msv Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 2 minutes ago, utilitarist said: ne razumem šta je ovde loše rečeno o seriji? teško mi je da shvatim reči bilo kako drugačije nego kao pokušavali ste da ga rehabilitujete a onda je "porodica" razjebala koncepciju. Ne, kaže da su serija i propratne aktivnosti u medijima pokušaj rehabilitacije Miloševića. 1 1
msv Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 (City Magazine) Kritika serije „Porodica“: Naše kolektivno „ja“ pod žrvnjem Roršahove mrlje 1
variola Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Neki sa fb Pustim Porodicu misleći da je u pitanju dokumentarac o Čarlsu Mensonu, kad ono repriza nečega što sam već gledao pre 20 godina (ni tad mi se nije dopalo).
msv Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 On 4.4.2021. at 20:31, mozzer said: Sta su rekli Ceca i Mimi, ako si odslusao, u 1-2 recenice, zanima me? Hvala.
mozzer Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 (edited) Hvala msv. Dobra abaliza kao sto sam i ocekivao od njih, a posebno se slazem sa Cecom da je ovo neka vrsta katarze i da uopste nije bilo rano za snimanje. I pored svih mana (npr uopste nisam provalio da Mima Karadzic glumi Pavkovica). Meni je dobra serija, neka dobra refleksija na to vreme ali i na sadasnje vreme i na Srbiju kao takvu. Edited April 6, 2021 by mozzer 1
msv Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Nastupila zastara krivičnog gonjenja, Marija se vraća u Srbiju
Frank Pembleton Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Hvala msv. Dobra abaliza kao sto sam i ocekivao od njih, a posebno se slazem sa Cecom da je ovo neka vrsta katarze i da uopste nije bilo rano za snimanje. I pored svih mana (npr uopste nisam provalio da Mima Karadzic glumi Pavkovica). Meni je dobra serija, neka dobra refleksija na to vreme ali i na sadasnje vreme i na Srbiju kao takvu.Uh meni baš i nije. Ali jeste u skladu sa njihovim ukusom i to je ok.Obaška što od mini serije svakako ne očekujem da vrši[emoji769] katarzu. .... Shiit has hit the fan!
mozzer Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj....
Ros Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 5 minutes ago, mozzer said: Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj.... ja bih radije to ostavio za neka bezaleksna vremena 2
frit Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Odgledao u cugu (sa prebacivanjem). Nedostaje doza ludila u tom periodu, ali ne umem da je definisem.
Tsai Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 12 hours ago, mozzer said: Meni bi bilo idealno da kao svojevrsni nastavak u istom maniru snime vreme i situaciju oko ubistva Zorana Dj.... Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma.. 1
mozzer Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 4 hours ago, Tsai said: Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma.. Mislim da bi se tako zaokruzio jedan period i dodatno otvorila pitanja i refleksije... nadam se za dobrobit ovog drustva
msv Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 7 hours ago, Tsai said: Jedva cekam, pa da gledam iznijansiranetm šiptara i kuma.. Kako li je izgledala Zvekijeva unutrašnja drama pred pucanj? I to su ljudi od krvi i mesa... 1
slepa živana Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 5 minutes ago, msv said: Kako li je izgledala Zvekijeva unutrašnja drama pred pucanj? I to su ljudi od krvi i mesa... ima saša ilić roman, pad kolumbije. zanimljiv doživljaj tih unutrašnjih drama. to treba ekranizovati, 2059. kad napravimo distancu. u romanu se ti likovi muvaju po gradu u radničkim kombinezonima neke kablovske firme. od kad sam pročitala knjigu, kad vidim momke u kombinezonima na ulici, prođe me jeza. 5
Recommended Posts