June 2, 20213 yr 4 minutes ago, W.F.C. said: Izgleda nista a bio je tesan prvi set, imao 3:0 u tajbrejku. Vrlo tipično za Fiću, rekao bih...
June 2, 20213 yr Odgledao sam TB - Filipu je stao servis koji ga je dobro služio u završnici seta, čak mi je izgledealo da ima dobar stav na terenu, ali džaba.... Sada sam video rezultat 2. seta - potonuo, šta li?
June 2, 20213 yr Ebo vas Federer vise i njegovo proteziranje. Samo da docekam se vec jednom penzionise, u tri persuna se nosite!
June 2, 20213 yr 5 minutes ago, Jumanji said: Ebo vas Federer vise i njegovo proteziranje. Samo da docekam se vec jednom penzionise, u tri persuna se nosite! Sta se desilo ¿
June 2, 20213 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Sutra na glavnom Federer i Rafa, Novak naravno na SL, a najavljena kisa. Eto to. Ne sme Fedja da pokisne
June 2, 20213 yr Eh sto ce neko da kisne, nego sto ce neko opet da igra 2 dana 🤬 Plus glupava odluka da se ne igra mec za mecom, nego vecernji je uvek not before 21h znaci bez publike, a na sve to igra domaci igrac. E ko li smisljao te umotvorine da mi je znati. Edited June 2, 20213 yr by Jumanji
June 2, 20213 yr Ma neće sutra kiša do uveče (9-10), dobro Monfis može da oduži ispadanje ali oko 4-5 bi trebao Nole na terenInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 2, 20213 yr Još nije siguran dal mu sve to treba u životuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 3, 20213 yr 19 minutes ago, boldrock said: Postoji li neki termin/lokacija na RG koji odgovara Djokovicu? Philippe Chatrier 13 jun negde iza podne sa pobednickim trofejom.