November 8, 20213 yr 5 minutes ago, namenski said: Mislis da imaoci muske dece takodje ne bi trebali da porazmisletm? E, moj Kaligula, Kaligula... ... dobro de, znas na sta sam mislio.
November 8, 20213 yr On 7.11.2021. at 12:49, Frank Pembleton said: I voditeljka na KurirTV je dala svoj doprinos, nije valjda da niste primetili... I Milena Radulović, ukoliko je verovati Kuriru. Quote Posle predstave „Lorencačo“, 25. oktobra, u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pred svima prisutnima, Milena Radulović izvinila se Branislavu Lečiću zbog podrške koju je pružila Danijeli Štajnfeld, dodajući kako je saznala da je Danijelina optužba za silovanje lažna.
November 8, 20213 yr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Demantovala je Milena da se izvinila, rekla da se samo srela sa Lecicem. Znači gnoje.
November 8, 20213 yr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Demantovala je Milena da se izvinila, rekla da se samo srela sa Lecicem. Vest bi bila da je demantovao Lecic Gnoje jashta
November 9, 20213 yr Idealan da zameni Goncića i Ristovskog na konvencijama i u predizbornim spotovima. Neće taj više videti neke javne, vidljive funkcije. Samo penzionerske, ali dobro plaćene. Edited November 9, 20213 yr by zmanic
November 9, 20213 yr istekao edit. trebalo je da dodam: "u snovima" odoh na link "republike" koje đubre od novine.
November 9, 20213 yr Pročitah intervju, jadan čovek, došao do epohalnog otkrića da je nacionalno = demokratsko, hteo i Demokratsku Stranku da vrati na taj put, a onda su ga Djilasovi mediji, po nalogu iz inostranstva, sabotirali... Edited November 9, 20213 yr by Jeremija
November 9, 20213 yr Nisu njega oslobodili nego je u drugoj vrsti zatvora. Neće mu biti prijatno, samo što neće ni nama.
November 9, 20213 yr Njemu nije bilo prijatno samo dok nije dobio papir da je zvanicno oslobodjen optuzbe, gomiletinu hartije kao ona sto je donosio Vucic da se shepuri na tv sa svojim “materijalima”, sad ce da iskace i iz frizidera da opere svoj “obraz” A nama je standardno neprijatno, tu se barem nista ne menja Edited November 9, 20213 yr by Leia
November 9, 20213 yr 31 minutes ago, Leia said: Njemu nije bilo prijatno samo dok nije dobio papir da je zvanicno oslobodjen optuzbe, gomiletinu hartije kao ona sto je donosio Vucic da se shepuri na tv sa svojim “materijalima”, sad ce da iskace i iz frizidera da opere svoj “obraz” A nama je standardno neprijatno, tu se barem nista ne menja Ma niko nikom ne nudi takve dilove a da ih ne naplati maksimalno ili više, ne verujem ja da ga neće cediti za ovo dok god i preko. Vidiš da je odma moro da počne da šljaka
November 9, 20213 yr Cediti kako? Cisto sumnjam da ce se takav lik narocito potresati sve dok ima prilike da neometano reklamira kojekakve preparate za potenciju i odrzava imidz ultra jebaca, al s poshtovanjem™ Pa i bavljenje politikom mu je manje vise bilo u sluzbi toga, ja se nesto ne secam da je imao neka velika dostignuca kao ministar kulture