bios Posted November 12 Posted November 12 Došao BTC skoro do 90k. Kontam da je pitanje samo trenutka kad će neko od velikih igrača (cionisti, musk, jbm liga…) da kompletira flip i pokrene lavinu. Svrbe me prsti da prodam ovu jadnost od dela portfolija što sam dobio putem klejma i zaboravim da sam ikad imao neke veze sa kriptom. Ali ide ravnomerno uzbrdo pa se uzdržavam još uvek. 1
Mr.Mxyzptlk Posted November 12 Posted November 12 swap u npc za sada je jos uvek na onchainu. u toku je glasanje na kuckoin-u, tako da je prvi listing vrlo moguc, gotovo izvestan. dosta velikih akaunta gura ovo, ocekuju da nadmasi sve memes trend je tu:
Choda Posted December 2 Posted December 2 Izgleda da pocinje alt szn, i to ga predvodi XRP, citam po internetima da se ta alt szn '21 generacija coina pumpa ne bi li retail posle uradio rotaciju na meme coine I posluzio kao exit liquidity.
Choda Posted December 6 Posted December 6 Na Coinbase-u je od sinoc $mog u slobodnoj trgovini, ovo je 3. ili 4. meme coin sa Muradove liste u zadnjih mesec dana, jedino je pitanje koliko ce jos zurka da traje.
prima Posted December 6 Posted December 6 ovde je porez na dobit kod prodaje btca 30% to definitvno odvraca od prodaje :slika astronauta koji hodl: ja sam u tu pricu usla iz nekog ubedjenja da treba prigrliti - podrzati varijantu koja eliminise posrednika banku i vraca power to the people danas mi to deluje dosta naivno
Desmond Bojčinski Posted December 7 Posted December 7 13 hours ago, prima said: danas mi to deluje dosta naivno Zbog čega?
nenad Posted December 7 Posted December 7 6 hours ago, Desmond Bojčinski said: Zbog čega? nema tu nikakvog power to the people, btc je odavno samo spekulacija i potpuno sulud bubble. 5 1
Venom Posted December 7 Posted December 7 (edited) Naivno je zato što su to em postojeće institucije prihvatile (btc etf fondovi npr) em ništa u praksi nije decentralizovano, sve ide kroz iste institucije kao banke, samo nove, i to gore od banaka. Na kraju, ništa nije postignuto osim bogaćenja određenog dela ljudi. Pre desetak godina je postajalo mainstream da možeš na raznim mestima da plaćaš btc, danas je to u suštini piši propalo. Beskorisna valuta oko koje su se svi složili da vredi nešto, ali ne znaju za šta da je koriste. Edited December 7 by Venom 3
Recommended Posts