ToniAdams Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 jedan od najgorih serijskih ubica novijeg doba, sibirski koljac su ga zvali, Alexander Spesivtsev, zvanicno preko 80 zrtava, bio hemijski kastriran pre nego je krenuo sa ubijanjem, tako da nisam nesto siguran da je to resenje
black mirror Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 On 31.1.2022. at 11:30, mustang said: Samo ako postoji jab da im ubije polni organ u pojam. Ni kad pisa da ne moze da se digne pa valjda i ne treba 1
pt 2.0 Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Policija u Šapcu uhapsila je Č.S. (30) iz okoline Šapca, osumnjičenog da je fizički napao 17-godišnju bivšu devojku. Č.S:
burazer Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 ....potpunija vest Policija u Šapcu uhapsila* je Č.S. (30) iz okoline Šapca, osumnjičenog da je fizički napao 17-godišnju bivšu devojku. ......usledila je intenzivna potera policije za osumnjičenim Č.S. koji se u medju vremenu sam predao nadležnim organima...Sudija odredio...... uhapsila* - -policija je raspisala hitnu potragu za osumnjičenim Č.S. .... (bez uspeha)
pt 2.0 Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 19 hours ago, burazer said: uhapsila* - -policija je raspisala hitnu potragu za osumnjičenim Č.S. .... (bez uspeha) Hvala. Sinoć sam slušala spejs sa Šapčanima. Oni su među sobom imali oprečne informacije o tome da li je uhapšen ili se predao. Na kraju je preteglo da je uhapšen. Zaista ne znam pouzdano, ono što čujem iz priča onih ljudi tamo jeste da je Šabac postao El Dorado.
Filozof manijak Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 8 hours ago, pt 2.0 said: Zaista ne znam pouzdano, ono što čujem iz priča onih ljudi tamo jeste da je Šabac postao El Dorado. El Dorado u smislu obećana zlatna država ili u smislu divljeg zapada?
pt 2.0 Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 46 minutes ago, Filozof manijak said: El Dorado u smislu obećana zlatna država ili u smislu divljeg zapada? Ovo drugo 1
Filozof manijak Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 (edited) Do mene su dolazili abrovi još pre 15ak godina da je Šabac postao mafijaški grad (droga, auto mafija i ostalo) esid: Edited February 9, 2022 by Filozof manijak
mustang Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 (edited) Yep. 10-15godina sigurno Edited February 9, 2022 by mustang
napadaj Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 11 hours ago, Filozof manijak said: Do mene su dolazili abrovi još pre 15ak godina da je Šabac postao mafijaški grad (droga, auto mafija i ostalo) esid: Poznajem jednog od dvojice izvođača ovog hita
burazer Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 breaking point; adolescencija, konfrontiranje sa roditeljima - socijalizacija seksualnosti bliskost - problemi vrisak - rešenje komunikacija o vrednostima, načelima -epilog nova životna faza, zrelost .....ključni pojmovi, na ovoj temi (moj okvir odnosa*) izvedei pojmovi vrisak - rock, buka, El Dorado, .........
burazer Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 On 10.2.2022. at 12:17, burazer said: .......... vrisak - rock, buka, El Dorado*, ......... .......... anoreksija, bulimija....
I*m with the pilots Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Da li sam samo ja glupa pa ne razumem ove burszerove poruke? 1
Recommended Posts