John Coltrane Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ko je ova glumica što glumi Ljiljanu u redakciji? Jel ona iz Tajkuna?
Patty Lee Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ahahaha “nedostaje mi ‘91, ‘92, kad je sve bilo kao u snu” 1
colonelo Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ljilju igra Dubravka Kovjanić (Lidija iz Tajkuna), a spiker koji čita Stambolićevo pismo jeste Miki Krstović. Ova serija najviše podsjeća na istorijske drame i serije koje je za RTB nekada radio Sava Mrmak. Iako je prva i najočeglednija asocijacija serija Kraj dinastije Obrenović, Porodica čak i više podsjeća na mini seriju Slom. I u njoj smo imali sporedne zaplete sa fiktivnim likovima, dok su stvarni likovi potpisani prilikom svojih prvih pojavljivanja. Prva epizoda se bavi pristupom Jugoslavije trojnom paktu, druga (vjerovatno najzanimljivija,a li i najbliža aktuelnoj Porodici) vojnim pučem, a poslednja treća napadom Njemačke i kapitulacijom Jugoslavije. 4 1
fusion_ Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Baš ne kapiram foru sa ovim SRT kad je očigledno da se radi o RTS (muzika iz Dnevnika i kad Bandović kaže "mi smo državni").A sigurno ne misle na SRT, kako se RTRS zvao do neke '99.
Weenie Pooh Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 7 hours ago, mraki said: Zašto @Weenie Pooh ne gleda i ne komentariše ovo? Baš bih voleo pročitati jedan iscrpan izveštaj... Ne stižem od silnog preduzetništva™ ni da pogledam ni da napišem. (Naravno da nije neophodno obaviti obe stavke, ali bar jednu moram.) 1 2
Milošica Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 (edited) 15 minutes ago, fusion_ said: Baš ne kapiram foru sa ovim SRT kad je očigledno da se radi o RTS (muzika iz Dnevnika i kad Bandović kaže "mi smo državni"). A sigurno ne misle na SRT, kako se RTRS zvao do neke '99. Sublimirana poruka Miletu Edited April 1, 2021 by Milošica
Tsai Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ali Legija koji se koleba dve sive celije, Vuk igra samog sebe 2 1
Nesh Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 4 minutes ago, Tsai said: Ali Legija koji se koleba dve sive celije, Vuk igra samog sebe Mislim da on ne bi umeo ni sebe da odigra.
Tsai Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Posle svake epizode se osecam ko pred nervni slom, jeziva neka teskoba me spopadne 2
msv Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 (edited) Čeda: Branislav Ivković i Slavica Đukić Dejanović su ljudi kojima Srbija večno duguje! Edited April 1, 2021 by msv 3 1
Arkadija Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ali devojčica novinarka, koja pita ko je Stambolić? Alo bre, pa i pijačni barometar da je radila na toj kvazi televiziji, kako je mogla da propusti Stambolića i njegov nestanak???? 5
Recommended Posts