namenski Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Za Srbiju, na kraju: DIY seoska crkva, nekad bilo, bog kao neki stari seljak i mesto na koje seljani dodju da sa njim na miru porazgovaraju, posavetuju se, pozale... Stare farme po Lombardiji, samo da nisu krenule u seoski turizam... 3
namenski Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 Оребић(и) Neka 1797... Ima bilo je i starijih... Kuca kapetana Joza Шуња... Sve u svemu, takozvane kapetanske kuce... 3
pbg12345 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 https://p-portal.net/banijske-kuce-usamljeni-svjedoci-trajanja/ 4
namenski Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 Россия, 19. vek, druga polovina, drvene kuce... 2
namenski Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 Россия Изба, traditionaltm Centralna Rusija... Suma... Sibir... Juzna Rusija... Kutuzovskatm izba... 3
namenski Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 Поточара... Ali i Моравка, doduse i Drina ili Dunav su radjali slicna resenja: Pa dalje, od Nizozemske, gde bi inace, mada tamo nisu mlele brasno> Preko Sicilije... ... do Rusije: Francuska posebno.. 2 1
namenski Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 Beogradska zajednicka dvorista: urbani etalon zajednickog stanovanja, komsiluka, mesanja drustvenih slojeva... K'o i svi skorojevici, potrudili smo se da danas bude tesko naci cak i fotografiju, mada verovatno ne postoji znacajniji i vise cuvanja vredan urbani artefakat, barem sto se Beograda tice... Sa zajednickim, komsijskim nesoliterskim zivotom, probalo se u Zelezniku, krajem 60-ih... Kasno, na zalost... 2
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Pa to su ti četvorospratnice u savskim blokovims... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 uvek mi je bilo zanimljivo zašto se te zgrade zovu četvorosprstnice kada imaju tri sprata plus prizemlje, a tek one do save 2+p su takođe četvorosprstnice(pogotovu za one van blokova)
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 uvek mi je bilo zanimljivo zašto se te zgrade zovu četvorosprstnice kada imaju tri sprata plus prizemlje, a tek one do save 2+p su takođe četvorosprstnice(pogotovu za one van blokova)Auuuu jbtePa imaju p+4 i p+2Sram te bilo! .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 (edited) ja sam se peo do trećeg e genijalan kraj, možda i die beste na novom beogradu Edited April 25, 2021 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts