Leia Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 7 hours ago, Caligula said: Happy - televizija za odbranu od rulje To, to. Ali kako pojmiti da ova tema ima malo siri kontekst a i da ppp nije sudnica nego diskusioni forum na internetu, teskoe Inace, manje vise svakog optuzenog za silovanje gledamo danima kako se brani (i to posto je formalno oslobodjen optuzbi) po svim mogucim trash rezimskim medijima pa zasto ne bismo i Lecica jelte, sve je pod kontrolom razidji se gradjanine i ne piskaraj po forumima kad te se ne pita, nije komifo 6 1 1
Heaviside Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 11 hours ago, JohnnyD said: Ajde otvori svoj forum, pa filtriraj korisnike prema tome kako pazljivo citaju i biraju reci, po tvom nahodjenju. Ne, nego ti otvori svoj forum ako ti smeta kada neko ispravno konstatuje da si neobavešten, da ne shvataš kontekst i zapita te zašto se uopšte javljaš na temu koja te očito ne zanima. 2
3opge Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Danijelin brand sa pomalo cudnim porukama 1 1
Rowanoke Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 1 hour ago, 3opge said: Danijelin brand sa pomalo cudnim porukama Ne kapiraaam??????????
Hermetico Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 A šta sad ona ne sme da se zajebava sa seksom, ne kapiram šta je problem? Celo to analiziranje nje nema ni veze, al ja ništa čudno ne vidim. Tinejdžerske majice kačketi 3
Rowanoke Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 8 minutes ago, Hermetico said: A šta sad ona ne sme da se zajebava sa seksom, ne kapiram šta je problem? Celo to analiziranje nje nema ni veze, al ja ništa čudno ne vidim. Tinejdžerske majice kačketi 38 godina? Tinejdzer?
Hermetico Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Pa možda ne pravi za sebe, ili štagod oseća se mlađe. Msm jel to ima neke veze stvarno ja ne kapiram
namenski Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Ovlas sam pratio zamesateljstvo oko Stajnfeld/Lecic situacije: vadi me sto Lecica od kada sam ga prvi put video, pa i upoznao, ne mogu da smislim ni u kom pogledu. Ni kao coveka ni kao glumca... Obaska sto ga drzim neposredno odgovornim za unistenje mojetm lipe na uglu ondasnje Zarka Zrenjanina ulice i Cucuk Stanine, lipe ispod koje je snimana 1 scena sa njim i Bojanom Maljevic ... Ali, sve u svemu, cela prica vuce poprilican muzikantsko/glumacki vonj smek, smek jednog ipak sveta za sebe, sveta u kome su neke konvencionalne granice poprilicno pomerene. Dakle - Lecic je Lecic . Ali, Danijela je u najmanju ruku - mutnjikava, sta god i kako god da je se desilo i kolikogod da je ili nije u pravu. Umesto sustine stvari, nasilja nad zenama, stvar je izmestena u neke sasvim naopako postavljene okvire, sa nekim sasvim nepotrebnim, pa i neprihvatljivim posledicama. Od kojih je jedna - ne najmanje vazna - ta da ce iz desavanja ponajmanje biti vajde za borbu protiv nasilja nad zenama. 4
Popular Post morgana Posted November 21, 2021 Popular Post Posted November 21, 2021 15 minutes ago, Hermetico said: Pa možda ne pravi za sebe, ili štagod oseća se mlađe. Msm jel to ima neke veze stvarno ja ne kapiram +1 mozda je i promiskuitetna pa to opet nije bitno, niko ne smije da je napastvuje mislim zakon nigdje ne kaze da stiti samo tankocutne renesansne bogorodice 17 1 2
Hermetico Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Možda je retard, u najboljoj verziji zajebava Lečića, u najverovatnijoj pravi nešto što će da se prodaje 2
JohnnyD Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Koliki retard treba da budes da u momentu kada te pola Srbije podrzava u nastojanju da izguras tuzbu a druga polovina se pita sta je istina, stavis kacket na glavu na kome pise "Sluts are us?" 2 1
Recommended Posts