MaErAkLoIJA Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 28 minutes ago, Constantin said: Pravo pojačanje...uštelovaćemo ga bolje od Škuntelara....kladim se u pivo. Bonus igrac, odlican za nase prilike. Ce da kapne neka kinta a moze sad na miru da se proda Mitrovic, mada bih voleo da ostane do leta.
MaErAkLoIJA Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 Mogu da konstatujem da je nasa liga sve jaca. Mnogo dobrih igraca se vratilo u Superligu
Gradina Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 15 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Bonus igrac, odlican za nase prilike. Ce da kapne neka kinta a moze sad na miru da se proda Mitrovic, mada bih voleo da ostane do leta. Ček polako sa prodajom Mitrovića.Možda je u Partizanu štos. Kad su nam pa oni nekog dali ovako. Može biti da je trampa na vidiku . Pa posle će vidimo procente kao od Pavkova
zikaPantelej Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Ako je suditi po rečima Stefanovog menaĐera, ne žure sa njegovom prodajom i nemaju ništa protiv da ga prodaju tek na leto jer "Radnički je veliki klub".. a i da dođe do neke dobre ponude za njih, razmatraju samo one koje se tiču inostranstva..
MaErAkLoIJA Posted January 26, 2022 Author Posted January 26, 2022 13 minutes ago, zikaPantelej said: Ako je suditi po rečima Stefanovog menaĐera, ne žure sa njegovom prodajom i nemaju ništa protiv da ga prodaju tek na leto jer "Radnički je veliki klub".. a i da dođe do neke dobre ponude za njih, razmatraju samo one koje se tiču inostranstva.. To je lepo čuti....
Gradina Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 1 hour ago, zikaPantelej said: Ako je suditi po rečima Stefanovog menaĐera, ne žure sa njegovom prodajom i nemaju ništa protiv da ga prodaju tek na leto jer "Radnički je veliki klub".. a i da dođe do neke dobre ponude za njih, razmatraju samo one koje se tiču inostranstva.. Jeste tako kaže Raša ali zna i Raša da će više dobiti ako ide preko nekog od klubova blizanaca. Na stranu pisanja po žurnalu a poznajući prilike da je Raša blizak sa bordom Partizana ,mislim da će Mitrović vani preko Vučelića.
Boki Nis Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Jel ima negde linkPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Dramoser Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Ovako smp danas primili golove, poprilično slična 2 komada 1
Boki Nis Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 35 minutes ago, Dramoser said: Ovako smp danas primili golove, poprilično slična 2 komada I to mi se cini obadva preko Bjelicica
onajodozgovidisve Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Da, cini se da je tako, prvi Aksentijevic i Bjelicic, a drugi Jamkam i - Bjelicic. Oporavak Vujadinovica ide mnogo sporije nego sto se ocekivalo i to bi trebalo da najvise brine. Kao i nikakav roster mimo startnih 11.
MaErAkLoIJA Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 7 minutes ago, Gradina said: Koji nam je ovaj igrač Stefan Ilić Imamo golmana iz nase omladinske skole a da li ima jos neko sa tim imenom i prezimenom ne znam?
Gradina Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Imamo golmana iz nase omladinske skole a da li ima jos neko sa tim imenom i prezimenom ne znam? Pa golmana vidoh na bulevar pre neki dan on nije u Tursku otišao . Ne razumem ko je taj igrač a još manje mi nije jasno što ovog nisu odveli na pripreme
Recommended Posts