JohnnyD Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 "- Ona se 8. maja 2012. godine obratila društvu koje se bavi zaštitom žrtava da je veče pre silovana, odakle je dobila izveštaj. Taj papir joj je, kao i preporuke mnogih kolega, pa i moja, trebao upravo da bi sebi obezbedila trajni boravak i kasnije državljanstvo u Americi. https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3806131/ekskluzivno-lecic-za-kurir-ovo-su-razlozi-zbog-kojih-me-je-danijela-lazno-prijavila-za-silovanje-prica-je-dugo-pripremana Ovo je novost za mene, ona se ipak obratila, ne policiji, vec nekom drustvu, sutradan vec. 1
Forest Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 3 minutes ago, Leia said: Moderacija snom mrtvijem spava, vazno da su udarili rampu na topik za reklamacije Pominjanje i prozivanje nadležnih van predviđenih tema je još jedno pravilo koje samo važi za "njih", a ne za "nas"?
Hamlet Strašni Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nema kršenja pravila. Po hiljaditi put, to sto neko pise nesto sto se nekom drugom ne dopda ili misli da nije u pravu nije razlog za banovanje i slično. 1
Leia Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 8 minutes ago, JohnnyD said: "- Ona se 8. maja 2012. godine obratila društvu koje se bavi zaštitom žrtava da je veče pre silovana, odakle je dobila izveštaj. Taj papir joj je, kao i preporuke mnogih kolega, pa i moja, trebao upravo da bi sebi obezbedila trajni boravak i kasnije državljanstvo u Americi. https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3806131/ekskluzivno-lecic-za-kurir-ovo-su-razlozi-zbog-kojih-me-je-danijela-lazno-prijavila-za-silovanje-prica-je-dugo-pripremana Ovo je novost za mene, ona se ipak obratila, ne policiji, vec nekom drustvu, sutradan vec. “On kaže da je Danijela Štajnfeld za medije ispričala da je u Ameriku otišla po imigracionom programu za talente. Kao prvo, takav program ne postoji. To svako može da proveri na internetu, u američkoj ambasadi ili u Imigracionom SAD.” https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/o-1-visa-individuals-with-extraordinary-ability-or-achievement Sto jes jes, lako se proveri. Al tako je kad se laze bez blama ali sa svescu da ti se moze
Leia Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Nema kršenja pravila. Po hiljaditi put, to sto neko pise nesto sto se nekom drugom ne dopda ili misli da nije u pravu nije razlog za banovanje i slično. Vazi. Trolovanje je skroz komifo, i stalkovanje, i zatrpavanje teme istim besmislicama i posto mu nekoliko ljudi opsirno odgovori. Keep up the good work 👍🏻 1 1
Forest Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 3 minutes ago, Leia said: Vazi. Trolovanje je skroz komifo, i stalkovanje, i zatrpavanje teme istim besmislicama i posto mu nekoliko ljudi opsirno odgovori. Keep up the good work 👍🏻 (***pošto ovde pišeš, da ti ovde i odgovorim pre nego što nas nadležni lepo i zasluženo prebace na odgovarajuće mesto***) Hajde trolovanje, to je valjda nešto što može biti percipirano subjektivno, ali stalkovanje???
Leia Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 (edited) 7 minutes ago, Forest said: (***pošto ovde pišeš, da ti ovde i odgovorim pre nego što nas nadležni lepo i zasluženo prebace na odgovarajuće mesto***) Hajde trolovanje, to je valjda nešto što može biti percipirano subjektivno, ali stalkovanje??? @Hamlet Strašni Ja ubuduce ovo samo ignorisem i reportujem A ako ne odgovara niko, tebe tagujem Edited November 10, 2021 by Leia
JohnnyD Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Just now, Leia said: “On kaže da je Danijela Štajnfeld za medije ispričala da je u Ameriku otišla po imigracionom programu za talente. Kao prvo, takav program ne postoji. To svako može da proveri na internetu, u američkoj ambasadi ili u Imigracionom SAD.” https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/o-1-visa-individuals-with-extraordinary-ability-or-achievement Sto jes jes, lako se proveri. Al tako je kad se laze bez blama ali sa svescu da ti se moze To nije imigracioni program, vec non-immigrant viza. 1
Hermetico Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nije ovaj forum za ovaj podforum, prosto nije. Bolje da se ugasi. Verovatno nijedan forum nije, nisam hteo da vređam. Možda neki ženski forum, eventualno.
Leia Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 8 minutes ago, JohnnyD said: To nije imigracioni program, vec non-immigrant viza. Kakve veze sad to ima u smislu da je ta razlika bitna za njen slucaj za Lecicem, pogresila je verovatno oko terminologije, hocemo li je hvatati i na gramaticke greske? Poenta je da postoji viza za talente koja se moze i obnavljati te tako i ostati u zemlji godinama, pa na kraju mozda i steci drzavljanstvo. 1
pt 2.0 Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 4 hours ago, JohnnyD said: Meni samo nije jasno, ako je ona dala na uvid ceo razgovor, to se na keca moze videti da li je onaj segment sto je prvo iscurio "seckan i montiran" ili ne. Eno, Lekaleči obesio transkript sa veštačenja u Kuriru (sken dokumenta), pa zaključi kakav je kontekst: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3804305/danijela-stajnfeld-policiji-cak-pogresno-opisala-lecicevu-kucu-dala-je-nepostojeci-opis-garaze-i-dnevnog-boravka-sa-sankom Tu ima i detalja o tome kako je skroz pogrešno opisala Lečićevu kuću u Ritopeku...
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Znaci na kraju nije njena rec protiv Lekine, nego njene izmisljotine protiv cinjenica koje je policija utvrdila. Svaka cast policiji sto je potpuno raskrinkala tu monstruoznu lazljivicu i spasila neduznog coveka da zavrsi u zatvoru. I posle kazu institucije ne rade svoj posao.. 1
pt 2.0 Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Just now, Jimmy Kowalski said: Znaci na kraju nije njena rec protiv Lekine, nego njene izmisljotine protiv cinjenica koje je policija utvrdila. kako stvari sada stoje, on je po svemu što čitam beo ko uštirkana košuljica na pevačici u horu. i može da nastavi da leči beskonačno. a deluje da je tek počeo ofanzivu po medijima.
dragance Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ja opet pitam za Merimu, pa ako se neko seti da i to objasni…
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 12 minutes ago, pt 2.0 said: kako stvari sada stoje, on je po svemu što čitam beo ko uštirkana košuljica na pevačici u horu. i može da nastavi da leči beskonačno. a deluje da je tek počeo ofanzivu po medijima. Ja sam upravo zbog toga u nekom od ranijih komentara rekao da Lecic nastupa kao da mu je tuzilac detaljno referisao o svim stvarima iz istrage. Citajuci njegova tumacenja, tj. spinovanja, tuzilastvo je utvrdilo da je Danijela njega lazno prijavila, pa bi sad onda logicno trebalo da pokrene i postupak protiv nje zbog toga. 1
Recommended Posts