Filozof manijak Posted September 6 Share Posted September 6 (edited) Meni je najviše suludo u čitavoj toj horor priči da je sve to trajalo godinama neprimećeno Edited September 6 by Filozof manijak 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 6 Share Posted September 6 Pa kad su korisnici™ bili iz suda, policije.... Link to comment
Klara Posted September 6 Share Posted September 6 52 minutes ago, Patty Lee said: Meni je ubedljivo omiljeni detalj iz "francuske piktoreskne selendre" što se neki od ovih silovatelja brane time da su mislili da je to sve roleplay tj. da i supruga zapravo učestvuje u svemu ali se pravi da spava, da je to neki njihov kink... meanwhile forum na kome su se upoznali sa ovim likom se zove → without her knowledge (kada se prevede). Da, jako bedno pranje ruku i (ne)savesti. A kad je žena suprugu rekla da su joj otkrili spb, on je ladno nju optužio za neverstvo... Ljudi stvarno znaju da budu jezivi i odvratni, naročito u pravdanju sebe. Kad su patologije u pitanju, ko zna koliko su odsečeni od realnosti. 2 Link to comment
Mel Posted September 6 Share Posted September 6 (edited) 43 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa kad su korisnici™ bili iz suda, policije.... I posle kad padnes u ruke odredjenima iz tog sveta da ti pomognu za nesto, a podje ko u Kafki, ne pitaj se mnogo sto je to ... Meni je fascinantno da je lik stavio oglas tu u lokalu, imao desetine koji su probali, stotine koji su videli i vrv prijavili, i da je to jedna mala armija najgorih sociopata koje od izvrsenja silovanja deli samo to sto nisu bili u prilici (ovde jesu) i onda sto kad pukne prva pushka odjednom poiskachu kojekakvi manijaci iz coshkova da siluju zene i decu itd. I ovo su svakodnevni ljudi, koji hodaju oko nas. Edited September 6 by Mel 6 1 Link to comment
Popular Post Patty Lee Posted September 6 Popular Post Share Posted September 6 Da, to je ustvari ono čega ću se ja sećati iz ovog slučaja - lik je 80 muškaraca, skroz običnih, random muškaraca ("firemen, police, one city councilor, lawyers, doctors, tradesmen, and unemployed basement dwellers...aged between 26 and 73") spremnih da siluju ženu u nesvesti, našao bez nekog većeg cimanja. Mada mislim, na tom forumu su se delili snimci i silovanja dece (to je isto solidno jak momenat, jer s jedne strane se pedofilija ugl brani argumentom da "deca totalno mogu da daju pristanak" a s druge strane to je forum koji u nazivu bukvalno sadržii bez pristanka, jer je upravo i namenjen ljudima koje baš to i loži... preljepo), pa ne očekujem da tu iko ima gram savesti. 6 5 Link to comment
Klara Posted September 6 Share Posted September 6 Jel beše i jedan naš popularan forum bio u problemu zato što su muški članovi otvorili temu sa fotografijama kradom uslikanih žena i njihovih delova tela? Jbte, deliš život sa nekim, imate porodicu, misliš da ga znaš i veruješ mu, a on te drogira, seksualno eksploatiše i još je verovatno ugrozio i rođeno žensko dete. Bukvalno da pre veze i braka čovek poželi da od stručnih lica zatraži napismeno da je neko normalan. Link to comment
Filozof manijak Posted September 6 Share Posted September 6 I posle me pitaju što se ne ženim... Link to comment
le petit nicolas Posted September 6 Share Posted September 6 (edited) ne mozes da dobijes the potvrdu? poz Edited September 6 by le petit nicolas 2 1 Link to comment
Popular Post le petit nicolas Posted September 6 Popular Post Share Posted September 6 (edited) prema mom iskustvu, najveci problem u susretu sa patologijama je sto oni bez patologije dugo uopste ne mogu da provale bolesnika. ne mogu da zamisle te mentalne puteve. poz Edited September 6 by le petit nicolas 12 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 6 Share Posted September 6 Just now, le petit nicolas said: prema mom iskustvu, najveci problem u susretu sa patologijama je sto oni bez patologije dugo uopste ne mogu da provale bolesnika. ne mogu da zamisle. poz Ja sam imala tešku boleštinu slučaj seksualnog zlostavljanja deteta. Nikad niko ne bi posumnjao, jedva je došlo do ičega (i kad je došlo dokazalo se) ali je isprva žena samu sebe optuživala odakle joj to na pameti, pa on je tako uvažen član društva. 1 1 Link to comment
le petit nicolas Posted September 6 Share Posted September 6 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda preko veze da mu damo mi, s topika on nece na deponiju? znamo da je dobra dusa i u sustini bezopasan. oh, wait! ko ce nama da da potvrdu da nismo predatorke, pedofilke, i sve to. poz 1 1 Link to comment
Klara Posted September 6 Share Posted September 6 21 minutes ago, Filozof manijak said: I posle me pitaju što se ne ženim... Ok, ti se zajebavaš na osetljivoj temi, ali mnogo ljudi je na terapijama zbog onih koji su preskočili svoju. 3 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 6 Share Posted September 6 5 minutes ago, le petit nicolas said: da mu damo mi, s topika on nece na deponiju? znamo da je dobra dusa i u sustini bezopasan. oh, wait! ko ce nama da da potvrdu da nismo predatorke, pedofilke, i sve to. poz Ja jesam predatorka 1 1 Link to comment
Recommended Posts