11 hours ago11 hr 11 minutes ago, Choda said:Nikad vece zlatnike, uvek manje. Bolja je cena.Ja se stvarno ne razumem u svetsko trziste ali ako gledas ove i cena po gramu i razlika koju placas kad prodajes je gora sa manjim zlatnicima:Tavex1/25 oz Bečka Filharmonija, Austrija - TavexKupite 1/25 oz Bečka Filharmonija, Austrija od najpouzdanijeg trgovca investicionim zlatom u Severnoj Evropi. Garantujemo kvalitet, poznato poreklo proizvoda i besplatnu isporuku!TavexBečka Filharmonija - TavexKupite Bečka Filharmonija od najpouzdanijeg trgovca investicionim zlatom u Severnoj Evropi. Garantujemo kvalitet i besplatnu isporuku!
11 hours ago11 hr Drugar kupuje godinama Franz Joseph dukate, oni imaju dve velicine jedan od 300 evra i jedan od 1000, otprilike. Uvek je savet manji jer se lakse prodaje i manja je razlika u ceni.U svakom slucaju ako kupujes za penziju, mozda je bolje ne opterecivati se sitnicama. Samo DCA i uzivaj.
11 hours ago11 hr Da ima smisla to sto pricas. Ja sam se vodio onom da ako dodje vreme krize a treba ti novac, tad je zlato obicno na vrhu i bolje ga imati i prodati njega nego akcije koje obicno tada idu na dole.