Jump to content

Prosta duša slovenska

Featured Replies

Omaz Miri Furlan u Drzavnom poslu je bio mocan i razarajuci. Bas se pitam hoce li i sada biti nesto slicno. 
Biće sigurno, oni ne propuštaju da odaju počast.
  • Replies 1k
  • Views 69.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ovih dana sam svracao ovamo, samo da podelim dnevnu dozu emojia. nisam mogao nista da napisem.   u petak predvece, kada su poceli notifications da piste sa telefona, znao sam da se nesto str

• Ko ima volje ja sam malo pisala ... well, ne baš malo  https://drapsin.wordpress.com/2021/02/24/tajni-prolaz-kroz-noc/

• אַף אֶחָד
    אַף אֶחָד

Vladimir Skočajić Skoča   Ljudi odlaze svaki dan. Dobri, loši, mladi, stari. Za nekima se tuguje više, za nekima manje. Neki budu zaboravljeni za par meseci, neki

Posted Images

29 minutes ago, Kampokei said:

Omaz Miri Furlan u Drzavnom poslu je bio mocan i razarajuci. Bas se pitam hoce li i sada biti nesto slicno. 

Oni su i živom Đoletu priređivali česte omaže, kroz direktno ili posredno pominjanje njegovih stihova, motiva i naslova.

Siguran sam da će epizoda posvećena Đoletu biti štogod. 

1 hour ago, morgana said:

prosetacu do tamo pa ako bude, bude

Keep distance. U NSu su se ljudi malo zaneli sinoć, zaboravili na koronu.

1 hour ago, morgana said:

navodno u 18 sati na trgu n pasica svijece za balasevica

Nadam se da je tačno. Novi Sad, Zagreb, Sarajevo, Pula... Beograd za sad ništa.

• Popular Post

Са твитера:

spacer.png

4 minutes ago, maheem said:

Keep distance. U NSu su se ljudi malo zaneli sinoć, zaboravili na koronu.

svakako, ne bih se zadrzavala

U NS na trgu jako puno sveća i cveća...

I matori ulični svirač koji vrti Vasu na repeat...

• Popular Post

Uzeo od jutros da sredjujem spajz..da ne bih razmisljao o svemu..o Balasevicu, o tome sta je sve mogao ovaj region a nije jer Balasevic nije formalno pobedio..o procerdanim godinama, zivotima, energiji..

..i lepo sam sve sredio, pocistio, napravio i vise polica nego sto sam mislio...

i dodjem ovde..i vidim ovog belog zeca i dve mandarine.. i kao da nista nisam uradio, samo me poklopilo.

Cini mi se da koliko nam je zao njega, toliko ako ne i vise zao nam je nas samih, sto smo se procerdali, sto su nas procerdali, sto smo procerdani..a rikverca nema.

u sarajevu veceras koncert, ko ne moze da dodje da u 8 izidje na terasu i pjeva :heart:

2 hours ago, morgana said:

sjajno, ali se ne slazem, u tom smislu u kome oni govore jugoslavije ce itekako biti jos, do disolucije kulturnog prostora nikad nije doslo

https://pescanik.net/smrt-u-porodici/

ja sam zadivljen elokvenciom mnogih, i ovde i drugde, i zatecen svojom nemoci.

Ko može nek vrati HRT2, nije samo koncert nego i kao mini dokumentarac. Izjave publike pre certa su dijive.

2 hours ago, simetrije said:

Oni su i živom Đoletu priređivali česte omaže, kroz direktno ili posredno pominjanje njegovih stihova, motiva i naslova.

Evo jedne od ranije: