mlatko Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Evo skoro godinu dana, bol zbog mnogih koji su nas ostavili prošle godine. Dosta je suza zbog rastanaka nesretnih... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 3 2
James Marshall Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 brate koliko su od ovog svega napravili jedan težak cirkus, nije da se nije moglo naslutiti, ali ovo je ipak prevazišlo sva moja očekivanja
Moća Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Čekaj ne razumem ovo je neki tribute bend koji ne sme da nastavi da svira?
Ros Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 5 minutes ago, Moća said: Čekaj ne razumem ovo je neki tribute bend koji ne sme da nastavi da svira? verovatno ako plati, onda moze
Vapad Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Njima treba odgovarati samo sa - 69 godina, 0 meseci, 10 dana (etc.).... Treba negde napraviti negde neki tajmer pa im stalno šibati link ka tome. Nisu za bolje. Ima prava njegova porodica, i red je, i treba da ima njegov katalog i da vodi računa, trebaju i da mogu da žive, kad bolje ne umeju, ali neke stvari su prosto presmešne, a i odvratne u isto vreme.
Profesionalac Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Neka se sledeći spremi Dobri sin Bane.
radisa Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Jbt, oni nisu normalni, kako oni ništa ne razumeju... Idioti... 1
Nikodije Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 (edited) 1 hour ago, Moća said: Čekaj ne razumem ovo je neki tribute bend koji ne sme da nastavi da svira? (ne)normalni balasevicevci se zvao tribute band, sredinom dvehiljaditih su cesto svirali u zemunskom festu pa sam isao sa tadasnjom devojkom da ih gledam. ja nisam podnosio balasevica i njegove pesme, ali zbog tog nekog kompromisa i te neke ljubavi sam isao na ovo. i tako, posle par odlazaka poceo sam cak i da volim neke pesme. a onda secam se da mi je pevac tog benda pricao da su im balasevici pravili velike probleme i trazili da ne sviraju njegove pesme, pretili im tuzbom i slicno. nisam mogao to da razumem. te pesme su nacionalno dobro, sta moze biti lose u tome ako neki ljudi to sviraju i neko u tome uziva. kako su tacno balasevici zbog toga osteceni. a (ne)normalni balasevicevci su sada samo (ne)normalni, cini mi se da u ponedeljak bas u festu sviraju rundeka i divljana. pretpostavljam da se rundek i porodica divljan ne bune. Edited February 10, 2022 by Nikodije 1
omiljeni Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 pa valjda imaju neka prava da sviraju njegovu muziku. to njihovo se može podvesti pod fair use ne verujem da zarađuju novac tako što učestvuju na festivalu u zemunu
gospa buba Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 oni ce da zakljuchaju i pesme u bunker da niko ni ne slusha na kraju. kao i onim filmom shto su rukovali. da im neko ne nachne [emoji38]ol:kakvi likovi.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Vapad Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 4 minutes ago, omiljeni said: pa valjda imaju neka prava da sviraju njegovu muziku. to njihovo se može podvesti pod fair use ne verujem da zarađuju novac tako što učestvuju na festivalu u zemunu Mislim da zakon dozvoljava nosiocu prava da zabrani sve svakome, i javno izvodjenje, i drugačiji anranžman, sve...
Recommended Posts