Posted April 26, 20213 yr 20 mnuta. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8qbrwUH22XYPmprBWXBN_JiAFi8fdh3mmYyfNCk0_-dt55g/viewform Edited April 26, 20213 yr by Nesh
April 26, 20213 yr Author Hvala svima koji potrose 20 minuta, dobro par minuta vise,ali ovi klinci mozda jednog dana budu bolji od nas pobegnu od ove posasti.. Hvala @pt 2.0 sto si odmah sve videla! Edited April 26, 20213 yr by Nesh
April 26, 20213 yr očajan im je upitnik, samo nebuloze sa prve strane, do druge nisam stigao jerbo glupost koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? wtf pitanja o emotivnoj vezi koja ne možeš da preskočiš bez obzira kako si odgovorio na prvo pitanje iz te oblasti odgovoriš da u porodici niko nema hroničnu bolest, onda mora da označiš osobu koja je hronično bolesna ovoga puta bez mene, a imao sam dobru volju Edited April 26, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
April 26, 20213 yr Author Mora odnah da prozovem @Filozof manijak slusao covvek moje rukometne izlive. Ja ne znam sta moze gore da zadesi coveka na PPP. Haepre, ja sam grobar, ali popuni i ti. Hvala.
April 26, 20213 yr Author 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: očajan im je upitnik, samo nebuloze sa prve strane, do druge nisam stigao jerbo glupost koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? wtf pitanja o emotivnoj vezi koja ne možeš da preskočiš bez obzira kako si odgovorio na prvo pitanje iz te oblasti ovoga puta bez mene, a imao sam dobru volju koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? zasto je vo wtf? Edited April 26, 20213 yr by Nesh
April 26, 20213 yr pa ko će da ih prebroji, krug ljudi što na jednom poslu, što na drugom, što poznanika, komšija, prijatelja je prevelik mogu samo da lupim, i na to sam lupio 20, sledeća pitanja su me demoralisala pa sam odustao Edited April 26, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
April 26, 20213 yr nemaju mi smisla pitanja o osobinama vakcine sa ponudjenim tacno/netacno a bez nemam pojma odgovora
April 26, 20213 yr Author 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa ko će da ih prebroji, krug ljudi što na jednom poslu, što na drugom, što poznanika, komšija, prijatelja je prevelik mogu samo da lupim, i na to sam lupio 20, sledeća pitanja su me demoralisala pa sam odustao Pa kako istrazujemo to, ja mogu da izbrojim,ti kazi 30, ja se nadam da nije toliko. Pitanje je koliko, ja sam prebrojao i odgovorio.
April 26, 20213 yr 9 minutes ago, Nesh said: Mora odnah da prozovem @Filozof manijak slusao covvek moje rukometne izlive. Ja ne znam sta moze gore da zadesi coveka na PPP. Haepre, ja sam grobar, ali popuni i ti. Hvala. Ja odradio svoje u ime mladih istraživača, nadam se da će im bar malo pomoći u zadatku
April 26, 20213 yr pa nije poenta da lupim, msm je o istraživanje zaista sam tri puta pokušao i ne ide nikako, ni na drugu stranu
April 26, 20213 yr Author 3 minutes ago, KNKNPNKN said: nemaju mi smisla pitanja o osobinama vakcine sa ponudjenim tacno/netacno a bez nemam pojma odgovora Nisam smisljo pitanja, samo prenosim, ne mogu d se setim, ako nemas pojma, placam pice pa idemo na namacku. Ne?
April 26, 20213 yr Author 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ja odradio svoje u ime mladih istraživača, nadam se da će im bar malo pomoći u zadatku Niam ni sumnjao. Hvala.