napadaj Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Komentari su vrhunski ovde [emoji38]ol:Proscriptor brži od Kerija, ćelavi jedva stiže Inače set je bio u vlasništvu Vinija Pola 1
autsajder Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 On 7.5.2021. at 1:20, Skyhighatrist said: Osim nesumnjivih i neupitnih majstora instrumenta, da li se i kod vas kao kod mene razvija izvesna sklonost da se bubanj isprati , u smislu ovaj mladac ima range, vlada i mikro i makro snagom, ima širinu finesa i raspon tehnika koji je milina čuti? O da, prati se odavno . Delta uspješno gradi imidž novog Stiga. Dobar mu je i ovaj novi Firestarter, iako je zašao malo više u show off. Jedan fin snimak: smirivanje činela na 1:26 2
Jeremija Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Odličan je Whiplash, J. K. Simmons ume da preglumi, ali tamo je baš kako treba... 2
Skyhighatrist Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 Ma da Mofet (i ne samo on ofc) naprave ekipu od ne znam, osam članova pratećeg benda kome hoćeš, bukvalno, budžet i izvoljevanje su im lvl 100 i onda pola godine sviraju najbolje sale i smišljaju najbolje fore. Što kaže ona Slepina, "'al tebi je lako, ti učiš" Teško da postoji bolji feeling, mnijem. *Dobro Bubs bi držala predavanje sa Laserima na Lomonosovu, noćom,, al' to je to
autsajder Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Novi masterklas, jedan od najboljih do sada: Kakav rad na tsing-zing tanjirima, pleše dok ih mlati, pipka i miluje... Dodao je songu potpuno novu dimenziju. 2
Filozof manijak Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Šta lik učini činelama Darkside, bubnjar Mgle 2
napadaj Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Bogotac, neverovatan je. Uživo zvuči kao na disku. Oni su prvi bend koji sam ja gledao u Domu omladine a da je rasprodao skoro sav merch, ostale neke male majice i nešto malo diskova, sve ostalo otišlo. I sve je bilo jeftinije nego na njihovom rođenom sajtu za prodaju svega toga, fascinantan bend. 1
Recommended Posts