Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

Iako mislimo mozda (ja prva) da su ako nista drugo tamo negde preko uredjenija i pravednija drustva, nista nije bolja situacija. Naravno to nije nikakva uteha, a ovoj njihovoj lekarskoj komori tamo svaka cast. Jezivo.
Niz.

Posted
16 minutes ago, Jumanji said:

Iako mislimo mozda (ja prva) da su ako nista drugo tamo negde preko uredjenija i pravednija drustva, nista nije bolja situacija. Naravno to nije nikakva uteha, a ovoj njihovoj lekarskoj komori tamo svaka cast. Jezivo.
Niz.

Koji je ovo jezik?

Neki cudan miks francuskog i spanskog.

Dakle i kod nas su psihijatrije izuzetno uznemirujuce ustanove, 

Posted

sad slušala na radiju priču o knjizi kamij kušner

je li se ovde pisalo o tome ? ja prvi put čujem, neobaveštena sam totalno :wacko:

Posted

Hmm rođeni brat reprezentativca Miloša teodosića..

Posted

Vece sanse su da zaglavi zatvor neko ko je imao travu kod sebe nego silovatelj.

Potpuno me deprimira ova tema, pogotovu kada su deca u pitanju. Ne verujem u pravdu putem zakona. Ovde samo sila može da radi. Najgore je sto su ti silovatelji cesto i sami zrtve bili. 

Posted
4 minutes ago, mustang said:

Vece sanse su da zaglavi zatvor neko ko je imao travu kod sebe nego silovatelj.

Potpuno me deprimira ova tema, pogotovu kada su deca u pitanju. Ne verujem u pravdu putem zakona. Ovde samo sila može da radi. Najgore je sto su ti silovatelji cesto i sami zrtve bili. 

Ne znam kako je u Americi, ako govoriš za Srbiju to je neviđena glupost što si napisala

Posted

Generalno. Pogotovu poznate licnosti ili deca sa parama (koledzi) 

Posto se prsis da si jak sa temom, daj nam podatke, sigurno baratas sa njima, koliko je optuzeno a koliko osudjeno pokusaja i silovanja

Posted

Ne baratam statističkim podacima, ali se u Srbiji za travu kod sebe ne ide u zatvor. 

Posted

Pametnome dosta!
I vitamini isto...

... Shiit has hit the fan

Posted

Ne znam šta vam je, šta ste skočili na Mustang, kao da je (ovde) rekla ne znam šta strašno i pogrešno

Posted
On 13.7.2021. at 10:24, dùda said:

sad slušala na radiju priču o knjizi kamij kušner

je li se ovde pisalo o tome ? ja prvi put čujem, neobaveštena sam totalno :wacko:

Mislim da se nije pominjao taj slučaj. Sad sam uzela da čitam o ko je tu ko i već me obliva znoj. Jebotebog, svi u tom njihovom fensi elitnom intelektualnom krugu su znali da lik regularno siluje pastorka i nikom ništa :puke: Sve je kao epizoda Patrika Melrouza (sa sve kevom koja nije zaštitila rođenu decu) samo još neprijatnije

• +1 2