Anonymous Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minute ago, morgana said: ovo u beogradu je jebena dijagnoza, ako ni veceras ne bude nicega stvarno je van svake kulture i zajednistva. ionako sam na rubu da selim u rijeku posto u glavi imam neke licne i politicke fiks ideje o njoj. samo me porodicni obziri sprjecavaju. Pa nije on kalibar poput Džeja da bi zaslužio okupljanje svake večeri. 4
mlatko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Just now, ultra plasticni said: Bgd ne voli limunade realno ma daj..2 miliona jludi, voli se svasta, nije to vrv ce biti, al ovo u splitu me ipak iznenadilo jbt nisu tako dini dvorniku bili, toliko ih je 1
variola Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Ko može nek vrati HRT2, nije samo koncert nego i kao mini dokumentarac. Izjave publike pre certa su dijive. na 20:22: 29 Tusta u redu 1
John Coltrane Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 4 minutes ago, variola said: na 20:22: 29 Tusta u redu A priča i Vinko Brešan koji je radio film o Tusti (nisam siguran da li produkciju ili sta vec).
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Sad mi iskočilo[emoji769] da je u 20h ispred SC.... Shiit has hit the fan!
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Sad mi iskočilo da je u 20h ispred SC .... Shiit has hit the fan! a kad je dara iz jasenovca?
Anonymous Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 24 minutes ago, ultra plasticni said: Bgd ne voli limunade realno Tako je, a Sava centar je na Mesecu.
Milošica Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2255806 Mislim da se ne folira kada kaže ovo. Emotivan je Nikolica. 1
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo: "Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo radi. "
Milošica Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) Ne bih se složio sa tim. Poneo ga je u tom trenutku đavolak neki da bi se dodatno dopao publici, đavolak kojeg verovatno svi imamo Edited February 20, 2021 by Milošica 1
Popular Post Tsai Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 ja cu da uvenem od tuge, od juce pokusavam da shvatim sta mi se desilo, a i ljudima oko mene. sigurno deset godina nisam slusao njegovu muziku, ranije sam znao sve tekstove napamet a u jednom trenutku mi se ucinilo da me to vise ne zanima. medjutim od juce bas nisam normalan, i cini mi se da nisam usamljen sto se toga tice, dosta ljudi oko mene je ovo okinulo na neki poseban nacin. mislim da me nijedna smrt javne licnosti nije ni 30% odvalila kao ovo. nesto nam se svima kolektivno dogodilo, dal i zbog pandemije i okolnosti plus zajednistvo 16
Frank Pembleton Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jel ima neko objašnjenje za onu izjavu da govori lošiju verziju Hrvatskog - Srpski jezik, malo malo pa ljudi spominju po komentarima, lako je naći na yt. Negde u komentarima sam naleteo na ovo: "Đole je ovde bio izuzetno sarkastičan. I svaka mu čast što je imao hrabrosti da bude sarkastičan na ovu temu, s obzirom na paljbu nacionalističkih komentara i pogrešnih tumačenja. On se ovde sprdao sa onim hrvatskim istoričarima koji su na HRTV izjavili da je srpski iskvareni hrvatski. Paljba u komentarima bez imalo istraživanja i promišljanja o čemu se ovde zapravo radi. "Ja to nisam "istraživao", mene jedan ortak ubeđivao da je on izjavio to "u oba smera",Da je hrvatski iskvaren srpski, a srpski iskvaren hrvatski. .... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts