April 16Apr 16 On 9. 4. 2025. at 17:10, lord_s said:Izvinjavam se ako nije najbolji topicDa li je vreme da razmisljam da se udaljavam od USD?Placen sam i imam nesto u steku u USD, a nemam neki veliki plan niti ideju gde da ubacim taj novac u bliskoj buducnosti, jedino mi pada na pamet da prebacim u EURHeh ja sam imao srece da sam pocetkom godine odustao od deljenja nekih prihoda na dolare i evre. Sto se tice saveta, s jedne strane pasivni prihodi u evrima su mizerni i nema mnogo opcija, sa druge svi ti procenti na dolarskim ulaganjima nisu po mojoj racunici bili vredni konverzije u dolar i nazad. Sad tek da ne pricam.Ne znam kakve ambicije imas s tim novcem, evro definitvno ne nudi bog zna sta ali ako nista drugo stednja u valuti u kojoj su ti troskovi ima svoju vrednost.
April 19Apr 19 On 9. 4. 2025. at 15:10, lord_s said:Izvinjavam se ako nije najbolji topicDa li je vreme da razmisljam da se udaljavam od USD?Placen sam i imam nesto u steku u USD, a nemam neki veliki plan niti ideju gde da ubacim taj novac u bliskoj buducnosti, jedino mi pada na pamet da prebacim u EURbolje kupi BTC.
April 26Apr 26 59 minutes ago, bags said:https://www.signalbloom.ai/Summary SEC izvestajaOvo je samo link do sajta.
April 26Apr 26 13 minutes ago, Choda said:Ovo je samo link do sajta.Pa da ali gore u vrhu uneses akcije koje te zanimaju. Recimo ova analiza za Google od juce je vise nego dobra:Alphabet Q1 Earnings Surge Past...Alphabet Q1 Earnings Surge Past Estimates, Boosted by $8B...Alphabet Inc. (GOOGL, GOOG) reported first-quarter financial results that surpassed analyst expectations, driven by continued strength in Cloud and Search,...
April 27Apr 27 Tesla Q1 Earnings Miss Expectati...Tesla Q1 Earnings Miss Expectations as Margins Shrink; En...Tesla, Inc. reported its first-quarter 2025 financial results, revealing significant misses on revenue and earnings expectations alongside shrinking profit... Edited April 27Apr 27 by Choda