Posted April 16, 20213 yr Za Srbiju, na kraju: DIY seoska crkva, nekad bilo, bog kao neki stari seljak i mesto na koje seljani dodju da sa njim na miru porazgovaraju, posavetuju se, pozale... Stare farme po Lombardiji, samo da nisu krenule u seoski turizam...
April 16, 20213 yr Author Оребић(и) Neka 1797... Ima bilo je i starijih... Kuca kapetana Joza Шуња... Sve u svemu, takozvane kapetanske kuce...
April 16, 20213 yr Author Россия Изба, traditionaltm Centralna Rusija... Suma... Sibir... Juzna Rusija... Kutuzovskatm izba...
April 20, 20213 yr Author Поточара... Ali i Моравка, doduse i Drina ili Dunav su radjali slicna resenja: Pa dalje, od Nizozemske, gde bi inace, mada tamo nisu mlele brasno> Preko Sicilije... ... do Rusije: Francuska posebno..
April 24, 20213 yr Author Beogradska zajednicka dvorista: urbani etalon zajednickog stanovanja, komsiluka, mesanja drustvenih slojeva... K'o i svi skorojevici, potrudili smo se da danas bude tesko naci cak i fotografiju, mada verovatno ne postoji znacajniji i vise cuvanja vredan urbani artefakat, barem sto se Beograda tice... Sa zajednickim, komsijskim nesoliterskim zivotom, probalo se u Zelezniku, krajem 60-ih... Kasno, na zalost...
April 25, 20213 yr uvek mi je bilo zanimljivo zašto se te zgrade zovu četvorosprstnice kada imaju tri sprata plus prizemlje, a tek one do save 2+p su takođe četvorosprstnice(pogotovu za one van blokova)
April 25, 20213 yr uvek mi je bilo zanimljivo zašto se te zgrade zovu četvorosprstnice kada imaju tri sprata plus prizemlje, a tek one do save 2+p su takođe četvorosprstnice(pogotovu za one van blokova)Auuuu jbtePa imaju p+4 i p+2Sram te bilo! .... Shiit has hit the fan!
April 25, 20213 yr ja sam se peo do trećeg e genijalan kraj, možda i die beste na novom beogradu Edited April 25, 20213 yr by kud u maglu Simoviću