Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, copkillah said:

gotovo sad, obeleženi ste :fantom:

:ohmy:

Salu na stranu, moze da se desi da se izgube dijakritici, zavisi i od verzije iOS-a i podesavanja i instalirane tastature, meni se desavalo to sa drugarom dok sam koristio iPhone, zato sam odmah i napisao da moze.

Nego, jeste primetili kako koko Hristina sad pokusava da dokaze da je Lecic nesto falsifikovao tvrdeci da iPhone ne ponavlja datum u  porukama poslatim istog dana* iako se to isto desava i na njenom skrinsotu? :D

Posted

Petricic opet "pokido" 

:isuse:

Jebo ga vucic uvek i u svakoj situaciji

• +1 1
Posted
15 minutes ago, vememah said:

A kako je dobio prvu poruku 19 minuta pre nego što je poslata?

Iphone jbg

Posted

sve u svemu odbrana ide od tupastih kokosi™ 'leko, ti si toliko lep da nema potrebe da silujes,mozes da biras' :frust:  do onih mislecih sto sve prokljuve  koji su  zakljucili da je novi svetski poredak kenselovao leku :cool:

a okacio je i link na alo.rs gde ga brani eva ras :lolol:

cirkus

odoh, da ne kdp-isem ovde

Posted
3 minutes ago, InvisibleLight said:

sve u svemu odbrana ide od tupastih kokosi™ 'leko, ti si toliko lep da nema potrebe da silujes,mozes da biras' :frust:  do onih mislecih sto sve prokljuve  koji su  zakljucili da je novi svetski poredak kenselovao leku :cool:

a okacio je i link na alo.rs gde ga brani eva ras :lolol:

cirkus

odoh, da ne kdp-isem ovde

ma samo kdp-isi, sta fali. na temu je.

Posted
29 minutes ago, Moonwalker said:

Evo doticu se mene, a trebalo bi da se doticu i svakog stanovnika te zemlje. Smatram da je skandalozno kao argument za diskvalifikaciju nje kao osobe. 

Naravno da je to skandalozno, ali to  je više naš problem nego njen. 

Ona živi u zemlji u kojoj je to kraajnje neprihvatljiivo.

Posted
7 minutes ago, ronin said:

Prejako!

a zato je i obrisala onaj komentar podrske kod leke na fb 

koliki je cirkus  napravio sam od sebe, jos je gluplji nego sto je do sada delovao :lolol:

• +1 1
Posted

Čekaj, vi niste primetili datum slanja odgovora Leki je godinu dana kasnije??? Ali vreme poruke je kao 2 minuta kasnije, ali ne lezi vraže, umesto 2019 godine, stoji 2020 godina?

• Haha 1
Posted

Na onom twitteru, mada sada gledam, izgleda da je ti namerno napravljeno da se pokaže koliko je lako izmanipulisati “screenshotove”.

Posted

9 minutes ago, InvisibleLight said:

a zato je i obrisala onaj komentar podrske kod leke na fb 

koliki je cirkus  napravio sam od sebe, jos je gluplji nego sto je do sada delovao :lolol:

Ja mislim da ovo nije pitanje inteligencije već da je on psiho koji veruje u one gadosti o tome da im je on zapravo činio čast i da je izgovoreno "ne" samo jedna erotska igra. Mislim da je iz fazona da je on bio dobar prema Danijeli, da su podelili jedan divan trenutak, a ona mu ovako vraća. Nije u potpunosti svestan u šta se upušta.

• +1 6
Posted
18 minutes ago, ronin said:

Prejako!

kao da citam jednu ppp forumasicu :fantom:

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

kakvo sad prolazenje poligrafa? jel poligraf zvanichno sredstvo za odluchivanje ili nije? nasprdasmo se sa gospodinom kokezom i hrkalovickom onoliko, ima poligraf, ali nije zvanichan, a ko nece taj je vec kriv? ja cu za taj poligraf pitati kolko hocesh josh puta, nishta ne razumem :isuse:

sent from bubamoto

To ti je onaj poligraf koji se godinama promoviše kao vrhunsko dokazano sredstvo. Ko neće na poligraf, nešto krije. Tako kaže Vučić. 

E sad, imaš matorog glumca sa očiglednim egoisticnim poremećajčićem ličnosti koji će proći poligraf bez većih problema. I koji medij će onda da tvrdi da je Vucicev omiljeni svedok nepouzdana sprava. 

A još kad sa punim pravom žrtva odbije poligraf, eto žurke u medijima 

• +1 2