April 5, 20214 yr 2 minutes ago, utilitarist said: ne razumem šta je ovde loše rečeno o seriji? teško mi je da shvatim reči bilo kako drugačije nego kao pokušavali ste da ga rehabilitujete a onda je "porodica" razjebala koncepciju. Ne, kaže da su serija i propratne aktivnosti u medijima pokušaj rehabilitacije Miloševića.
April 5, 20214 yr (City Magazine) Kritika serije „Porodica“: Naše kolektivno „ja“ pod žrvnjem Roršahove mrlje
April 5, 20214 yr Neki sa fb Pustim Porodicu misleći da je u pitanju dokumentarac o Čarlsu Mensonu, kad ono repriza nečega što sam već gledao pre 20 godina (ni tad mi se nije dopalo).
April 5, 20214 yr On 4.4.2021. at 20:31, mozzer said: Sta su rekli Ceca i Mimi, ako si odslusao, u 1-2 recenice, zanima me? Hvala.
April 6, 20214 yr Hvala msv. Dobra abaliza kao sto sam i ocekivao od njih, a posebno se slazem sa Cecom da je ovo neka vrsta katarze i da uopste nije bilo rano za snimanje. I pored svih mana (npr uopste nisam provalio da Mima Karadzic glumi Pavkovica). Meni je dobra serija, neka dobra refleksija na to vreme ali i na sadasnje vreme i na Srbiju kao takvu. Edited April 6, 20214 yr by mozzer
April 6, 20214 yr Hvala msv. Dobra abaliza kao sto sam i ocekivao od njih, a posebno se slazem sa Cecom da je ovo neka vrsta katarze i da uopste nije bilo rano za snimanje. I pored svih mana (npr uopste nisam provalio da Mima Karadzic glumi Pavkovica). Meni je dobra serija, neka dobra refleksija na to vreme ali i na sadasnje vreme i na Srbiju kao takvu.Uh meni baš i nije. Ali jeste u skladu sa njihovim ukusom i to je ok.Obaška što od mini serije svakako ne očekujem da vrši[emoji769] katarzu. .... Shiit has hit the fan!
April 6, 20214 yr Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj....
April 6, 20214 yr 5 minutes ago, mozzer said: Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj.... ja bih radije to ostavio za neka bezaleksna vremena
April 6, 20214 yr Odgledao u cugu (sa prebacivanjem). Nedostaje doza ludila u tom periodu, ali ne umem da je definisem.
April 7, 20214 yr 12 hours ago, mozzer said: Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj.... Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma..
April 7, 20214 yr 4 hours ago, Tsai said: Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma.. Mislim da bi se tako zaokruzio jedan period i dodatno otvorila pitanja i refleksije... nadam se za dobrobit ovog drustva
April 7, 20214 yr 7 hours ago, Tsai said: Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma.. Kako li je izgledala Zvekijeva unutrašnja drama pred pucanj? I to su ljudi od krvi i mesa...
April 7, 20214 yr 5 minutes ago, msv said: Kako li je izgledala Zvekijeva unutrašnja drama pred pucanj? I to su ljudi od krvi i mesa... ima saša ilić roman, pad kolumbije. zanimljiv doživljaj tih unutrašnjih drama. to treba ekranizovati, 2059. kad napravimo distancu. u romanu se ti likovi muvaju po gradu u radničkim kombinezonima neke kablovske firme. od kad sam pročitala knjigu, kad vidim momke u kombinezonima na ulici, prođe me jeza.