Popular Post Leia Posted August 24, 2022 Popular Post Posted August 24, 2022 I eventualno ufaktorisite da i kad zena ubije muskarca to vrlo cesto bude nakon dugog niza godina trpljenja njegovog zlostavljanja 15
Popular Post nisam ja Posted August 24, 2022 Popular Post Posted August 24, 2022 7 minutes ago, Heaviside said: Ja sam nekoliko puta doživeo neželjeno sedanje u krilo, a hvatanje za dupe po klubovima jedno 50 do 100 puta bez preterivanja. Uglavnom žene, mada me pre par meseci u Radionici kod prve beogradske uhvatio jedan lik za dupe. Priznajem da sam (bio) stoka klaberska, nije baš da me na ulici spopadaju. Hvatanje za dupe mi blago neprijatno ali se nisam nikad posebno stresirao jer se nisam osećao ugroženo. Ne može mi ništa, nekad sam se i nasmejao i sve što sledi, obično se samo pomerim uz neprijateljsku gestikulaciju i pitanje "koji ti je kurac". Ali da je taj lik bio u grupi sa fizički moćnim drugarima, ne bi mi bilo svejedno i to jeste suštinska razlika između polova u ovakvim slučajevima. Sedanje u krilo je već pakao, to je onaj odvratni pritisak koje žrtve opisuju. Baš zbun, sve mi nešto glupo bilo da reagujem. Par puta se desilo. Što se pola žrtve tiče, ima istraživanja, ne mora totalno da se nagađa. Nije ni toliko velika razlika između polova da bi se reklo da se radi o statističkoj grešci. U ovome što sam na brzinu našao je faktor cirka od 2 od 3 između žena i muškaraca koji su iskusili neku vrstu seksualnog iznemiravanja. Mislim, jeste velika razlika ali sam ja očekivao veću. Sa tim da mislim da je uključeno i zlostavljanje muškaraca od strane muškaraca i žena od strane žena. Svejedno, nije meni to uporedivo jer su vrlo retki slučajevi da se muškarac oseti fizički ugroženo od žene. pravac samopromocija topic. 6 8
Popular Post Jimmy Kowalski Posted August 24, 2022 Popular Post Posted August 24, 2022 Dok citam ovo, ja u fazonu Bate Stojkovica iz Varljivog leta "sto mene nijedna ne pita za put za plazu".. 3 13
Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Mnogo sam lep i zgodan, što jes jes. Jebi ga, samo je potreban dovoljan broj ponavljanja, u ovom slučaju ludovanja u jutarnjim satima, i desiće sve što teoretski može da se desi.
Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Just now, Jimmy Kowalski said: Dok citam ovo, ja u fazonu Bate Stojkovica iz Varljivog leta "sto mene nijedna ne pita za put za plazu".. Hahaha baš to
Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 9 minutes ago, Heaviside said: Sedanje u krilo je već pakao, to je onaj odvratni pritisak koje žrtve opisuju. Baš zbun, sve mi nešto glupo bilo da reagujem. Par puta se desilo. Ijuuu moram hitno da telefoniram nahranim macke u wc! (Number 2!! - ok ovo je opciono Za jos instant romance killer lajni, zapratite moj kanal
Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 1 minute ago, Leia said: Ijuuu moram hitno da telefoniram nahranim macke u wc! (Number 2!! - ok ovo je opciono Za jos instant romance killer lajni, zapratite moj kanal Pa, to sam i uradio ali trauma izazvana kontaktom sa neželjenom guzičetinom se već desila. Edited August 24, 2022 by Heaviside
mraki Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Meni gore hvatanje za dupe od sedanja u krilo. Mislim, to sa sedanjem u krilo se desilo x puta, neke kucne zurke, nedovoljno mesta itd… ne mora čak nužno biti nečeg seksualnog u tome.
đorđe geprat Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 5 minutes ago, Leia said: @djordje geprat Pa ne znam sta predlazes, da dovedemo sudskog vestaka na topik? Neko dozivljava kao bezazleno cimanje, neko kao tezak smor, neko kao silovanje u najavi. Forumski Rashomon jebote! A jos nismo utvrdili ni sta je zapravo seks, slabi smo ti mi forenzicari… ma ne. samo da maknemo sve ove postove na neko drugo mesto. a novi vek je doneo neka nova pravila i standarde šta je politički i društveno korektno pa i oko ovoga. prosto ne znam, da sam @Milošica da li bi smeo da priđem nekoj devojci i kažem joj nešto lepo, pitam je nešto a da nije neka vrištalina koja će da digne frku. sećam se jednom, zaista bilo, kad sam bio mla, sedimo i dangubimo, prođe jedna baš onako za balvljenje i jedan reče: "a mi je znati, ko li ovo yebe". ona se okrete i reče "pametan a budala pita". zaista bilo. momak ko bulka, devojka ode uz još žešće levo desno dupetom. nedavno smo to evocirali u krćevcu. šta nam je drugo preostalo. što se seksa tiče, ja tu ništa ne bi dir'o a i ne pitam se. 1
Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 5 minutes ago, Heaviside said: Pa, to sam i uradio ali trauma izazvana kontaktom sa neželjenom guzičetinom se već desila. Eee a da je bila neka zgodna ne bi se ti bunio! Vidis ti sta nam je donela ta zenska emancipacija, zene se osilile pa misle da svaka guzica mora da se ispostuje, to je taj female entitlement @djordje geprat A sta si i ti zapeo da maknemo pa da maknemo Ovo razglabanje treba da se sto pre spakuje i predje na nesto drugo, samo nam fali da dobije i svoj topik Edited August 24, 2022 by Leia 2 3
mraki Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Just now, Leia said: Eee a da je bila neka zgodna ne bi se ti bunio! Ili bogata. Garant mu je smetalo što je kasirka iz Maxija. 1 5
Ratamahatta Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Tesko dolazimo do konsenzusa i poente sta je seksualno uznemiravanje a sta je obicno uznemiravanje Dok se Medovnost ne ukljuci da ponovo poentira sta je ses i sta je neuznemiravanje
đorđe geprat Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 6 minutes ago, Leia said: A sta si i ti zapeo da maknemo pa da maknemo Ovo razglabanje treba da se sto pre spakuje i predje na nesto drugo, samo nam fali da dobije i svoj topik ozbiljno, otišao sam na prvu stranu ovog topika i tamo su stvari koje uopšte nisu za ovu sadašnju sprdnju.
Heaviside Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 10 minutes ago, mraki said: Meni gore hvatanje za dupe od sedanja u krilo. Mislim, to sa sedanjem u krilo se desilo x puta, neke kucne zurke, nedovoljno mesta itd… ne mora čak nužno biti nečeg seksualnog u tome. Ima sedanja u krilo i sedanja u krilo. Isto kao i sa raspitivanjem za kvalitet obroka od juče. I svima je jasno i svi gledaju u mene i to traje. Mislim, zabole me realno, ali ipak biram pre hvatanje za dupe. Edited August 24, 2022 by Heaviside 1
Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Just now, djordje geprat said: ozbiljno, otišao sam na prvu stranu ovog topika i tamo su stvari koje uopšte nisu za ovu sadašnju sprdnju. @James Marshall Hajde ako smatras za shodno uslishi ovu molbu za split! I da obavezno Djordje bude topik starter 1
Recommended Posts