Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
Toncev i Rastavac su dva razlicita sveta. Cim je dosao imao je ideju da dodje neki trener koji igra napadacki fudbal.

Zato taj napadački fudbal, Mare, gleda po 36 gledaoca....kakve je ideje imao kad je došao, napadački fudbal mu je deveta rupa...
  • +1 1
Posted
7 minutes ago, Constantin said:
5 hours ago, MaErAkLoIJA said:
Toncev i Rastavac su dva razlicita sveta. Cim je dosao imao je ideju da dodje neki trener koji igra napadacki fudbal.

Zato taj napadački fudbal, Mare, gleda po 36 gledaoca....kakve je ideje imao kad je došao, napadački fudbal mu je deveta rupa...

Ja sam se zajebo dok sam pisao, trebalo je "napadacki" fudbal

Preuzeo je uigranu ekipu i pun stadion. Krenula liga i sumnjive utakmice i pola publike manje. Onda smene trenera na nedelju dana i jos pola manje. Zavrsni udarac je zadao dovodjenjem Recka.

Posle toga Lalatovic polako vracao publiku ali nikad kao kod Raste nije uspeo

• +1 2
Posted

Dobro je sad se sve opet razumemo... 

I pusti ti tog Rumpela sto te potkecuje,  ja ti kazem, vazno da icepimo sutra Kragujevac sa 0:0, onako za sredinu tabele (posto se sve vec unapred zna verovatno, sto se tice fakin Evrope), a i da nas ne tepaju, gadni be 😉

Da si cutimo bolje protiv takvi... Kao  bojkot. Sad nam zuta minuta al kad prodje auuuu... Ima da beze cak i ovi sto su oskrnavili 9 sadnica za 9 decenija. 

Sve ce dodje na svoje, strpljenje, samo strpljenje. 

Posted

Lepo si ovo za trenere  iskopao Mare , pa malo i ja taj transfermarkt listah. Zabrinjavajuće stvari mogu da se vide tamo . . .

Posted
35 minutes ago, Gradina said:

Lepo si ovo za trenere  iskopao Mare , pa malo i ja taj transfermarkt listah. Zabrinjavajuće stvari mogu da se vide tamo . . .

Da  kad malo iz podmenija čitaš ,  mnogo toga nadješ što uprava krije

Posted

Niški Napredak igra sa Metalcem tako lepo da je milina gledati. Kažem 

NIŠKI NAPREDAK jer tamo više igrača iz našeg grada nego kod nas. Djumi lepo ukomponovao ekipu

Posted
1 hour ago, Gradina said:

Niški Napredak igra sa Metalcem tako lepo da je milina gledati. Kažem 

NIŠKI NAPREDAK jer tamo više igrača iz našeg grada nego kod nas. Djumi lepo ukomponovao ekipu

Djumi je za mene trener broj dva po kvalitetu, odmah posle Lalata a koje mozemo da dovedemo. Ne racunam Generala jer njega cemo tesko u skorijem periodu.

Ostali i ako se zalete u nekom periodu na kraju sve pokvare. Ilic je recimo imao dobar rezultat u odnosu na ekipu koju je vodio i na period koji se zadrzao.

Posted

Bekvalac je isto imao solidne rezultate.. on, Rastavac, Ilić i još neki, sasvim korektno igrali a realno mnogo lošije igrače (makar na papiru) imali proporcionalno tadašnjem prvenstvu

Posted

Mi tih godina nismo imali krštenog napadača... bio onaj Milan Jovanović, pa Jelic, Hadzibulić, Baloteli, Mrka... jedva 11 igrača upotrebljivih za prvi tim.. realno u odnosu na danas kad imaju skoro dve postave ovo je banja

Posted
1 hour ago, zikaPantelej said:

Mi tih godina nismo imali krštenog napadača... bio onaj Milan Jovanović, pa Jelic, Hadzibulić, Baloteli, Mrka... jedva 11 igrača upotrebljivih za prvi tim.. realno u odnosu na danas kad imaju skoro dve postave ovo je banja

A Skuntelara zaboravljas. Kakav je to spic!!! Do sada najbolji pravi spic. Haskic je bio bolji ali je i tim bio mnogo bolji a i sudjenje 😁

Posted
42 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

A Skuntelara zaboravljas. Kakav je to spic!!! Do sada najbolji pravi spic. Haskic je bio bolji ali je i tim bio mnogo bolji a i sudjenje 😁

Tačno, ogrešio sam se o Škuntelara 😄 

On, Marko Ljubinković i Kesić su došli kao trio iz Vojvodine na pozajmicu da probaju da izbore opstanak, Mrka bio trener.. i vezaše onih 5 pobeda (uključujući i 2-1 sa ciganima) i uspeli su..

Eto gde smo tada bili, da nam Voša slala njihove rezervne igrače na pozajmnicu.. 

Ali sa druge strane, pun Čair protiv tih cigana i 70% ljudi zdušno navijalo za Radnički

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Nije situacija al... to nam treba opet. Da se jug, istok i zapad dignu na ogradu kod recimo nepostojeceg faula nad Randjelovicem 2018. kad su zvezdini igraci pritrcali njemu, on se uskurcio, a onda se povukli...Gledali unezvereno ka tribinama. Koje kljucaju od besa... Zbog svega....Pamtim Drincicev pogled kod izvodjenja tog skracenog kornera kod 2:2. U fazonu smirite se daj da ga dam, i malo je falilo, tu je pokazao muda bas. To je sto treba. Mi treba da osvojimo ovu ligu, to treba da je cilj. Ne kup, ne treca i cetvrta mesta. Liga. 

Posted
Kako se Pejča kotira ?
Posted (edited)

I Manca, ne ide bez Pejcu

Se secate kolko bio dobar onaj Pavlicic iz Osijeka, ulazio ko zamena, mnogo nervirao publiku

Edited by W.F.C.
Posted
32 minutes ago, W.F.C. said:

Nije situacija al... to nam treba opet. Da se jug, istok i zapad dignu na ogradu kod recimo nepostojeceg faula nad Randjelovicem 2018. kad su zvezdini igraci pritrcali njemu, on se uskurcio, a onda se povukli...Gledali unezvereno ka tribinama. Koje kljucaju od besa... Zbog svega....Pamtim Drincicev pogled kod izvodjenja tog skracenog kornera kod 2:2. U fazonu smirite se daj da ga dam, i malo je falilo, tu je pokazao muda bas. To je sto treba. Mi treba da osvojimo ovu ligu, to treba da je cilj. Ne kup, ne treca i cetvrta mesta. Liga. 

Lepo si ga sročio.. treba nam to, to i jeste odlika naše publike.. da ironija bude veća danas je objektivno/materijalno stanje u klubu ipak bolje nego li 2012-2016.. bolji igrači dolaze, bolji treneri, imali smo prve strelce lige, bolje golmane, prodavali neke igrače itd.. ali zbog nekih drugih stvari se ušlo u kolotečinu i sad će biti neophodan ili veliki reset (npr ispadanje u rang-dva niže na par godina) .. ili da se prekine sa stalnim smenama trenera i sličnim anomalijama pa da se polako publika ponovo identifikuje sa klubom i kolko/tolko vrati na tribine

• +1 1