April Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 16 minutes ago, Misko said: Sta je tu bilo? Ovo sa Pahomijem, nisam ni iznenadjen, iskreno..mislim d aje to i namerno uradjeno, simbolicki..jedan zlostavljac dece, jedan wife better, samo Mitrovicev sin falio Pa prvo baš bezobrazno nasilje u šta-mi-možete modu da ga se ja sećam bilo je prebijanje advokata Barovića usred studija BK televizije. Od tada nam se pleze, a mi uglavnom mrmljamo u bradu.
Misko Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Just now, Valkyrie said: Nije. Ovo što kaže Buba, ta kora od banane je ušla u žargon, postala je s godinama simbol kad nekoga nekažnjeno namlatiš i još ga podjebavaš usput. Zato me iznenadilo što pitaš šta je to. https://www.youtube.com/watch?v=NNiNh0JPass&ab_channel=radejovanovic jeste BK, nazire se, b92 logo je nalepljen preko..moja greska..
Misko Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 1 minute ago, April said: Pa prvo baš bezobrazno nasilje u šta-mi-možete modu da ga se ja sećam bilo je prebijanje advokata Barovića usred studija BK televizije. Od tada nam se pleze, a mi uglavnom mrmljamo u bradu. Poznat mi je slucaj, nego sam ja jdo malopre ziveo u ubedjenju da je to bilo na b92,a da je na BK bilo nesto 52..nesporazum..
Valk Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Ma nije ni bitno, na kraju krajeva, koja je bila tv. Gori je kontekst svega. Barović je bio advokat hrvatske porodice koju je Šešelj i njegova bagra isterala iz stana u Zemunu. Advokat je dobio batine "vaspitno". Ćutali su svi jer ko ga jebe kad brani ustaše, je l' tako. 8
Misko Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 I Veljin cuveni intervju za Studio B bi se mogao podvesti pod verbalni sexuall harassment..ni tada se nije nesto reagovalo...sprdali Velju jedno vreme jer je prostacina, i to je to..
Frank Pembleton Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Ma nije ni bitno, na kraju krajeva, koja je bila tv. Gori je kontekst svega. Barović je bio advokat hrvatske porodice koju je Šešelj i njegova bagra isterala iz stana u Zemunu. Advokat je dobio batine "vaspitno". Ćutali su svi jer ko ga jebe kad brani ustaše, je l' tako. Da pomenemo da je voditelj bio Igor Bozić a direktor i glodur A. Tijanic. ... Shiit has hit the fan 2 1
renne Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 42 minutes ago, Frank Pembleton said: Da pomenemo da je voditelj bio Igor Bozić a direktor i glodur A. Tijanic. ... Shiit has hit the fan ti da odmaraš i da ne budališ okolo, si čuo 1
gospa buba Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 moze valjda chovek da kaze sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Sara Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Fala bogu nisam procitala pre brisanja Zbog takvog ambasadora treba da padne vlada Samo da dozivim da im kraj bude u mukama 1
renne Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 2 hours ago, gospa buba said: moze valjda chovek da kaze sent from novi mnogo jak bubamoto. ne mere dok je pod mojom jurisdikcijom 1
burazer Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 On 21.2.2022. at 23:39, aram said: ... tmtm ... .......tm ... gay frendly
Profesionalac Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 On 22.2.2022. at 14:29, ToniAdams said: oce sad posthumno dobiti orden od vucica? Orden "Za našu decu" - prvog stepena.
burazer Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 7 hours ago, Taihoskopija said: Užasni užas. ...opširnije, Članak koji ste otvorili dostupan je samo pretplatnicima. ?
Recommended Posts