Jumanji Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Еh da oće da igraju još 4 sata da Marin isprati publiku kući i ostavi Šardija samog na cedilu (da ne kažem giljotini)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkSardija?Gaskea?Ako na ovog drugog mislis on svakako igra bez publike...not before 21h.Idiotska odluka, igrao se neko, ali takav im je ovaj turnir, vecernja sesija bez publike. Budale.
Arkadija Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Federer se posvađao sa sudijom oko vremena koje je potrebno igraču koji prima servis da bude spreman. Frka.
mlatko Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Sardija?Gaskea?Ako na ovog drugog mislis on svakako igra bez publike...not before 21h.Idiotska odluka, igrao se neko, ali takav im je ovaj turnir, vecernja sesija bez publike. Budale.Šardi ispao u 1° kolu hihi, mešam ih a pomešso sam i raspored časova, mislio sam da Nadal odma posle Federera a uveče neke devojke... 1
Jumanji Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Idi bre Fico u persun [emoji16] Pogresna tema [emoji56]
Recommended Posts