ragasto Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 hour ago, Mil@n said: Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo: "Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo Standardno zezanje na temu jezika, kao sto postoji i zezanje za broken english. A uvek ima dovoljno budala koje ce se upecati, i eto. 4
goofs Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 U rodnom mestu moga dede na Braču, sa cirka 500 stanovnika, ljudi se okupili veceras pored rive, zapalili svece i sviraju akustaru i zajedno pevaju Djoletove pesme, njih mozda 50ak. Prelepo i srceparajuce 4 3
morgana Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 par stotina ljudi na trgu steta samo sto nema ozvucenja
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 https://www.facebook.com/Radio021/videos/475396760498760/
renne Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Govnari sa Prve obrisali video gde gostuje kod II
Popular Post harper lee Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 U principu, sta god i kakav god je bio Djordje Balasevic, ove slike iz svih krajeva bivse Jugoslavije su mu "presudile" i stavile ono anahrono "u ime naroda" na kraju presude. 8 2
Fakundo Sava Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Mogli ste da splitujete Ako već ne postoji tema Balaševic
Anonymous Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Na kraju je ipak uspeo. Velika je šteta što ne može da gleda sve ovo. 4
Popular Post Valk Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 47 minutes ago, ragasto said: Standardno zezanje na temu jezika, kao sto postoji i zezanje za broken english. A uvek ima dovoljno budala koje ce se upecati, i eto. Urnebesno je kad "NEZNAM" ekipa brani srpski od bilo koga, a od velemajstora reči, stiha i stila Balaševića pa tek. 26 1
levi Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 pa ok, uspevao je i tokom života, gledao je on sve ovo mnogo puta, nije ovo neko iznenađenje 2
Popular Post simetrije Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 Nezahvalni građani diljem nekadašnje Jugoslavije Naši nacionalni vođi već im 30 godina nameću kokarde, šahovnice i ini motivacioni espap kao deo ličnog identiteta, i taman kad su pomislili da je sve u redu, umre tamo neki tamburaš iz Novog Sada i ispostavi se da je njegova poezija neuporedivo važniji deo pojedinačnih sudbina i života, od Mure pa do Morave... 12
Svemir Zeka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 2 hours ago, Tsai said: ja cu da uvenem od tuge, od juce pokusavam da shvatim sta mi se desilo, a i ljudima oko mene. sigurno deset godina nisam slusao njegovu muziku, ranije sam znao sve tekstove napamet a u jednom trenutku mi se ucinilo da me to vise ne zanima. medjutim od juce bas nisam normalan, i cini mi se da nisam usamljen sto se toga tice, dosta ljudi oko mene je ovo okinulo na neki poseban nacin. mislim da me nijedna smrt javne licnosti nije ni 30% odvalila kao ovo. nesto nam se svima kolektivno dogodilo, dal i zbog pandemije i okolnosti plus zajednistvo Ja sam nešto juče htela da iskuliram, imam neki refleks da sam u otporu kad krene neko masovno reagovanje...a onda danas vidim sve ovo što se dešava u Zagrebu, Splitu, Sarajevu i tako me uhvati neka tuga, setim se antiratnih pesama, sve mi se pomeša, i ratovi i sve te njegove tužne pesme, i to što je umro u 67. godini od ove odvratne pošasti, i sve te smrti i korona, i baš sam se isplakala. Sad sam se fiksirala i samo pratim okupljanja, slušam ove snimke i ježim se.....valjda to sve govori o čoveku, ko je i kakav bio. 3
Recommended Posts