Indy Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Veca ponuda. Venecija, uvek. Link to comment
Isis Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 ima logike. samo mi je cudno da taj faktor venecije (u koju se reke turista slivaju iz celog sveta zato sto je venecija) nije prevagnuo u tom formiranju cene. stagod da je, ne bunim se :D Link to comment
Ros Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 venecija >> trstalitresko + trst > venecijathink about it :) Link to comment
MaryPoppins Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 samo ne klagenfurt :Dali klagenfurt, kako to gordo zvuči. ko može odoleti gradu (grad li je?) sa takvim imenom? klagenfurt... (užasno mi zabavno da izgovaram naglas. popeh se na glavu svima :D) Link to comment
Isis Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (užasno mi zabavno da izgovaram naglas. popeh se na glavu svima :D)i tu bi se zavrsila svaka zabavnost vezana za njega Link to comment
MancMellow Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 da bude još gordije: Klagenfurt am Wörthersee :D Link to comment
Indy Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Zar to nije u stvari 1 Celovec? Nije da zelim Meri da kvarim radost, ali... Link to comment
MaryPoppins Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 go ahead, rain on my parade. celovec, šmelovec. morao si da mi oduzmeš autentičnu radost zbog 1 klagenfurta. :( Link to comment
Indy Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Nije zbog toga, vec teritorijalnih pretenzija prema 1 Austriji Trst je nas, a bogme i Celovec Link to comment
Brazilac Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 A Klagenfurt je jos super cool zabavno mesto u odnosu na komsijski Villach u kojem bi i 1 Winnie-the-Pooh (medved a ne forumas :P ) verovatno osetio suicidalni nagon... <_< I danas zalim svaki sekund proveden u toj zabiti i jos uvek nakon par godina ne mogu da potisnem tu traumu...Daklem, Venecija, Trst, Udine, whatever samo ne Koruska... Link to comment
Isis Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 A Klagenfurt je jos super cool zabavno mesto u odnosu na komsijski Villach u kojem bi i 1 Winnie-the-Pooh (medved a ne forumas :P ) verovatno osetio suicidalni nagon... <_< I danas zalim svaki sekund proveden u toj zabiti i jos uvek nakon par godina ne mogu da potisnem tu traumu...kolko si ti to ostao u villachu :o Link to comment
Tresko Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 trs ili klagenfurt pitanje je sad :D na bledu sam, ostajem i tokom vikenda - cijenim da će mi hotelski sadržaj dosaditi, kao i šetnje oko jezera. u ljubljani bila onoliko puta. nači, blickrig na italiju (ili austriju). koliko km-a ima od bleda do trsta? čime je najbolje ići (voz, bus)? i šta sve napasti za manje od 12 sati (a da nisu fudbaleri)? to ako ne odlučim da ostanem ceo vikend - u kojem slučaju su mi potrebni i tipovi za povoljne hotele. fala italijanima, slovencima i svima koji se tako osećaju na korisnim savetima.Pa šta ćeš u Klagenfurtu? Potpuno bezvezan grad. Mislim, ni Trst nije ništa spektakularno, ali je kudikamo bolji od Klagenfurta. Ne znam za bus ili voz, ali mislim da je Trst bliži Bledu. Hladno je i duva bura, u nedelju kažu da će biti kiša. Link to comment
msmodesty Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 ali klagenfurt, kako to gordo zvuči. ko može odoleti gradu (grad li je?) sa takvim imenom? klagenfurt... (užasno mi zabavno da izgovaram naglas. popeh se na glavu svima :D)lele, bolje i Bled ceo vikend nego Klagenfurt, mada zabavno je bilo...izvedem kuche u ponocnu setnju (stigli kasno u hotel...) i dok je Idfx zapishavao jednu kantu za djubre na drugu se popeo pijani klinac i zapishavao svoje pijane drugare a sve ljubazni i sa "dobro vece" skoro se nisam cudnije setala...i tu bi se zavrsila svaka zabavnost vezana za njega A Klagenfurt je jos super cool zabavno mesto u odnosu na komsijski Villach u kojem bi i 1 Winnie-the-Pooh (medved a ne forumas :P ) verovatno osetio suicidalni nagon... <_< I danas zalim svaki sekund proveden u toj zabiti i jos uvek nakon par godina ne mogu da potisnem tu traumu™...Daklem™, Venecija, Trst, Udine, whatever samo ne Koruska...Villach - strashno. Link to comment
Tresko Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Nadam se da Meri nije za danas izabrala Trst. Bura duva ono 400 na sat, uz to pljušti kiša. Uopšte nije da se pomoli nos napolju, a kamoli šeta. Link to comment
MaryPoppins Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 nije, nije. pokušaj odlaska iz slo za trs ispao je jedna golema duvaljka. kako se, naravno, nisam na vreme informisala, nego sam impuslivno odlučila da se otisnem u great unknown, a umislila takođe da je u eu sve dostupno 24/7 i svuda - namislih da skočim na vozić/busić i doteram se do trstića časkom. kaaad - autobusi idu iz ljubljane (odavde u najboljem slučaju idu do ljubljane) u neko neljudsko vreme (oko 6 ujutro). za vozove vidim samo timetable do venecije (povoljno jako, ali nisam tela veneciju nego na kafu sa đošuom). dakle, pravilo broj 1&2: informisati se unapred (joj)oranizovati se unapred (jojx2) i need a personal assistant. Link to comment
Recommended Posts