Jump to content
IGNORED

Stocks & Crypto

mustang

Recommended Posts

Posted

Došao BTC skoro do 90k. Kontam da je pitanje samo trenutka kad će neko od velikih igrača (cionisti, musk, jbm liga…) da  kompletira flip i pokrene lavinu. 

Svrbe me prsti da prodam ovu jadnost od dela portfolija što sam dobio putem klejma i zaboravim da sam ikad imao neke veze sa kriptom. Ali ide ravnomerno uzbrdo pa se uzdržavam još uvek. 

• Haha 1
Posted

swap u npc

za sada je jos uvek na onchainu. u toku je glasanje na kuckoin-u, tako da je prvi listing vrlo moguc, gotovo izvestan. dosta velikih akaunta gura ovo, ocekuju da nadmasi sve memes

trend je tu:

Screenshot_2024-11-12-13-09-55-020_com.coinmarketcap.android-edit.thumb.jpg.cdbe8dea3034cd141718868bad79d3ee.jpg

Posted

AilonMusk

usao na 300k

mislim da je ovo runner

• 2 weeks later...
Posted

Kako stvari stoje za vikend BTC 100k ako ne I veceras..

• 2 weeks later...
Posted

Izgleda da pocinje alt szn, i to ga predvodi XRP, citam po internetima da se ta alt szn '21 generacija coina pumpa ne bi li retail posle uradio rotaciju na meme coine I posluzio kao exit liquidity.

Posted

Na Coinbase-u je od sinoc $mog u slobodnoj trgovini, ovo je 3. ili 4. meme coin sa Muradove liste u zadnjih mesec dana, jedino je pitanje koliko ce jos zurka da traje.

Posted

Danas poraslo i zlato i dolar i bitcoin...kinda weird

Posted

ovde je porez na dobit kod prodaje btca 30%

to definitvno odvraca od prodaje

:slika astronauta koji hodl:

ja sam u tu pricu usla iz nekog ubedjenja da treba prigrliti - podrzati varijantu koja eliminise posrednika banku i vraca power to the people :)

danas mi to deluje dosta naivno

Posted
13 hours ago, prima said:

danas mi to deluje dosta naivno

Zbog čega?

Posted
6 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Zbog čega?

nema tu nikakvog power to the people, btc je odavno samo spekulacija i potpuno sulud bubble.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted (edited)

Naivno je zato što su to em postojeće institucije prihvatile (btc etf fondovi npr) em ništa u praksi nije decentralizovano, sve ide kroz iste institucije kao banke, samo nove, i to gore od banaka.

Na kraju, ništa nije postignuto osim bogaćenja određenog dela ljudi. Pre desetak godina je postajalo mainstream da možeš na raznim mestima da plaćaš btc, danas je to u suštini piši propalo. Beskorisna valuta oko koje su se svi složili da vredi nešto, ali ne znaju za šta da je koriste.

Edited by Venom
  • +1 3
Posted (edited)

.

Edited by Lezilebovich
Posted

kakva dva dana... zakacio 1 od 3 smh

Screenshot_2024-12-09-23-06-43-028_com.dexscreener-edit.jpg

• +1 1