Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted
Nek prvi baci kamen, onaj ko ne bi zatezao brus studentkinjama... :fantom:
jebemumater kako bi ja to odrala od batina u roku od odmah i rodno ravnopravno :dry:

to ima pekmez u glavi, shta li. homogen pekmez, po svim pravcima isto :isuse:

Sent from my Moto E (4) using Tapatalk

• +1 3
Posted
5 minutes ago, gospa buba said:

jebemumater kako bi ja to odrala od batina u roku od odmah i rodno ravnopravno :dry:

Jeste pekmez, ali nije homogen...

I - nije u glavi... :ph34r:

U glavi je bahatost, bezobrazluk najnize sorte, steceno trzisnotm uverenje da se sve moze i sve sme potpomognuto tehnoloskim novotarijama poput SMS-a i ostalih andrmolja koje takvim likovima olaksavaju onaj cuveni prvi korak :isuse: za koji ni kad su bili mladji nisu imali dovoljno pekmeza da ga naprave direktno, oci u oci... :fantom: 

• +1 1
Posted

ne znam brate...

Posted
50 minutes ago, gospa buba said:

Ja bih bez rodno ravnopravnog dela...

Ovde dok se nesto ne promeni u mindsetu  žena da kažu svojim partnerima, braci, ocevima da im je to neko uradio, a da ovi posle toga uzmu motku i ubiju životinju od batina, nema nista... To se ne boji ni boga, ni naroda... Taj pekmez što ima u pogrešnoj glavi se ne bi toliko pekmezio kad bi znao da ga iza ćoška može dočekati govnjiva motka, bez obzira na status i pare...

Ovako, znaju govnari da ce ih status i pare spasiti, pa ne prezaju da pipkaju...

Jbt, povlačio za brus... :isuse:

Posted

Ne treba razmisljati na taj nacin da brat, otac prebije nekog jer ovde su mizoginija i seksizam toliko ukorenjeni da samo vukljanje po medijskom blatu ima sansu da se drustvo promeni. 

• +1 2
Posted
2 minutes ago, fren said:

Ne treba razmisljati na taj nacin da brat, otac prebije nekog jer ovde su mizoginija i seksizam toliko ukorenjeni da samo vukljanje po medijskom blatu ima sansu da se drustvo promeni. 

Ma kakvi, eno Lečić u Blicu sa novom devojkom u provodu... Bole ga za medijsko blato, jer ovde to traje par dana...

• +1 2
Posted

Krajinovic sad nema toliko tezgi u Frontu za epidural. 

A i dalje krimosi imaju super ribe, ne ulazimo u psiho razloge njihovih odnosa, bitno je kanselovanje.

Posted
2 minutes ago, fren said:

A i dalje krimosi imaju super ribe

To samo ako ne znas da razlikujes meso od dobre ribe koja je jedna bozjem oku u svakom pogledu ugodna i vredna pojava... :fantom:

Posted

...

Jbt, povlačio za brus... :isuse:

pazi, ali to je takav nivo osnovne shkole, ono, helou :isuse:

mozda se zene paralishu od neverovanja, kao wtf :blink:

svejedno, da ga je neka raspizdila uglavu... pretpostavljam da ne bi diplomirala, a svi bi bili zgrozeni (poshto niie srazmeri sa, shta sad, malo pipkanja :unsure: )

• +1 4
Posted
12 minutes ago, namenski said:

To samo ako ne znas da razlikujes meso od dobre ribe koja je jedna bozjem oku u svakom pogledu ugodna i vredna pojava... :fantom:

A dobroo, znas sta hocu da poentiram, ne moramo sad da budemo picajzle.:laugh:

• +1 1
Posted (edited)
9 hours ago, steins said:

Osuđen je za posedovanje leka rivotril 

A što je rivotril problematičan, to je obična benzodiazepan bombonica™.

Bila mi ga doktorka prepisala pre par godina i kad sam posle nekoliko meseci video da regularne doze nemaju efekta, stukao sam kutiju celu od jednom nekoliko puta i čak ni tada nije bio zabavan. Rekao sam joj da ga izbaci iz mojih recepata. :dry: 

Edited by Bujodrag
Posted

A što je rivotril problematičan, to je obična benzodiazepan bombonica[emoji769].
Bila mi ga doktorka prepisala pre par godina i kad sam posle nekoliko meseci video da regularne doze nemaju efekta, stukao sam kutiju celu od jednom nekoliko puta i čak ni tada nije bio zabavan. Rekao sam joj da ga izbaci iz mojih recepata. :dry: 
Ne znam, šokiran sam.

Elem, u čemu je fora sa tim zatezanjem bruka? Čemu to sluzi?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Posted
Just now, morgana said:

a sto brt partnerima, ocevima i braci, pobogu?

jebat mater glasno i na licu mjesta.

Kontam da su pizde fizički jače od žrtvi, a boga mi, osoba koja bi im se direktno suprotstavila bi imala jako puno problema u svom daljem životu...

Ovako, lepo, kad je neko pizdov da napada žene, pizdovski dobije motkom, pa kad bude jeo na slamku 6 meseci, pa nek misli što je dobio po tamburi...

Posted

Problem je sto su ga uhvatili sa lekom koji je na listi supstanci, a nije imao recept niti dokaz da mu je prepisan.