Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted
ozbiljno, otišao sam na prvu stranu ovog topika i tamo su stvari koje uopšte nisu za ovu sadašnju sprdnju.
gosn dzole polako bice uozbiljice se.

nemojte da imamo sad zlostavljaje i zlostavljanje 2 sa osvetom, ja ne mogu vishe da trpim toliku kvantifikaciju i klasifikaciju cry.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted
1 minute ago, nisam ja said:

ma ja sam primitivac.  ne zameri. 

I laptop ima dusu :fantom:

Posted
24 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Зезаш се, али тачну мисао си изрекао. Добро, постоје ординарни људи који се жене због извора секса и хране, гомилају уље, шећер и брашно, да не остану гладни, иду на море у Грчку, "јер сви тако раде", секс им је ординаран у склопу ординарног живота, имају полне органе, имају новац, имају храну, путују, једу, јебу, и то им је то. Али прави секс код сложених и оригиналних човеколиких бића је кад си привучен партнеркином душом једнако, па и много више него телом (а и телом си привучен пуно) , кад си привучен њеном енергијом, њеним постигнућима, умом, успесима, каријером, титулама, њеним мислима, осећањима, тежњама, итд. Људи то исмевају зато што никад нису доживели љубав, јер је то тешко и ризично, лакше им је да живе ординарно, јер за љубав треба имати и снагу и личност, уложити себе, огромну количину времена и стрпљења, развијати се, а за ординарна јебања довољно је што се неко роди са исправним полним алаткама. 

Da je ovo napisao u poruci onaj muceni dostavljac...pa, jebobi.

Ovako, neka je ostao suva qrca kad je neinventivan.

DLM, douze points.

• Haha 5
Posted (edited)

Veci fakin od Zeljka Samardzica, da imam i ja bi mu davo! 

Edited by Plajvi
  • Haha 4
Posted
1 minute ago, Plajvi said:

Veci fakir od Zeljka Samardzica, da imam i ja bi mu davo! 

Nemas ni ispravan polni organ ni dusu :D

• Haha 3
Posted

Kako kaze Mita Block Out James Marshall - ja dusu nemam, ili ne znam da je dam! 

• Haha 1
Posted (edited)

A bila je ozbiljna i drustveno angazovana tema eh :fantom:

Dusu nit imamo nit dajemo

Edited by Midgeta
Posted

Jebote ovo jos traje, naopako. Sad kad se setim, svaka koja se meni otvoreno nabacivala a da mi je bila privlacna, dobila je kasnije priliku da me seksualno zlostavlja. Nazalost neke i psihicki ali to je vec mnogo tuznija prica. Najjaca je bila jedna mlada inace fina medicinska sestra ali kad popije umela je da se opusti pa je na rodjendanu sa xx ljudi ukljucivala mobilni na punjac bas preko mene nabijajuci mi dekolte u facu iako je pored sebe imala utikac, naravno na cudjenje i zaprepascenje ostalih a i mene. Kasnije mi se par puta nazlostavljala mile nove godine u kolima, sve sem penetracije, ne znam zasto ali svakako je bilo dobro.

Nego, jel smem ovde ili negde da okacim saljivu erocku umetnicku sliku kojom sam mozda i ja nekad seksualno zlzlzlostavljao zene raznih godina putem imboksa pa da mi vi kazete da li sam manijak zlostavljac ili je bilo u okvirima finoce i kulture?

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Haha 1
Posted (edited)

Ajde :) 

Psiholozi i zdravstveni radnici su generalno seksualno shano dusho.  

Imam par poznanica psihologa, to voli da je maltretirani u seksu, sad cu da se prekrstim ko Svetlana Bojkovic  

Edited by mustang
Posted (edited)

Deer Popcorn GIF

Edited by Plajvi
  • Haha 3
Posted
4 minutes ago, SNARC said:

Umetnost nije slikanje kite krute....Santa Maria Della Salute

:rolf: 

Hahaahahaa

• +1 1