April 26, 20214 yr 1 minute ago, Nesh said: Nisam smisljo pitanja, samo prenosim, ne mogu d se setim, ako nemas pojma, placam pice pa idemo na namacku. Ne? pa nisam tebe kritikovao, samo komentarisem test
April 26, 20214 yr popunjeno. jeste da je jedno u moru vrlo slicnih istrazivanja, al tema sama vuce srecan dalji rad!
April 26, 20214 yr Author 8 minutes ago, KNKNPNKN said: pa nisam tebe kritikovao, samo komentarisem test Hvala. Edited April 26, 20214 yr by Nesh
April 26, 20214 yr Author 3 minutes ago, Aleksija said: popunjeno. jeste da je jedno u moru vrlo slicnih istrazivanja, al tema sama vuce srecan dalji rad! Hvala, to nove snage rade, ja stadoh nas ekonomij,,ukinuse Psihologiju u Nisu kad sam ja hteo...
April 26, 20214 yr e to da zivi u drugoj drzavi je bas cudno.... jedino sam odbio brak i sefa kineza, sve drugo sam prihvatio
April 26, 20214 yr Author 4 minutes ago, KNKNPNKN said: e to da zivi u drugoj drzavi je bas cudno.... jedino sam odbio brak i sefa kineza, sve drugo sam prihvatio To je sigurno greska...odmah sam to rekao miljeniku...za drugu drzavu...ocu a se zanim, ali nek zivi u drugoj drzavi..
April 26, 20214 yr Author 15 minutes ago, Aleksija said: popunjeno. jeste da je jedno u moru vrlo slicnih istrazivanja, al tema sama vuce srecan dalji rad! Hvala. To su mlade snage, ja samo penosim.
April 26, 20214 yr 18 minutes ago, KNKNPNKN said: e to da zivi u drugoj drzavi je bas cudno.... jedino sam odbio brak i sefa kineza, sve drugo sam prihvatio Samo sefa kineza