Saturday at 09:542 days @Ayatollah ovo sto pricas za zlato zvuci kao da ima smisla. Kad gledam grafikon vidi se da je skocilo oko korone (logicno) a onda i nakon korone kad je krenula kriza (logicno) i to traje vec 2 godine. Ako uskoro prodje kriza (mada jos nema naznaka), zlato bi trebalo da padne, pretpostavljam? Onda bi sad najbolje bilo kupovati SP500 ili cak cekati jos malo ako ce da Tramp nastavi nesmetano da ludi. Zanimljivo da EURO50 raste od dolaska Trampa. Kazem vam ja, kladite se na Evropu ;) Mada, ja gledam to kao dugorocnu investiciju koju cu da ponavljam godisnje, tako da pretpostavljam da ce da se sve iznivelise vremenom. Jedino cu sada mozda da tresnem malko vise.
Saturday at 09:582 days E da, dosta dugo već važi priča (mislim da se i na forumu o tome pisalo) da nema slobodnih sefova po bankama, i da je lista čekanja dugačka.
Saturday at 10:312 days Btw, kad smo već kod toga, u ponedeljak ću da zovem Iliriku, da vidim da li su spremni da mi drastično smanje ili ukinu safekeeping fee, jer to počinje da bude nezanemarljiva suma koju plaćam ni za šta.
Saturday at 14:122 days Lepo zvuči to sa Erste, rado bih pobegao od komercijalne ako funkcionišu sve ok preko web aplikacije a manji je reket.