InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 split https://fb.watch/3MTVSl8raw/ 2 1
Popular Post burekdzija Posted February 20, 2021 Popular Post Posted February 20, 2021 Kad citam sve ovo, kao da smo preko noci od prijatelja postali porodica, i ko je slusao mnogo i ko je slusao manje, i ko je bio na koncertima i ko je gledao youtube, i ko je svirao na gitari i ko ne zna nista da svira. Jedan zal, ista emocija. I nije to po meni nostalgija za Jugoslavijom kako je mnogi danas objasnjavaju, to je nesto mnogo fundamentalnije, jer mogla se zemlja i drugacije zvati, mogli smo se i lepse razici. Ne, to je zal za pristojnoscu, lepim ponasanjem i vaspitanjem, za redom, casti. Zal za svim sto su nas ucili, u skoli i kod kuce, a onda nam najgrublje ukrali. I zato se moja emocija preko noci pretvorila u bunt, gnev, inat. Prema onima koji su mi ukrali jedan zivot koji sam mogao da imam, i ja i moja deca, a kad su mi ga ukrali bio sam prakticno dete. Ukrali su mi jednu buducnost. Zato ne dajte da ova snazna emocija nestane, ne dajte da u ponedeljak na poslu zaboravimo, ne dajte da vise kradu zivot vama koji ste tamo i nama cije majke i ocevi i sestre zive tamo. Ne dajte da JNA govor ostane fusnota u biografiji. Vise je to od muzike i stihova. Onda nismo bili krivi mi. Sada jesmo. Imajmo muda, ko sto je on imao. Na mene mozete da racunate. 21 1 6
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 5 minutes ago, InvisibleLight said: split https://fb.watch/3MTVSl8raw/ a evo neki splitski kuca laje s live-a i kiki sad krece da rezi nikad od nas ljudi..:( 1
Misko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) Ja niti sam jugonostalgivar, politicki ja i Djole nemamo nikakvih dodirnih tacaka, then again, ja sam u velikoj meri apolitican, cak ne mogu sebe hardkor fanom da nazovem, pa eto..i dalje nemogu da se otkravim..mislim da najvise bilo mene licno, jer mi se njegova muzika ipak, iako je nisam nesto preterano slusao, urezala u DNK, pratila me je kroz zivot, ovako ili onako, i neke pesme mi zaista znace..nocas sam se odvalio od plakanja uz Svirajte mi jesen stize, mislim da me cela gadja od pocetka do kraja.. Edited February 20, 2021 by Misko
fikret selimbašić Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 49 minutes ago, John Coltrane said: Ko može nek vrati HRT2, nije samo koncert nego i kao mini dokumentarac. Izjave publike pre certa su dijive. Okačili su i na YT.
bradilko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 dirljivo ali korona?? isto tako sinoc u novom sadu. 1
Misko Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) I ja kazem isto, ljudi bi mogli malo da iskuliraju sa tim okupljanjima sada, i da u intimi zale..ako neko moze najblize, mogu i mase u regionu Balasevica.. Edited February 20, 2021 by Misko
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 na astalu navek leba..pevaju, nema kruha jooj raspascu se i sto sam skoro svako leto tu na peristilu,kmee
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minute ago, bradilko said: dirljivo ali korona?? isto tako sinoc u novom sadu. slazem se trebali su maske nositi i odmaci se, ludi dalmoshi, znam da se inace bune i sede po rivi da piju kafu kad ne rade kafici
morgana Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 ovo u splitu je fenomenalno (mimo korona aspekta) 1
InvisibleLight Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 minute ago, morgana said: ovo u splitu je fenomenalno (mimo korona aspekta) neverovatno koliko tuzno i lepo 2
morgana Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) ovo u beogradu je jebena dijagnoza, ako ni veceras ne bude nicega to je stvarno van svake kulture i zajednistva. ionako sam na rubu da selim u rijeku posto u glavi imam neke licne i politicke fiks ideje o njoj. samo me porodicni obziri sprjecavaju. sns je ubio sve lijepo i dobro. Edited February 20, 2021 by morgana 8
hansolo Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Krenula farsa, dobijam na fb poziv, danas u centru od 18 slušanje pesma, paljenje sveća ... od SNSovke i to od onog najgoreg soja što je iz čiste koristi u svemu tome, kao svi smo ujedinjeni u bolu ... e neće moći. Ne mogu jebiga imati oba i benefite od ove govnarije i da mi nostalgično patetišu kako je nekada bilo lepo. 3
Recommended Posts