Jump to content

Stocks & Crypto

Featured Replies

Long on gold sure feels nice @ these moments hihi

• Replies 1.1k
  • Views 86.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Zamisli ovakav dan, a onda i trading aplikacija krene da te troluje

• Za ostale sto seru o mojim predviđanjima, kiss my sexy ass. Kad papci budete zaradjivali sestocifreno godisnje ($,€) , mozemo da pricamo. Do tada, shut a fuck up.     (Zakljucila sam da jedi

• Ne secam se ovoga     

Posted Images

GoCOTd0bwAQUKXG?format=jpg&name=900x900

Edited by vememah

On 9. 4. 2025. at 17:10, lord_s said:

Izvinjavam se ako nije najbolji topic

Da li je vreme da razmisljam da se udaljavam od USD?
Placen sam i imam nesto u steku u USD, a nemam neki veliki plan niti ideju gde da ubacim taj novac u bliskoj buducnosti, jedino mi pada na pamet da prebacim u EUR

Heh ja sam imao srece da sam pocetkom godine odustao od deljenja nekih prihoda na dolare i evre. Sto se tice saveta, s jedne strane pasivni prihodi u evrima su mizerni i nema mnogo opcija, sa druge svi ti procenti na dolarskim ulaganjima nisu po mojoj racunici bili vredni konverzije u dolar i nazad. Sad tek da ne pricam.

Ne znam kakve ambicije imas s tim novcem, evro definitvno ne nudi bog zna sta ali ako nista drugo stednja u valuti u kojoj su ti troskovi ima svoju vrednost.

On 9. 4. 2025. at 15:10, lord_s said:

Izvinjavam se ako nije najbolji topic

Da li je vreme da razmisljam da se udaljavam od USD?
Placen sam i imam nesto u steku u USD, a nemam neki veliki plan niti ideju gde da ubacim taj novac u bliskoj buducnosti, jedino mi pada na pamet da prebacim u EUR

bolje kupi BTC.

13 minutes ago, Choda said:

Ovo je samo link do sajta.

Pa da ali gore u vrhu uneses akcije koje te zanimaju. Recimo ova analiza za Google od juce je vise nego dobra:

Alphabet Q1 Earnings Surge Past...
No image preview

Alphabet Q1 Earnings Surge Past Estimates, Boosted by $8B...

Alphabet Inc. (GOOGL, GOOG) reported first-quarter financial results that surpassed analyst expectations, driven by continued strength in Cloud and Search,...

Tesla Q1 Earnings Miss Expectati...
No image preview

Tesla Q1 Earnings Miss Expectations as Margins Shrink; En...

Tesla, Inc. reported its first-quarter 2025 financial results, revealing significant misses on revenue and earnings expectations alongside shrinking profit...

Edited by Choda