoza je da bas ceo dan danas pada?prilično Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Jumanji Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Ajde Lacika, imas i navijace [emoji3]A dobro, mozda ce nesto i moci da se igra
mlatko Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Na žalost Đere nije konzistentan (i teško će se ponoviti nešto) kao pre dve godine protiv Nišikorija. Srećom Zveki je zveknut pa ima šanse.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 1 minute ago, Ras said: Je l će sada i Zvereva da apse? Zašto?
Recommended Posts