Jump to content

Istrazivanje studenata Filozofskog fakulteta U Nisu. Potrosite 20 minuta.

Featured Replies

fali slovo i a fali i linak... :)

• Author

Hvala, za slovo, ne znam, link okacio..ova deca..

• Author

Hvala svima koji potrose 20 minuta, dobro par minuta vise,ali ovi klinci mozda jednog dana budu bolji od nas pobegnu od ove posasti.. Hvala @pt 2.0 sto si odmah sve videla!

Edited by Nesh

očajan im je upitnik, samo nebuloze sa prve strane, do druge nisam stigao jerbo glupost

koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? wtf

pitanja o emotivnoj vezi koja ne možeš da preskočiš bez obzira kako si odgovorio na prvo pitanje iz te oblasti

odgovoriš da u porodici niko nema hroničnu bolest, onda mora da označiš osobu koja je hronično bolesna

ovoga puta bez mene, a imao sam dobru volju

Edited by kud u maglu Simoviću

• Author

Mora odnah da prozovem  @Filozof manijak  slusao  covvek moje rukometne izlive. Ja ne znam sta moze gore da zadesi coveka  na PPP. Haepre, ja sam grobar, ali popuni i ti. Hvala.

• Author
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

očajan im je upitnik, samo nebuloze sa prve strane, do druge nisam stigao jerbo glupost

koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? wtf

pitanja o emotivnoj vezi koja ne možeš da preskočiš bez obzira kako si odgovorio na prvo pitanje iz te oblasti

ovoga puta bez mene, a imao sam dobru volju

koliko osoba poznajete koje su bile bolesne od korone? zasto je vo wtf?

Edited by Nesh

pa ko će da ih prebroji, krug ljudi što na jednom poslu, što na drugom, što poznanika, komšija, prijatelja je prevelik

mogu samo da lupim, i na to sam lupio 20,  sledeća pitanja su me demoralisala pa sam odustao

Edited by kud u maglu Simoviću

nemaju mi smisla pitanja o osobinama vakcine sa ponudjenim tacno/netacno a bez nemam pojma odgovora

• Author
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa ko će da ih prebroji, krug ljudi što na jednom poslu, što na drugom, što poznanika, komšija, prijatelja je prevelik

mogu samo da lupim, i na to sam lupio 20,  sledeća pitanja su me demoralisala pa sam odustao

Pa kako istrazujemo to, ja mogu da izbrojim,ti kazi 30, ja se nadam da nije toliko. Pitanje je koliko, ja sam prebrojao i odgovorio.

9 minutes ago, Nesh said:

Mora odnah da prozovem  @Filozof manijak  slusao  covvek moje rukometne izlive. Ja ne znam sta moze gore da zadesi coveka  na PPP. Haepre, ja sam grobar, ali popuni i ti. Hvala.

Ja odradio svoje u ime mladih istraživača, nadam se da će im bar malo pomoći u zadatku  :thumbsup:

pa nije poenta da lupim, msm je o istraživanje

zaista sam tri puta pokušao i ne ide nikako, ni na drugu stranu

• Author
3 minutes ago, KNKNPNKN said:

nemaju mi smisla pitanja o osobinama vakcine sa ponudjenim tacno/netacno a bez nemam pojma odgovora

Nisam smisljo pitanja, samo prenosim, ne mogu d se setim, ako nemas pojma, placam pice pa idemo na namacku. Ne?

Odradjeno. Malo previse konfuzno ali valjda znaju sta ce sa odgovorima

• Author
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja odradio svoje u ime mladih istraživača, nadam se da će im bar malo pomoći u zadatku  :thumbsup:

Niam ni sumnjao. Hvala.