JozoMujica Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 4 minutes ago, copkillah said: gotovo sad, obeleženi ste Salu na stranu, moze da se desi da se izgube dijakritici, zavisi i od verzije iOS-a i podesavanja i instalirane tastature, meni se desavalo to sa drugarom dok sam koristio iPhone, zato sam odmah i napisao da moze. Nego, jeste primetili kako koko Hristina sad pokusava da dokaze da je Lecic nesto falsifikovao tvrdeci da iPhone ne ponavlja datum u porukama poslatim istog dana* iako se to isto desava i na njenom skrinsotu?
Tsai Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Petricic opet "pokido" Jebo ga vucic uvek i u svakoj situaciji 1
Caligula Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 15 minutes ago, vememah said: A kako je dobio prvu poruku 19 minuta pre nego što je poslata? Iphone jbg
InvisibleLight Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 sve u svemu odbrana ide od tupastih kokosi™ 'leko, ti si toliko lep da nema potrebe da silujes,mozes da biras' do onih mislecih sto sve prokljuve koji su zakljucili da je novi svetski poredak kenselovao leku a okacio je i link na alo.rs gde ga brani eva ras cirkus odoh, da ne kdp-isem ovde
morgana Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 3 minutes ago, InvisibleLight said: sve u svemu odbrana ide od tupastih kokosi™ 'leko, ti si toliko lep da nema potrebe da silujes,mozes da biras' do onih mislecih sto sve prokljuve koji su zakljucili da je novi svetski poredak kenselovao leku a okacio je i link na alo.rs gde ga brani eva ras cirkus odoh, da ne kdp-isem ovde ma samo kdp-isi, sta fali. na temu je.
duma Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 29 minutes ago, Moonwalker said: Evo doticu se mene, a trebalo bi da se doticu i svakog stanovnika te zemlje. Smatram da je skandalozno kao argument za diskvalifikaciju nje kao osobe. Naravno da je to skandalozno, ali to je više naš problem nego njen. Ona živi u zemlji u kojoj je to kraajnje neprihvatljiivo.
InvisibleLight Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 7 minutes ago, ronin said: Prejako! a zato je i obrisala onaj komentar podrske kod leke na fb koliki je cirkus napravio sam od sebe, jos je gluplji nego sto je do sada delovao 1
Popular Post adam Posted March 26, 2021 Popular Post Posted March 26, 2021 18 minutes ago, duma said: Zašto bi nju doticali komentari onih kojim smeta njeno prezime, ili nekih drugih paćenika? Ona živi u SAD, dobila je poprilično prostora u uglednim novinama ima većinsku podršku u krugovima koji su njoj bitni. Njegov problem je što se bavi profesijom u kojoj podrška ne može da bude potajna. Dobiće definitivno što zaslužuje. Pročitaj ponovo: Precvao bacje. Pre su se žene lomile oko njega, sad mora da plaća/nudi usluge. S tim što se ona predomislila, pa je rekla NE koje je on ignorisao. Onda joj je sredio vizu i mislio da je platio dovoljno. Jedino se tu preračunao. Zar film nije ranije snimljen? Misliš da bi ostala na filmu, a ne bi ga prijavila? ja imam ozbiljan problem s ovim seks za uslugu narativom. ako koleginica odbije tvoje muvanje pa te posle nekog vremena zamoli za uslugu, nije normalno ni da pomislis a kamo li da podrazumevas da ona nudi seks za tu uslugu. 12 1
dragance Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Čekaj, vi niste primetili datum slanja odgovora Leki je godinu dana kasnije??? Ali vreme poruke je kao 2 minuta kasnije, ali ne lezi vraže, umesto 2019 godine, stoji 2020 godina? 1
dragance Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Na onom twitteru, mada sada gledam, izgleda da je ti namerno napravljeno da se pokaže koliko je lako izmanipulisati “screenshotove”.
Popular Post Hermetico Posted March 26, 2021 Popular Post Posted March 26, 2021 1 hour ago, dùda said: moram da se vratim na ovaj post, jer sam ga nekako pretrčala, bila u žurbi sada sam ''natenane'' pročitala ovu pesmu i imam da kažem sledeće: tvoja žena je sinonim za hrabrost, poštenje, integritet, iskrenost , dostojanstvo, ... moglo bi verovatno još svašta-nešto da se doda, ja nisam sa rečima baš spretna carica prenesi veliki pozdrav i podršku do neba Zahvaljuje ti se. Ona stvarno jeste to. Ona je meni sve. 21 3
Heaviside Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 9 minutes ago, InvisibleLight said: a zato je i obrisala onaj komentar podrske kod leke na fb koliki je cirkus napravio sam od sebe, jos je gluplji nego sto je do sada delovao Ja mislim da ovo nije pitanje inteligencije već da je on psiho koji veruje u one gadosti o tome da im je on zapravo činio čast i da je izgovoreno "ne" samo jedna erotska igra. Mislim da je iz fazona da je on bio dobar prema Danijeli, da su podelili jedan divan trenutak, a ona mu ovako vraća. Nije u potpunosti svestan u šta se upušta. 6
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 18 minutes ago, ronin said: Prejako! kao da citam jednu ppp forumasicu
Uskebasi Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 hour ago, gospa buba said: kakvo sad prolazenje poligrafa? jel poligraf zvanichno sredstvo za odluchivanje ili nije? nasprdasmo se sa gospodinom kokezom i hrkalovickom onoliko, ima poligraf, ali nije zvanichan, a ko nece taj je vec kriv? ja cu za taj poligraf pitati kolko hocesh josh puta, nishta ne razumem sent from bubamoto To ti je onaj poligraf koji se godinama promoviše kao vrhunsko dokazano sredstvo. Ko neće na poligraf, nešto krije. Tako kaže Vučić. E sad, imaš matorog glumca sa očiglednim egoisticnim poremećajčićem ličnosti koji će proći poligraf bez većih problema. I koji medij će onda da tvrdi da je Vucicev omiljeni svedok nepouzdana sprava. A još kad sa punim pravom žrtva odbije poligraf, eto žurke u medijima 2
Recommended Posts