mlatko Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Zaboravio sam da dodam: u vreme popodnevnog odmora i po najjačem suncu.biće kišica kažu popodneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Zaboravio sam da dodam: u vreme popodnevnog odmora i po najjačem suncu.Zar ja ne pcujem da prognoza kaze: kisa?
Ras Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Aman, u vreme najačeg sunca u Beogradu i mog popodnevnog odmora! Spoiler 1 2
Lancia Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Just now, Ras said: Aman, u vreme najačeg sunca u Beogradu i mog popodnevnog odmora! Reveal hidden contents Da bre, Jumanji samo misli na Njoleta a tebi kako bude 1 1
Arkadija Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 1 hour ago, Ras said: Aman, u vreme najačeg sunca u Beogradu i mog popodnevnog odmora! Reveal hidden contents Odmaraš popodne? Znači ti si taj klip u točku nezadrživog progresa srpske privrede.
Tsai Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 navijam za gospu iz medjugorja danas ko za rodjenog brata 1
borris_ Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 1 hour ago, Milošica said: Al ima kurvi. Toga ima ali ne u ovo doba.
W.F.C. Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 15 hours ago, mlatko said: Ma neće sutra kiša do uveče (9-10), dobro Monfis može da oduži ispadanje ali oko 4-5 bi trebao Nole na teren Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Nole ceka da zavrsi Monfis?
mlatko Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 navijam za gospu iz medjugorja danas ko za rodjenog brataTo je lako Nego mož biti da Gaske spasi obraz velike teniske nacije Nole ceka da zavrsi Monfis? Da, treći izgleda može da dobije ali se kladim da će četvrti da izgubi u 90minutnom trileru pa peti da prekinu malo kišicom pa sat vremena pa mrak, pa pljusak i tako...Kohli se utegao i intenzivno mlati po Karacevu, svaka čast 2:0 kao i Kofer što pakuje Friza [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 3 minutes ago, mlatko said: To je lako Nego mož biti da Gaske spasi obraz velike teniske nacije Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Vece su sanse da mi sad padne avion na glavu i da prezivim
mlatko Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Ymer brzo to rešava, još jedan set. Znači Nole može za sat vremena otprilike na terenInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts