Skyhighatrist Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Do jaja im je to motorče, zovu ga TFG, Tiny Friendly Giant, 3 cilindra, 600hp 1
Zverilla Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 On 30.3.2021. at 10:56, mraki said: Ovo malo poranila prvoaprilska šala? Da, objavili pre vremena Nemci i marketing... 1
Peter Fan Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 (edited) 5 hours ago, Zverilla said: Da, objavili pre vremena Nemci i marketing... Njemacki marketing je odlican. Da nije tako, auti srednjeg kvaliteta* nebi uspjeli odrzavati ovaj nivo cijena i ovaj nivo prodaje. * Porsche kao casni izuzetak koji opravdava reputaciju Edited April 1, 2021 by Peter Fan Pouzdanost je vjeovatno precizniji izraz za ono sto sam htio reci
Lancia Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 @renne kako ti se svidja novi enterijer na Compassu?¿ Spoiler
renne Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Previše tastera za moj ukus ispod ekrana, boja odlična, može da se podesu u podešavanji 8.5/10
Lancia Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 30 minutes ago, renne said: Previše tastera za moj ukus ispod ekrana, boja odlična, može da se podesu u podešavanji 8.5/10 Sta znam, meni je OK da klima ne ulazi u digitalni okvir, to ti je samo tri kotrlja. Odlicno izgleda, izgleda da je Jeep resio da se polako uvlaci u premijum klasu, nista vise klasican prepoznatljiv volan, sad je malo sminkerica.
Ras Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Puno je kontroverzi i oprečnih komentara oko izgleda prednjeg kraja (bubrega) na novim M3 i M4, ali ovima se baš nije dopao: 1
Indy Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Nema teme za self-driving cars, pa cu ovde... How it started... ... and how it's going. How it started 2: ...How it's going 2:
borris_ Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 On 15.4.2021. at 22:26, Lancia said: ja sam zaljubishka Ruzna li auta. Ti si Lancia trebao da odes u italiju pa da naucis sta su lijepa kola 1
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 7 minutes ago, borris_ said: Ruzna li auta. Ti si Lancia trebao da odes u italiju pa da naucis sta su lijepa kola Otisao je @Tresko umesto mene, pa sad vozi svapska i americka kola.
Lancia Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Od 2022 novi automobili ce morati da imaju: - ISA sistem za automatsko regulisanje brzine u skladu sa znakovima ogranicenja - crnu kutiju - detektor umora i nesvetice - emergentnu kocnicu - alarm za prelazak na suprotnu traku - alarm za pojaseve na zadnjim sedistima - automatsku blokadu vozila vezanu za alkohol i - kameru pozadi + vecina proizvodjaca ce poput Renoa i Volvoa ograniciti fabricki maksimalnu brzinu na 180 km/h Sve vise softver pizdarija + sve vece ogranicenja brzine, kola sve sigurnija a putevi sve losiji a vozaci sve gori. Mashala. 1
Recommended Posts