Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 A koliko spratova imaju drugi najniži soliteri, jel se računaju "ateljei"? .... Shiit has hit the fan! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 valjda 7+1 gledao onomad taj atelje u 45om. remek delo za običnog čoveka, +60kvm, a terasa 30ak kvm. pogled puca do obrenovca i danas žalim što mi je bio van finansijskog domašaja. možda sam i mogao da se nategnem, al ne bi imao love gumicu na slavini da zamenim, a kamo li nešto drugo a trebalo je sve da se radi Link to comment
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 valjda 7+1 gledao onomad taj atelje u 45om. remek delo za običnog čoveka, +60kvm, a terasa 30ak kvm. pogled puca do obrenovca i danas žalim što mi je bio van finansijskog domašaja. možda sam i mogao da se nategnem, al ne bi imao love gumicu na slavini da zamenim, a kamo li nešto drugo a trebalo je sve da se radiNamanji su 6 + atelje, zatim 8+atelje.Uvom drugom sam stanovao na 8-om.A jesu ti ateljei[emoji769] dobri na prvi pogled, no zahtevaju dosta investicija, plus te terase zapravo nisu u tolikoj kvadraturi u vlasništvu, ali kome treba krov i šta će ko na krovu [emoji6].E sad ako je gore vajar ovima na osmom i nije baš ugodno. [emoji12].... Shiit has hit the fan! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 ovo je bilo u onom soliteru do lazara kardenase, i celokupna terasa je bila u vlasništvu. ko je hteo na terasu morao je kroz dnevnu sobu da izađe a je trebalo još 20k€ za adaptaciju Link to comment
jms_uk Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Dajte neke slike tih ateljea. 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 ovo je bilo u onom soliteru do lazara kardenase, i celokupna terasa je bila u vlasništvu. ko je hteo na terasu morao je kroz dnevnu sobu da izađe a je trebalo još 20k€ za adaptacijuTo su oni najmanji soliteri 6+1 odličniU ovim 8+1 nisu zapravo celi krovovi terase, no nominalno ni ti ateljei nisu davani u vlasništvo, pa sju u jednom trenutku korisnici uspevali da se uknjiže kao vlasnici, tako da verovatno je katastar imao "laku ruku"... .... Shiit has hit the fan! Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) ja nemam našao jednu na fb, al to je samo deo terase ništa spec. poslednji sprat, jedna mala spavaća, kupatilo, hodnik, kuhinja i trpezarija(mala terasa od 1kvm), velika soba iz koje se izlazi na terasu od min 30kvm ti stanovi su davani umetnicima za ateljee u međuvremenu su ih oni otkupljivali, pa kasnije njima raspolagali, prodavali bio je i zaplet, ti stanovi su knjiženi kao “poslovni” i onda nisi imao mogućnost oslobađanja dela poreza za kupovinu novog stana e evo i slike ovo nije stan koji sam ja gledao Edited April 25, 2021 by kud u maglu Simoviću 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 http://fortyfivers.blogspot.com/2014/06/arhitekti-koji-su-projektovali-blok-45.html?m=1Dosta je to sve prerađeno u međuvremenu jbga.Ali generalno u većinu je potrebno dosta ulaganja. Ovi ćoškovi su "bonus" .... Shiit has hit the fan! Link to comment
namenski Posted April 28, 2021 Author Share Posted April 28, 2021 Beograd, Profesorska kolonija i Dedinjetm: dva, svako na svoj nacin - geta, mahale, мале... Професорска у свом изворном облику... И касније, у време инвеститорских интервенција и пластичне столарије... Опет, Дедиње... Link to comment
bluestar Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 (edited) Barnaul, Rusija, kuća od drveta: Edited May 4, 2021 by bluestar Link to comment
namenski Posted May 6, 2021 Author Share Posted May 6, 2021 I za kraj, Istocna Pruska, pokojna, protestantizam, 1 solidnost... 1 Link to comment
Recommended Posts