Jump to content
IGNORED

Prosta duša slovenska

pantelia

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo:

"Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo 

Standardno zezanje na temu jezika, kao sto postoji i zezanje za broken english. A uvek ima dovoljno budala koje ce se upecati, i eto.

• +1 4
Posted

Trg
FB_IMG_1613845774887.jpg

.... Shiit has hit the fan!

• Tužno 1
Posted

U rodnom mestu moga dede na Braču, sa cirka 500 stanovnika, ljudi se okupili veceras pored rive, zapalili svece i sviraju akustaru i zajedno pevaju Djoletove pesme, njih mozda 50ak. Prelepo i srceparajuce :cry:

• +1 4
  • Tužno 3
Posted

par stotina ljudi na trgu

steta samo sto nema ozvucenja

Posted

Govnari sa Prve obrisali video gde gostuje kod II

Posted

Mogli ste da splitujete

Ako već ne postoji tema Balaševic 

Posted

Na kraju je ipak uspeo. Velika je šteta što ne može da gleda sve ovo.

• +1 4
Posted

pa ok, uspevao je i tokom života, gledao je on sve ovo mnogo puta, nije ovo neko iznenađenje

• +1 2
Posted
2 hours ago, Tsai said:

ja cu da uvenem od tuge, od juce pokusavam da shvatim sta mi se desilo, a i ljudima oko mene. sigurno deset godina nisam slusao njegovu muziku, ranije sam znao sve tekstove napamet a u jednom trenutku mi se ucinilo da me to vise ne zanima. medjutim od juce bas nisam normalan, i cini mi se da nisam usamljen sto se toga tice, dosta ljudi oko mene je ovo okinulo na neki poseban nacin. mislim da me nijedna smrt javne licnosti nije ni 30% odvalila kao ovo. nesto nam se svima kolektivno dogodilo, dal i zbog pandemije i okolnosti plus zajednistvo

Ja sam nešto juče htela da iskuliram, imam neki refleks da sam u otporu kad krene neko masovno reagovanje...a onda danas vidim sve ovo što se dešava u Zagrebu, Splitu, Sarajevu i tako me uhvati neka tuga, setim se antiratnih pesama, sve mi se pomeša, i ratovi i sve te njegove tužne pesme, i to što je umro u 67. godini od ove odvratne pošasti, i sve te smrti i korona, i baš sam se isplakala. Sad sam se fiksirala i samo pratim okupljanja, slušam ove snimke i ježim se.....valjda to sve govori o čoveku, ko je i kakav bio.

• +1 3