Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja


Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

7 hours ago, Caligula said:

Happy - televizija za odbranu od rulje


To, to. Ali kako pojmiti da ova tema ima malo siri kontekst a i da ppp nije sudnica nego diskusioni forum na internetu, teskoe

Inace, manje vise svakog optuzenog za silovanje gledamo danima kako se brani (i to posto je formalno oslobodjen optuzbi) po svim mogucim trash rezimskim medijima pa zasto ne bismo i Lecica jelte, sve je pod kontrolom razidji se gradjanine i ne piskaraj po forumima kad te se ne pita, nije komifo :fantom:

  • +1 6
  • Haha 1
  • Hvala 1
Link to comment
11 hours ago, JohnnyD said:

Ajde otvori svoj forum, pa filtriraj korisnike prema tome kako pazljivo citaju i biraju reci, po tvom nahodjenju.

Ne, nego ti otvori svoj forum ako ti smeta kada neko ispravno konstatuje da si neobavešten, da ne shvataš kontekst i zapita te zašto se uopšte javljaš na temu koja te očito ne zanima. 

  • +1 2
Link to comment

A šta sad ona ne sme da se zajebava sa seksom, ne kapiram šta je problem? Celo to analiziranje nje nema ni veze, al ja ništa čudno ne vidim. Tinejdžerske majice kačketi

  • +1 3
Link to comment
8 minutes ago, Hermetico said:

A šta sad ona ne sme da se zajebava sa seksom, ne kapiram šta je problem? Celo to analiziranje nje nema ni veze, al ja ništa čudno ne vidim. Tinejdžerske majice kačketi

38 godina? Tinejdzer? 

Link to comment

Ovlas sam pratio zamesateljstvo oko Stajnfeld/Lecic situacije: vadi me sto Lecica od kada sam ga prvi put video, pa i upoznao, ne mogu da smislim ni u kom pogledu.

Ni kao coveka ni kao glumca...

Obaska sto ga drzim neposredno odgovornim za unistenje mojetm lipe na uglu ondasnje Zarka Zrenjanina ulice i Cucuk Stanine, lipe ispod koje je snimana 1 scena sa njim i Bojanom Maljevic :isuse:...

Ali, sve u svemu, cela prica vuce poprilican muzikantsko/glumacki vonj smek, smek jednog ipak sveta za sebe, sveta u kome su neke konvencionalne granice poprilicno pomerene.

Dakle - Lecic je Lecic :puke:.

Ali, Danijela je u najmanju ruku - mutnjikava, sta god i kako god da je se desilo i kolikogod da je ili nije u pravu.

Umesto sustine stvari, nasilja nad zenama, stvar je izmestena u neke sasvim naopako postavljene okvire, sa nekim sasvim nepotrebnim, pa i neprihvatljivim posledicama.

Od kojih je jedna - ne najmanje vazna - ta da ce iz desavanja ponajmanje biti vajde za borbu protiv nasilja nad zenama.

  • +1 4
Link to comment

Koliki retard treba da budes da u momentu kada te pola Srbije podrzava u nastojanju da izguras tuzbu a druga polovina se pita sta je istina, stavis kacket na glavu na kome pise "Sluts are us?"

  • +1 2
  • -1 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...