Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Caligula said:

Sta mislis o sramnom saopstenju organizatora festivala koje kao da je napisano posle dve kile brlje u nekom seoskom ugostiteljskom cumezu?

ti ovo ozbiljno pitaš ovog sarapu čiji svaki post isto tako zvuči?

• +1 1
Posted (edited)

Vise for d rekord nego pitanje.

Edited by Caligula
  • +1 1
Posted
6 hours ago, Budja said:

Ima Uskebasi poentu donekle.

Slobodno povlacenje iz zirija se desava upravo zbog optuzbe. Da optuzbe nije bilo, ne bi bilo ni povlacenja.

Jesmo li sigurni u ovo? Kokan Mladenović je bukvalno rekao da se povlači zbog blata kroz koje Lečić provlači DŠ u medijima. Da je bez pompe sarađivao sa tužilaštvom, predao svoj alibi i odbio da daje izjave u fazonu: "tužilaštvo je reklo svoje i nemam šta da dodam osim dokaza koje sam im dostavio", čisto sumnjam da bi se dogodilo povlačenje iz žirija. Imali bi svi oni neko svoje mišljenje o tome ali falio bi taj konačan sastojak da ih potera da kažu: "a bre u pm više, dosta ovoga". Taj sastojak je Lečić smućkao u svojim javnim nastupima i drugovanjima sa razonraznim Jovanama.

• +1 8
Posted
3 hours ago, Budja said:

A, ok, mislio sam na sudski epilog oko Spejsija i sivu zonu oko toga sta je uradio ili ne a ne na cancelovanje.

Mamin Spejsi je napravio sličnu glupost kao Branislav.

Umesto da je na optužbe odgovorio kontra tužbom,razgovarao preko advokata ili da se jednostavno nije izjašnjavao ,sve bi bilo zaboravljeno za mesec dana.

Ovako je krenuo sa glupim izgovorima ,to su bile osamdesete,previše se pilo,pa znate ja sam gej ,ne sećam se možda malo ...

U takvim situacija treba se samo pokriti i praviti mrtav

Posted
1 hour ago, Fakundo Sava said:

Mamin Spejsi je napravio sličnu glupost kao Branislav.

Umesto da je na optužbe odgovorio kontra tužbom,razgovarao preko advokata ili da se jednostavno nije izjašnjavao ,sve bi bilo zaboravljeno za mesec dana.

Ovako je krenuo sa glupim izgovorima ,to su bile osamdesete,previše se pilo,pa znate ja sam gej ,ne sećam se možda malo ...

U takvim situacija treba se samo pokriti i praviti mrtav

Sa jednom "majusnom" razlikom da je, za razliku od Spejsija, Branislav izricito rekao da nije kriv a ne da se "ne seca", niti je dao bilo kakvo izvinjenje. Za razliku od Spejsija, tuzba za Lecica je odbacena, a utvrdjeno je da nije mogao da siluje za vreme i mesto za koje ga je Danijela optuzila. Znaci nijedan element Spejsija i Lecica nije isti.

• +1 2
Posted
10 hours ago, Kursadžija said:

Narod i "region" koji je imao i goli otok a čak snimljene umetničke filmove o tom dobu kada se moglo nekoga bez dokaza poslati na službeni put u Kinšasu... opet mu se evo događaju čudne stvari....     

ja bi bio oprezan, da se kasnije danas-sutra ne bi stideo svojih dela

Ti slobodno budi oprezan, neko drugi ce eto biti odvazniji te shodno tome i snositi posledice ako ih bude. Kao sto rekoh, svako na osnovu svoje savesti odlucuje za sebe s kim zeli a s kim ne zeli da saradjuje.

Shodno tome postaje besmisleno poredjenje sa Golim otokom jer Lecic nije lisen slobode niti dekretom izopsten iz drustva. 

Posted
15 hours ago, Budja said:

Ima Uskebasi poentu donekle.

Slobodno povlacenje iz zirija se desava upravo zbog optuzbe. Da optuzbe nije bilo, ne bi bilo ni povlacenja.

Zbog nastupa njegovih u medijima su se povukli, ne zbog optužbe. Mrzi me više to da ponavljam, mislite šta oćete. 

• +1 3
  • Hvala 2
Posted
10 hours ago, Kursadžija said:

Narod i "region" koji je imao i goli otok a čak snimljene umetničke filmove o tom dobu kada se moglo nekoga bez dokaza poslati na službeni put u Kinšasu... opet mu se evo događaju čudne stvari....     

Izvini, a koji je to narod imao Goli otok?

Posted
9 hours ago, JohnnyD said:

Sa jednom "majusnom" razlikom da je, za razliku od Spejsija, Branislav izricito rekao da nije kriv a ne da se "ne seca", niti je dao bilo kakvo izvinjenje. Za razliku od Spejsija, tuzba za Lecica je odbacena, a utvrdjeno je da nije mogao da siluje za vreme i mesto za koje ga je Danijela optuzila. Znaci nijedan element Spejsija i Lecica nije isti.

Case closed - zatvarajte topic

Posted
20 minutes ago, Kursadžija said:

Case closed - zatvarajte topic

Evo brt sacemo

ali cek prvo da vidimo za Koluviju kako ce da prodje, simonovica, jutku i mitrovicevog sina

kokezu, asomakum, ajde da zatvaramo forum bolje jer srpski sud dokazao

Posted

Kursadzijo ovo je diskusioni forum, a ne sudnica. Bas je toliko tesko shvatiti?

Posted
2 minutes ago, Caligula said:

Evo brt sacemo

ali cek prvo da vidimo za Koluviju kako ce da prodje, simonovica, jutku i mitrovicevog sina

kokezu, asomakum, ajde da zatvaramo forum bolje jer srpski sud dokazao

jebenga bas za asomakum, znaci nije ok da bojkotujem hleb i kifle? :(

• +1 1
Posted

Sve gde je sud presudio ne sme da se bojkotuje

Posted
33 minutes ago, Leia said:

Kursadzijo ovo je diskusioni forum, a ne sudnica. Bas je toliko tesko shvatiti?

Pa smem li ja da diskutujem?