gospa buba Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 ignor rulja, kao krokodil vegetarijanac? 1 3
Hermetico Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Just now, gospa buba said: ignor rulja, kao krokodil vegetarijanac? krokodokodil
Leia Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 12 minutes ago, radisa said: Ma klapila ga po ušima i rekli "Ne, ne, ti voliš Đilasa, ti treba da si kao sa njim, budalo... Ima dovoljno onih koji ga pljuju, ti da napadaš drugačije, podmuklo... Konjino glupa, sve moramo da ti crtamo...." Trojanski konj ispade magare 2
nezvanova Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 8 hours ago, Leia said: To prolazi kod Mileta, ali ne i kod drugosrbijanskih kurvi Kakav mentol, zaneo se u svojoj tiradi toliko da je ladno prevideo sta mu je osnovno zanimanje i ko mu je (bila) publika + sigurna sam da je tu bilo i sovjeta mire banjac i vide ognjenovic da ne ide u tom pravcu i tako daleko... naivna sam, ali mislim da ima bar malo obzira prema njima i da su ga one zauzdale bar malo, a one su, cinilo se, ''slabe'' na njega, iz nekih sasvim neobjasnjivih razloga (znam, precenjena je pamet i inteligencija mnogih talentovanih zena i muskaraca)
Leia Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Ja njih dve mogu da zamislim samo utrnule od uzasa posle ovih njegovih nastupa poslednjih nekoliko dana. Moze naravno svako da se prevari u proceni necijeg karaktera ali ovakvo otreznjenje nikom ne bih pozelela. 5
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Čitajući temu poslednjih par strana, mogu samo dodati: Pexo, peksine! E toliko.. 1
April Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Ne znam šta iko očekuje od Nedeljnika. Prava stvar bi bila da ga pozove stara drugarica Olja i tokom emisije uključi Merimu Isaković da mu osveži pamćenje.
Jimmy Kowalski Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Raskrinkao je Leka Merimu i njene bezocne lazi..
klimt Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 30 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Raskrinkao je Leka Merimu i njene bezocne lazi.. Jeste, nije trenirao džudo nego karate.
Leia Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Brate Bajazite…. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/lecic-znam-ko-su-novinari-i-urednici-koji-su-dobili-novac-da-negativno-izvestavaju-u-meni/?fbclid=IwAR2z9lGdpFUWJjQdmYn_bhMDVzjt9dMRWaNiGCGfUgmD9Um5B3EH8pi1TMM Glumac tvrdi za Danas da su određeni medijski radnici bili “dodatno plaćeni” da vode kampanju protiv njega Lečić: Znam ko su novinari i urednici koji su dobili novac da negativno izveštavaju o meni
morgana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 djilas solak lutovac i globalna mreza antilecicevki https://www.danas.rs/vesti/drustvo/prelevic-lecic-ce-morati-brze-bolje-i-jace-da-se-brani
Jeremija Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Možda i grešim, ali meni lično ne deluje kao da je Lečić kupljen, već (kao da) vidi da od "Druge Srbije" nikad više neće moći imati koristi, pa pokušava da se preporuči drugoj strani... 1
James Marshall Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Meni djeluje da je skapirao da mu je jedina opcija da se ne naprima kakvih kita u zatvoru to da odigra sve žetone na ovu vlast, da će da radi šta god treba da ne bi on onakav seksi i lijep završio kao nečija kučkica negdje, pod stare dane. Pa je rekao "šta treba da radim, dajte, samo ne tvorza - šta, da tovarim Đilasa i Šolaka - ma može" 2
dragance Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Pa kako to da Crni ne bi bio popularan u ćumezu?
Filozof manijak Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Bi bi leđenda paviljona, a Đejms mašta o Crnki 1
Recommended Posts