mraki Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 23 hours ago, mustang said: Danas je dan D Sta sam uradila do sada, uradila. Nista vise ne prodajem, samo cekam.
mustang Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 (edited) Yep (lajkovala bih ti nego nemam tu opciju) Ladno sam dobila proliv na nervnoj bazi Kupila sam jos neke tikere... Ko ziv ko mrtav sad. Jebes mi sve, srce mi preskace Plus muzu sam duplirana portfolio Edited September 29, 2021 by mustang
mraki Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Zašto stoji HOLD kad sam lepo ukucao HODL! Šalu na stranu, uglavnom je hold dobra opcija, ne znam samo da li važi i u OTC slučaju. O tome nemam pojma, samo pratim ovde.
mustang Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 (edited) Otc je bezakonje, nema te skole a ni ulice koja moze da te nauci pravilima otc-a. Dzaba dijagrami, vesti, tri lepe... juce je bio poslednji dan za 70%tikera da srede svoje papire. Danas je market suzen za nesto manje od tih 70% (ne moze se vise kupovati)... Sto znaci da se volume prebacio na onih 30%legitimnih. Edited September 29, 2021 by mustang
mustang Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 (edited) This could be all of you. Moj. Edited September 29, 2021 by mustang
Meazza Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 (edited) Tesko ostvarivo iz Srbije. Svaka cast! Edited September 29, 2021 by Meazza
mustang Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 18 hours ago, Meazza said: Tesko ostvarivo iz Srbije. Svaka cast! Naprotiv! Nasi prijatelji u srbiji, svi su u dobitku, eno ih pevaju Slican nam je osim sto ja imam pad 09/01 jer sam izvukla pare taj dan.
mustang Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 (edited) Muz mi poslao poruku danas Edited October 2, 2021 by mustang
mustang Posted December 11, 2021 Author Posted December 11, 2021 Gospodo, ko hoce da proba da zaradi, sad mu je pravo vreme.izasli smo iz bear marketa Preporucujem makar za 100eura da uzmete jpex, ilst, nouv, fcgd, /ili nspt Ko ima vise: cfviw, dwciw Za ozbiljne igrace cfvi, dwci, tsla, fsr, lcid, riv Da se castite za novu godinu
jms_uk Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 4 hours ago, mustang said: Za ozbiljne igrace cfvi, dwci, tsla, fsr, lcid, riv Mislim da ti fali N na ovom poslednjem (Rivian)?
Ayatollah Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 (edited) Ja bih sa Teslom bio oprezan, vrlo, vrlo oprezan. Eventualno možda jeste OK za neki brzi ulazak i izlazak, ali dugoročno je pitanje, jer se čini da je već sada akcija debelo precenjena, i da jaše na hajpu već duže vreme. Ako hoćete neke moje tipove, mislim da PYPL trenutno prvi izbor, a čini mi se i da C nije loš u ovom trenutku. Imam tu još neke favorite - počeo sam recimo da dosta pratim naftovode i gasovode (OKE, KMI, MMP), a od drugih industrija su tu npr. NVS i VOD. Btw, uspeo sam da prodam KO konačno, i ispravim tako početničku grešku. EDIT: Moja najveća greška je T, to sam se do koske zajebao i pitanje je kada ću uopšte izaći u neki plus. Uopšte ne znam šta se sa njima događa, kontinuirano tonu evo već skoro godinu i po. Ima da se zapijem kada budem izašao sa te pozicije. Edited December 12, 2021 by Ayatollah 1
Recommended Posts