W.F.C. Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 E dobro pitanje si Marko postavio, koliko stvarno moze, prilicno neozbiljna trenerska karijera za sad. Prosto bez kontinuiteta...
Gradina Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 13 hours ago, W.F.C. said: E dobro pitanje si Marko postavio, koliko stvarno moze, prilicno neozbiljna trenerska karijera za sad. Prosto bez kontinuiteta... Neozbiljnost mu je u temperamentu . Ne drži ga mesto. Inače koliko može i koliko zna pokazao je Lalatović rezultatima , isto kao Andrija Kaludjerovic golovima . Obojica menjaju ekipe kao čarape ali uspešno. Ne opravdavam to menjanje ekipa ali ne opravdavam ni menjanje trenera na Čairu od strane uprave na mesec dana. Isto je to
MaErAkLoIJA Posted October 30, 2021 Author Posted October 30, 2021 1 hour ago, Gradina said: Neozbiljnost mu je u temperamentu . Ne drži ga mesto. Inače koliko može i koliko zna pokazao je Lalatović rezultatima , isto kao Andrija Kaludjerovic golovima . Obojica menjaju ekipe kao čarape ali uspešno. Ne opravdavam to menjanje ekipa ali ne opravdavam ni menjanje trenera na Čairu od strane uprave na mesec dana. Isto je to Zamisli sad da si uprava i ode ti trener pre prvog kola? Logicno je negde bilo da vratis trenera koji nema poraz, das mu bolju ekipu od predhodne mozda ne mnogo bolju ali bolje izbalansiranu. On nastavi da veze neresene, neki poraz neka pobeda al redje. Mislim da je vecina nas videla da ekipa nema smislenu igru? Ja bar nisam video ideju. Jedno je prica sta hoces da igras a sasvim drugo da li znas da to sprovedes u praksi? Po meni je negde logicna smena Stankovica. Ali logicna bi bila da su imali boljeg trenera. Ne neko odlucuje da reskira sa mladim trenerom posle svih desavanja!?!?!? Da su to uradili pred sezonu to je ok. Ovako totalno pogresno. Lala ih zajebo a oni nesnalazljivi plus pitanje ko od iskusnih i dobrih bi se prihvatio posla? Za Lalata verujem da bi dobro radio i na duze ali je veliki problem sto uprave hoce da rasprodaju igrace posle dobrih sezona i nece da naprave logican iskorak i dodatni pojacaju tim, nego mora sve iznova svake godine. U takvim okolnostima njemu je sve jedno da li ostaje u dotadasnji klub ili promeni klub jer svakako iznova upoznaje roster. 1
W.F.C. Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Ideja, potpuno nemamo ideju i sto kaze Kec igramo trecu sezonu istu nepovezanu utakmicu. Sta vise da se kaze.
Gradina Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Lala ih zajebo Pa oni su Lali dali zeleno svetlo i da dovodi igrače i da ode ako mu iskrsne inostrana ponuda . Ili su Arapi mozda i platili Lalin raskid sa nama . . . Nekome u džep. . . Možda neki sumnjate u to što pišem ali ima ko mi i veruje u moje informacije.
MaErAkLoIJA Posted October 30, 2021 Author Posted October 30, 2021 48 minutes ago, Gradina said: Pa oni su Lali dali zeleno svetlo i da dovodi igrače i da ode ako mu iskrsne inostrana ponuda . Ili su Arapi mozda i platili Lalin raskid sa nama . . . Nekome u džep. . . Možda neki sumnjate u to što pišem ali ima ko mi i veruje u moje informacije. Ma zajebo u smislu da su ga planirali makar do decembra, iskreno svi smo se nadali da ce da ostane.
zikaPantelej Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Elem, dobra igra danas i dobar pristup protiv oslabljenog protivnika Raznovrsne akcije, tranzicija, svega je bilo
MaErAkLoIJA Posted October 30, 2021 Author Posted October 30, 2021 1 minute ago, zikaPantelej said: Elem, dobra igra danas i dobar pristup protiv oslabljenog protivnika Raznovrsne akcije, tranzicija, svega je bilo Jeste al sam si rekao kakav je protivnik. Mada svakako smo napravili neki pomak.
Constantin Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Jeste al sam si rekao kakav je protivnik. Mada svakako smo napravili neki pomak.Pomak...za sredinu tabele...ništa više.
W.F.C. Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Rodjendan generala Rastavca, srecno. Poslednji TRENER sa Cairske baste. Za sad... 48
zikaPantelej Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Poslednji trener kod nas koji je na normalan način otišao iz kluba.. o stažu da ne pričam.. sad mi je nezamislivo da neko toliko ostane kod nas na klupi
MaErAkLoIJA Posted November 2, 2021 Author Posted November 2, 2021 46 minutes ago, zikaPantelej said: Poslednji trener kod nas koji je na normalan način otišao iz kluba.. o stažu da ne pričam.. sad mi je nezamislivo da neko toliko ostane kod nas na klupi Toncev i Rastavac su dva razlicita sveta. Cim je dosao imao je ideju da dodje neki trener koji igra napadacki fudbal.
MaErAkLoIJA Posted November 2, 2021 Author Posted November 2, 2021 Spisak trenera, koliko su se zadrzali i uspesnost. 2
MaErAkLoIJA Posted November 2, 2021 Author Posted November 2, 2021 Batak, Djumi i Pakult se izdvajaju po uspesnosti. Lalat neprikosnoven. Era posle Rastavca.
W.F.C. Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Znaci za nas su dve ipo - tri godine kontinuiteta takoreci izuzetak...
Recommended Posts