Gospodin Slucaj Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 čuo sam prvo interpretaciju braće teofilović i nisam dalje ni tražio jer mi je njihova verzija bila dovoljna a sad mi iskoči izvorinka milošević koja je pesmu otpevala uz muzičku pratnju ne mogu se naslušati ove pesme
James Marshall Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Знам за Емира да је био у Лондону, Ђусија нисам нешто пратио. Штета да не идем у правцу Дубровника, не би то пропустио:) Ma često oni znaju da zabodu turnejice, prošle godine su obišli bivšu Jugu uzduž i poprijeko, Bosna, Hrvatska, Vojvodina, tu su redovni bili. Ovaj snimak prvi što si okačio mislim da je iz Sl. Broda. Jedno vrijeme su nastupali i sa Cakijom Vasiljevićem, Cigom iz Jagodine koji isto ubija, na neki svoj način. Uhvatio sam ih meni se čini najmanje 5 puta prošle godine na dovoljno kratkoj distanci da se isplatilo otići da se čuju.
James Marshall Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Jeste, posljednji album je on odsvirao, ona svirka na NBG gdje je bilo ono sranje sa murijom i Vučiću pederu i tu je bio itd.
Gospodin Slucaj Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 hej živote umoran sam a smrti se bojim jedva druže jedva druže na nogama stojim a ja ću sad i sa stolice pasti
fikret selimbašić Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dobar mu izbor pjesme :D Jest, zadnjih desetak godina hit je i na svadbama, često je i po pet-šest puta repriziraju. Pop pjeva bolje od većine, 90%, onih koje sam uživo čuo.
James Marshall Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ali pjesma je čisti Vikend erotski roman :D pa još pop da pjeva "što me šejtan na ruku uzeo"
fikret selimbašić Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Slutim da je pop zvijezda teferiča, ne znam kakav mu je repertoar ali može on svašta dobro da otpjeva. Pjesma jest čista erot'ka, meni je zanimljivo kako ju je dobro prihvatila publika mlađa od 35. Edited August 8, 2017 by fikret selimbašić
James Marshall Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ja sam ju jedno vrijeme opsesivno slušao zbog jedne kone :D
fikret selimbašić Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 I ja sam i još je stvarno bio bunar u avliji.
Simon Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 hej živote umoran sam[/size] a smrti se bojim[/size] jedva druže jedva druže[/size] na nogama stojim[/size] a ja ću sad i sa stolice pasti[/size] Јел то крушка замаглила? :D
Recommended Posts