Jump to content
IGNORED

Prosta duša slovenska

pantelia

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, morgana said:

ovo u beogradu je jebena dijagnoza, ako ni veceras ne bude nicega stvarno je van svake kulture i zajednistva.

ionako sam na rubu da selim u rijeku posto u glavi imam neke licne i politicke fiks ideje o njoj. samo me porodicni obziri sprjecavaju.

Pa nije on kalibar poput Džeja da bi zaslužio okupljanje svake večeri.

• +1 4
Posted

Bgd ne voli limunade realno

• Haha 1
Posted

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Just now, ultra plasticni said:

:laugh:

ma daj..2 miliona jludi, voli se svasta, nije to

vrv ce biti, al ovo u splitu me ipak iznenadilo jbt nisu tako dini dvorniku bili, toliko ih je

• +1 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ko može nek vrati HRT2, nije samo koncert nego i kao mini dokumentarac. Izjave publike pre certa su dijive.

na 20:22: 29 Tusta u redu

• +1 1
Posted
4 minutes ago, variola said:

na 20:22: 29 Tusta u redu

A priča i Vinko Brešan koji je radio film o Tusti (nisam siguran da li produkciju ili sta vec). 

Posted

Sad mi iskočilo[emoji769] da je u 20h ispred SC

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Sad mi iskočiloemoji769.png da je u 20h ispred SC

a kad je dara iz jasenovca?

Posted
24 minutes ago, ultra plasticni said:

Tako je, a Sava centar je na Mesecu.

Posted

Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo:

"Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo radi. "

Posted (edited)

Ne bih se složio sa tim.

Poneo ga je u tom trenutku đavolak neki da bi se dodatno dopao publici, đavolak kojeg verovatno svi imamo :D

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo:

"Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo radi. "
Ja to nisam "istraživao", mene jedan ortak ubeđivao da je on izjavio to "u oba smera",
Da je hrvatski iskvaren srpski, a srpski iskvaren hrvatski.

• +1 1