JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 (edited) Just now, ObiW said: Ajde razradi ovu misao oko ostanka u Americi. Pokusacu, a neka me ispravi neko ko je "pravno" potkovaniji. Danijela je dan nakon po njenim recima "silovanja", prijavila to silovanje u drustvu za zastitu zrtava ili neko ime slicno tome, dakle 2012. godine. Nije tada rekla ime silovatelja, i dobila je nekakvu potvrdu o prijavi, koje moze ili ne mora da znaci nesto u dobijanju vize ili ostanka u Americi, opet kazem neko strucniji mora da upadne na tu temu. Zatim je u Americi isla na te sesije za zrtve silovanja, i postoji odredjeni program koji oni prolaze u kom su zasticeni od povratka u zemlju. Edited November 14, 2021 by JohnnyD
ObiW Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 5 minutes ago, JohnnyD said: Pokusacu, a neka me ispravi neko ko je "pravno" potkovaniji. Danijela je dan nakon po njenim recima "silovanja", prijavila to silovanje u drustvu za zastitu zrtava ili neko ime slicno tome, dakle 2012. godine. Nije tada rekla ime silovatelja, i dobila je nekakvu potvrdu o prijavi, koje moze ili ne mora da znaci nesto u dobijanju vize ili ostanka u Americi, opet kazem neko strucniji mora da upadne na tu temu. Zatim je u Americi isla na te sesije za zrtve silovanja, i postoji odredjeni program koji oni prolaze u kom su zasticeni od povratka u zemlju. Tacno je ovo što si napisao. Žrtve agresije mogu da iskoriste čin agresije kao razlog za dobijanje stalnog boravka u Americi.
gospa buba Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? mogao je da opevava svoju ljubav prema zenama dok se ne onesvesti, svakog dana na drugom televizoru. ima publika za to, bez problema. 6
Forest Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, gospa buba said: ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? mogao je da opevava svoju ljubav prema zenama dok se ne onesvesti, svakog dana na drugom televizoru. ima publika za to, bez problema. Zato što: je govnar, oko čega smo se svi složili. je možda ucenjen na način koji je Uškebaši pomenuo. je nadrkan na "drugosrbijance" koji su ga onako provlačili po medijima njegove strane, a danas neće da ga zovu ni da iznese svoju stranu priče. ?
Caligula Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? Koliko sam shvato, to je da amortizuje sve ono sto je dolazilo od drugosrbijanske rulje Rekoh vec, dobra stvar je sto je shvatio da ga se onaj normalan deo Srbije definitivno odrekao, sada se obraca pinkovoj publici, taman kao Vucic sto radi (ili sto je Milosevic radio, Dacic, svi zapravo kojih se ona normalna Srbija odrekla). Nema vise nijansi izmedju tamne i svetle strane, ostra linija.
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, gospa buba said: ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? mogao je da opevava svoju ljubav prema zenama dok se ne onesvesti, svakog dana na drugom televizoru. ima publika za to, bez problema. Zato sto ga je neko iz njegovog advokatskog tima nahuskao da prica o optuzbi ima i politicku pozadinu, i da je Danijelu podrzao citav tim medija iz koga stoje navedeni ljudi. To se sve desilo "u hodu", nije bilo naznaka u tome u Lecicevom prvom obracanju. Moje misljenje je da je neko iz njegovog tima, a moguce i sam Lecic dobio i neku korist i podrsku da iznese takvu verziju price, a sam Lecic je mozda i ubedjen u to, ko ce znati. 1
Caligula Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, Forest said: je možda ucenjen na način koji je Uškebaši pomenuo. Kako bre ucenjen ako je nevin a u sistem treba verovati Nesto se tu kod tebe ne slaze
Popular Post pt 2.0 Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 5 minutes ago, Forest said: Nezavisno od toga kakav je sud u Srbiji - dokazi koje imamo, ukoliko su tačni a mala je šansa da nisu tačni, dokazuju da je Lečić lažno optužen. Ako smo i imali realnog razloga da sumnjamo u sudski sistem - zašto sada, u ovom trenutku, ignorišemo objašnjenja o tome zašto nije pokrenut postupak? To nema nikakve veze sa korupcijom. Ovde je na osnovu svega što imamo dokazano da je prijava bila zasnovana na dokazano netačnim optužbama. dokazi koje imamo, ukoliko su tačni, dokazuju da je lečić lažno optužen za sedmi maj. mislim da gotovo niko ovde na temi nije očekivao da će postupak biti pokrenut, i mislim da su neki to čak i napisali još onomad. 5 minutes ago, Forest said: E sad - ako je na ovoj temi, temi specifične optužbe za silovanje od strane jedne osobe ka drugoj, zbog konteksta zajedničke frustracije dozvoljeno i opravdano da se potpuno ignorišu činjenice, da se odstupi od osnovnih postulata morala i pravde oko kojih valjda nemamo dileme - u toj gomili nisam, neka me gađaju govnima slobodno. niko to nije rekao. niti postoji javnosti dostupan pun set činjenica, niti je pun set činjenica verovatno moguće dokazno izvesti danas, niti je opravdana sumnja ljudi u srbiji u pravosuđe u srbiji nešto što se kosi sa pravdom i moralom. niti je dokazno opravdana odluka tužilaštva da se odustane od procesa ono što ima tapiju na pravednost i moral. 5 minutes ago, Forest said: E pa ovako - bojim se da je problem mnogo dublji, da nisu u pitanju samo naši/ srpski mediji i da nije u pitanju samo motivacija pukog preživljavanja. ne pratim dovoljno medije izvan srbije, nema potrebe da širimo priču o tome. 5 minutes ago, Forest said: Pa samo razmisli kako bi se ti osećala da tebe, tvoju decu ili tvog partnera provuku kroz ovakav medijski tretman kroz kakav je prošao Lečić? Za njega i priča u kojoj je sudski dokazana njegova nevinost svakako je i dalje tragična. mediji se ne bave anonimusima poput mene, osim u slučajevima kada nas neko ubije, a i tada samo ako je dovoljno krvavo i dovoljno zanimljivo za razvlačenje lešine. lečić je decenijama uživao pozitivne efekte pažnje medija, on je sa njima na ti. da ne govorim o tome da je bio i ministar kulture (ministar kulture i javnog informisanja pa kasnije ministar kulture i medija) i uradio ništa da se stanje popravi. to kao prvo. drugo - za razliku od slučaja aleksić, gde su zaista SVI mediji razapeli aleksića iz odmah (u čemu je dobrovoljno učestvovao i lekaleči!), koliko se ja sećam, lečić je imao odbranu na naci frekvencijama (pada mi na pamet šešelj, a sigurna sam da je bilo i drugih). a treće, i meni najvažnije, nijedan pojedinac nije, gostujući u medijima na temu slučaja štajnfeld-lečić, ukanalio lečića koliko je to učinio on sam, svojim izjavama. imala sam priliku u privatnom životu (poslovnom?) da prođem i prolazim kroz višegodišnji tretman sistematskog blaćenja, omalovažavanja, konstrukcija o mojoj psihi i ličnosti, i svega drugog od strane sns direktora firme, podržano makar ćutanjem, ako ne i aktivnim spletkaroškim saučesništvom vrha kolektiva i nekih aktera koji su ganjali lične koristi ili prosto bili glupi u datom periodu. sns rukovodstvo mi je uništilo karijeru i nešto zdravlja. sedim u ćošku ko gubava. epilog je proces disciplinskog postupka i upozorenje pred otkaz i dva moja pokrenuta sudska postupka, od kojih jedan kao odgovor na taj disciplinski postupak. znam šta znači kad si stvarno sam i nemoćan i po blatu razvučen, makar i ne bilo medijsko. a stvarno nevin. i mogu odgovorno ovo da ti kažem - ni u jednoj od faza koje sam preživela nisam se ponašala kao branislav lečić u emisiji pink kod jovane jeremič. tako se nevini ljudi, ma koliko bili izmaltretirani i ogorčeni nepravdom, jednostavno ne ponašaju. 17 1
Moonwalker Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 3 minutes ago, pt 2.0 said: imala sam priliku u privatnom životu (poslovnom?) da prođem i prolazim kroz višegodišnji tretman sistematskog blaćenja, omalovažavanja, konstrukcija o mojoj psihi i ličnosti, i svega drugog od strane sns direktora firme, podržano makar ćutanjem, ako ne i aktivnim spletkaroškim saučesništvom vrha kolektiva i nekih aktera koji su ganjali lične koristi ili prosto bili glupi u datom periodu. sns rukovodstvo mi je uništilo karijeru i nešto zdravlja. sedim u ćošku ko gubava. epilog je proces disciplinskog postupka i upozorenje pred otkaz i dva moja pokrenuta sudska postupka, od kojih jedan kao odgovor na taj disciplinski postupak. znam šta znači kad si stvarno sam i nemoćan i po blatu razvučen, makar i ne bilo medijsko. a stvarno nevin. i mogu odgovorno ovo da ti kažem - ni u jednoj od faza koje sam preživela nisam se ponašala kao branislav lečić u emisiji pink kod jovane jeremič. tako se nevini ljudi, ma koliko bili izmaltretirani i ogorčeni nepravdom, jednostavno ne ponašaju. 2
Tutankamon Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 15 minutes ago, gospa buba said: ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? mogao je da opevava svoju ljubav prema zenama dok se ne onesvesti, svakog dana na drugom televizoru. ima publika za to, bez problema. Danijela je Jevrejka, koliko sam shvatio...
gospa buba Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 shvatam. neshto kao rusinska vlada u senci™.
maheem Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 5 minutes ago, renne said: Slovakinja Rusinka
morgana Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 (edited) 23 minutes ago, gospa buba said: ali shto djilas i jevreji, nije mi jasno? mogao je da opevava svoju ljubav prema zenama dok se ne onesvesti, svakog dana na drugom televizoru. ima publika za to, bez problema. budaletina i potezi ocajnika. nema simetrije u ovoj situaciji, danijela zna sve ili skoro sve sto zna lecic, ali lecic ne zna sta zna druga strana, jer ne zna ko je, osim danijele i merime, na njoj i sta je spreman da kaze. Edited November 14, 2021 by morgana 3
Forest Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 15 minutes ago, Caligula said: Kako bre ucenjen ako je nevin a u sistem treba verovati Nesto se tu kod tebe ne slaze Ucenjen na način na koji je Uskebaši pomenuo u svom postu, i čemu mu ič neće pomoći i ako je nevin. Pročitaj taj deo. A što se tiče mog "verovanja u sistem" - evo da po pedeseti put ponovim, pa opet probaj da nađeš (a-ha!) nedoslednost: ako treba da biram da li će pravni postupak pokrenuti sudstvo (koje kao i cela zemlja ima ozbiljne probleme sa korupcijom) a na osnovu seta zakona koji su decenijama definisani i usklađivani sa međunarodnim normama ili Caligula i ekipa sa foruma na osnovu ovakvog svog osećaja za pravdu i percepcije realnosti i činjenica, izvini, biram korumpirano sudstvo još uvek. 1
Recommended Posts