February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:03, Lancia said: Jednom kad se povuce Djole, nedostajace mi ta GS nedelja. Prva ili druga?
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:07, kurdi said: nemoguce je ne navijati za medu cara naravno, od 2023/4
February 19, 20214 yr Danas se pokazalo zasto mi Novakovi navijaci strahujemo od Medvedeva u finalu. Novak ce morati da odigra jako, jako dobar mec da bi pobedio, nesto na nivou polufinala i finala od pre dve godine.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:08, harper said: Prva ili druga? Sve, jbg. Ne samo GS, nego sva finala nedeljom. Krcka se rucak, rakijica, pivce i voila. Gadno nas je razmazio.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:08, iDemo said: naravno, od 2023/4 naravno, u nedelju za novaka, ali nema dileme za koga posle novaka. i danas za medu iako je to gor za novaka.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:12, Lancia said: Sve, jbg. Ne samo GS, nego sva finala nedeljom. Krcka se rucak, rakijica, pivce i voila. Gadno nas je razmazio. Da, kazu da se covek lako navikne na dobro a Novak nas je navikao na nivo tenisa iznad kojeg nema nista i pitanje je da li ce ikada biti.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:12, Lancia said: Sve, jbg. Ne samo GS, nego sva finala nedeljom. Krcka se rucak, rakijica, pivce i voila. Gadno nas je razmazio. Januarskom/februarskom nedeljom na jutrenje sa Novakom i Endijem.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:13, kurdi said: naravno, u nedelju za novaka, ali nema dileme za koga posle novaka. i danas za medu iako je to gor za novaka. +1 Nikad nisam navijao za ruske sportiste, jednostavno nikad nisu imali personality, sad pored Medjeda imaju i Rubleva, pravi r'n'r.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:16, harper said: Da, kazu da se covek lako navikne na dobro a Novak nas je navikao na nivo tenisa iznad kojeg nema nista i pitanje je da li ce ikada biti. Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:15, Tsai said: Jebace nas Medo, nece nas ni pokritiNije ni on nepogrešiv, samo udara jako, nepredvidljiv je, ima dobar bekend ali kad ga pametno pomeriš nume, na mreži je duduk a i glava mu još nije dorasla ovakvom meču. Da je danas pobedio Nadala bio bi euforija i da, možda bi splasnuo do nedelje ali imao bi meč više kojim bi se mogao poslužiti da poslaže kockice u svojoj glavi. Novak igra da odbrani svoj tron i teško će tu Meda da se ugura, moći će tek da proviri kako to izgleda up there down under.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:24, Lancia said: Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi. Ana i Jelena su odlicne igracice, Monika je cudo, ali Novak je pravi pravcati fenomen kakav se retko vidja u zivotu. Bice prilike da se pise o tome jednom kad okaci reket o klin, ono sto je on uradio u karijeri u uslovima u kojima je tu karijeru gradio, njegov igracki legacy, ne znam da li je zapamceno u sportu uopste.
February 19, 20214 yr On 19. 2. 2021. at 11:29, harper said: Ana i Jelena su odlicne igracice, Monika je cudo, ali Novak je pravi pravcati fenomen kakav se retko vidja u zivotu. Bice prilike da se pise o tome jednom kad okaci reket o klin, ono sto je on uradio u karijeri u uslovima u kojima je tu karijeru gradio, njegov igracki legacy, ne znam da li je zapamceno u sportu uopste. Meni je ovo dovoljan podatak, van svih trofeja, ko je najveci i ko je imao najtezi put u karijeri: