Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

Mnogo sam lep i zgodan, što jes jes.

Jebi ga, samo je potreban dovoljan broj ponavljanja, u ovom slučaju ludovanja u jutarnjim satima, i desiće sve što teoretski može da se desi.

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Dok citam ovo, ja u fazonu Bate Stojkovica iz Varljivog leta "sto mene nijedna ne pita za put za plazu"..

Hahaha baš to

Posted
9 minutes ago, Heaviside said:

Sedanje u krilo je već pakao, to je onaj odvratni pritisak koje žrtve opisuju. Baš zbun, sve mi nešto glupo bilo da reagujem. Par puta se desilo.

Ijuuu moram hitno da 

telefoniram

nahranim macke

u wc! (Number 2!! - ok ovo je opciono :lolol:

Za jos instant romance killer lajni, zapratite moj kanal :vikleri:

Posted (edited)
1 minute ago, Leia said:

Ijuuu moram hitno da 

telefoniram

nahranim macke

u wc! (Number 2!! - ok ovo je opciono :lolol:

Za jos instant romance killer lajni, zapratite moj kanal :vikleri:

Pa, to sam i uradio ali trauma izazvana kontaktom sa neželjenom guzičetinom se već desila.

Edited by Heaviside
Posted

Meni gore hvatanje za dupe od sedanja u krilo.

Mislim, to sa sedanjem u krilo se desilo x puta, neke kucne zurke, nedovoljno mesta itd… ne mora čak nužno biti nečeg seksualnog u tome.

Posted
5 minutes ago, Leia said:

@djordje geprat Pa ne znam sta predlazes, da dovedemo sudskog vestaka na topik? :lolol: 
Neko dozivljava kao bezazleno cimanje, neko kao tezak smor, neko kao silovanje u najavi. Forumski Rashomon jebote!

A jos nismo utvrdili ni sta je zapravo seks, slabi smo ti mi forenzicari…

ma ne. samo da maknemo sve ove postove na neko drugo mesto.

a novi vek je doneo neka nova pravila i standarde šta je politički i društveno korektno pa i oko ovoga. prosto ne znam, da sam @Milošica da li bi smeo da priđem nekoj devojci i kažem joj nešto lepo, pitam je nešto a da nije neka vrištalina koja će da digne frku.

sećam se jednom, zaista bilo, kad sam bio mla, sedimo i dangubimo, prođe jedna baš onako za balvljenje i jedan reče: "a mi je znati, ko li ovo yebe". ona se okrete i reče "pametan a budala pita". zaista bilo. momak ko bulka, devojka ode uz još žešće levo desno dupetom. nedavno smo to evocirali u krćevcu. šta nam je drugo preostalo.

što se seksa tiče, ja tu ništa ne bi dir'o a i ne pitam se.

• Haha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Heaviside said:

Pa, to sam i uradio ali trauma izazvana kontaktom sa neželjenom guzičetinom se već desila.

Eee a da je bila neka zgodna ne bi se ti bunio!

Vidis ti sta nam je donela ta zenska emancipacija, zene se osilile pa misle da svaka guzica mora da se ispostuje, to je taj female entitlement :fantom:

@djordje geprat A sta si i ti zapeo da maknemo pa da maknemo :lolol: 

Ovo razglabanje treba da se sto pre spakuje i predje na nesto drugo, samo nam fali da dobije i svoj topik

Edited by Leia
  • +1 2
  • Haha 3
Posted
Just now, Leia said:

Eee a da je bila neka zgodna ne bi se ti bunio!

Ili bogata. Garant mu je smetalo što je kasirka iz Maxija. :dry:

• +1 1
  • Haha 5
Posted

Tesko dolazimo do konsenzusa i poente sta je seksualno uznemiravanje a sta je obicno uznemiravanje

Dok se Medovnost ne ukljuci da ponovo poentira sta je ses i sta je neuznemiravanje :wub:

Posted
6 minutes ago, Leia said:

A sta si i ti zapeo da maknemo pa da maknemo :lolol: 

Ovo razglabanje treba da se sto pre spakuje i predje na nesto drugo, samo nam fali da dobije i svoj topik

ozbiljno, otišao sam na prvu stranu ovog topika i tamo su stvari koje uopšte nisu za ovu sadašnju sprdnju.

Posted (edited)
10 minutes ago, mraki said:

Meni gore hvatanje za dupe od sedanja u krilo.

Mislim, to sa sedanjem u krilo se desilo x puta, neke kucne zurke, nedovoljno mesta itd… ne mora čak nužno biti nečeg seksualnog u tome.

Ima sedanja u krilo i sedanja u krilo. Isto kao i sa raspitivanjem za kvalitet obroka od juče. I svima je jasno i svi gledaju u mene i to traje. Mislim, zabole me realno, ali ipak biram pre hvatanje za dupe.

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted
Just now, djordje geprat said:

ozbiljno, otišao sam na prvu stranu ovog topika i tamo su stvari koje uopšte nisu za ovu sadašnju sprdnju.

@James Marshall Hajde ako smatras za shodno uslishi ovu molbu za split! I da obavezno Djordje bude topik starter :D

• +1 1