msv Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 (Nova.rs) AUDIO Kako se Mića kleo da je Palma podvodio devojke
pbg12345 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 44 minutes ago, Jumanji said: vise je za ndmbgd temu, ali odlicno sto su tamo jednostavno moraju biti prisutni kad se desava nesto ovakvo i pokusavati da budu koliko je moguce vidljiviji u tim situacijama
ragasto Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 https://nova.rs/vesti/politika/uzivo-tepic-posle-saslusanja-bar-7-svedoka-protiv-palme/ Sedmoro potencijalnih svedoka.
Jumanji Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Sve se nešto mislim da se ova žena ugušila negde od štucanja, zato je nema 1 1
nezvanova Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 39 minutes ago, Jumanji said: Uz svu podrsku, slaganje, divljenje... za hrabrost i otvaranje jedne teske i jako vazne teme, malo mi u njenom nastupu fali razumevanje situacije onih zena iz jagodine koje mozda imaju bolesno ljubomorne muzeve, neke zabrinute roditelje koji ce vecito biti u dilemi jesu li njihove zene, sestre ili cerke na neki opskurni nacin dobile posao u organima uprave u jagodini. Nekako, nije dovoljno jasno rekla da sigurno ima i casnih i regularno, zasluzno zaposlenih zena strucnjaka tamo, trebala ih je malo jasnije ohrabriti i izostaviti prostor za generalizaciju. Pogotovo sto izgleda nemaju ostecenih koji su spremni da prijavljuju, vec samo svedoka. Mada, danas sam zaplakala kada sam je videla u jagodini, mnogo mi je sve to potresno i strasno.... 3
msv Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 41 minutes ago, nezvanova said: Pogotovo sto izgleda nemaju ostecenih koji su spremni da prijavljuju, vec samo svedoka. Rekla je kod Obućine da imaju i žrtve koje su u to vreme bile maloletne.
nezvanova Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 2 minutes ago, msv said: Rekla je kod Obućine da imaju i žrtve koje su u to vreme bile maloletne. Najiskrenje se nadam!
Jumanji Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Uz svu podrsku, slaganje, divljenje... za hrabrost i otvaranje jedne teske i jako vazne teme, malo mi u njenom nastupu fali razumevanje situacije onih zena iz jagodine koje mozda imaju bolesno ljubomorne muzeve, neke zabrinute roditelje koji ce vecito biti u dilemi jesu li njihove zene, sestre ili cerke na neki opskurni nacin dobile posao u organima uprave u jagodini. Nekako, nije dovoljno jasno rekla da sigurno ima i casnih i regularno, zasluzno zaposlenih zena strucnjaka tamo, trebala ih je malo jasnije ohrabriti i izostaviti prostor za generalizaciju. Pogotovo sto izgleda nemaju ostecenih koji su spremni da prijavljuju, vec samo svedoka. Mada, danas sam zaplakala kada sam je videla u jagodini, mnogo mi je sve to potresno i strasno....Mmm jeste rekla... neke zene zaposlene, neke, neke... vise puta danas. A sigurno da u ovom trenutku te neke euforije, adrenalin ipak radi na max, kako ce biti, ko ce je docekati, sta ce biti u policiji (s obzirom kako je bilo prosli put tamo), nije njoj svejedno sigurno zbog cele situacije, da ne pricam da je i sam "slucaj" pogodio kao i svakog normalnog, ne artikulise covek uvek sve najbolje u takvim situacijama, ne moze ni da razmisli bas o svakoj strani i aspektu. Na kraju neki govore, to sam vise puta cula ovih dana, da je situacija mnogo gora nego sto mozemo da zamislimo.Pa sad zamisljam [emoji55]I ima i ocevidaca i zrtvi, tako je rekla isto vise puta.
Recommended Posts