Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Lancia said:

Jednom kad se povuce Djole, nedostajace mi ta GS nedelja.

Prva ili druga?:D

Posted
1 minute ago, kurdi said:

nemoguce je ne navijati za medu cara

naravno, od 2023/4

Posted

Danas se pokazalo zasto mi Novakovi navijaci strahujemo od Medvedeva u finalu. Novak ce morati da odigra jako, jako dobar mec da bi pobedio, nesto na nivou polufinala i finala od pre dve godine.

Posted
Just now, harper said:

Prva ili druga?:D

Sve, jbg. Ne samo GS, nego sva finala nedeljom. Krcka se rucak, rakijica, pivce i voila. Gadno nas je razmazio.

Posted
4 minutes ago, iDemo said:

naravno, od 2023/4

naravno, u nedelju za novaka, ali nema dileme za koga posle novaka.

i danas za medu iako je to gor za novaka.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Sve, jbg. Ne samo GS, nego sva finala nedeljom. Krcka se rucak, rakijica, pivce i voila. Gadno nas je razmazio.

Da, kazu da se covek lako navikne na dobro a Novak nas je navikao na nivo tenisa iznad kojeg nema nista i pitanje je da li ce ikada biti.

Posted

pocepaće Danil kljakavog, k'o Meda Mašu :sad:

Posted

Januarskom/februarskom nedeljom na jutrenje sa Novakom i Endijem.

Posted
1 minute ago, kurdi said:

naravno, u nedelju za novaka, ali nema dileme za koga posle novaka.

i danas za medu iako je to gor za novaka.

+1

Nikad nisam navijao za ruske sportiste, jednostavno nikad nisu imali personality, sad pored Medjeda imaju i Rubleva, pravi r'n'r.

Posted
6 minutes ago, harper said:

Da, kazu da se covek lako navikne na dobro a Novak nas je navikao na nivo tenisa iznad kojeg nema nista i pitanje je da li ce ikada biti.

Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi.

• +1 1
Posted
Jebace nas Medo, nece nas ni pokriti
Nije ni on nepogrešiv, samo udara jako, nepredvidljiv je, ima dobar bekend ali kad ga pametno pomeriš nume, na mreži je duduk a i glava mu još nije dorasla ovakvom meču. Da je danas pobedio Nadala bio bi euforija i da, možda bi splasnuo do nedelje ali imao bi meč više kojim bi se mogao poslužiti da poslaže kockice u svojoj glavi. Novak igra da odbrani svoj tron i teško će tu Meda da se ugura, moći će tek da proviri kako to izgleda up there down under.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi.

Ana i Jelena su odlicne igracice, Monika je cudo, ali Novak je pravi pravcati fenomen kakav se retko vidja u zivotu. Bice prilike da se pise o tome jednom kad okaci reket o klin, ono sto je on uradio u karijeri u uslovima u kojima je tu karijeru gradio, njegov igracki legacy, ne znam da li je zapamceno u sportu uopste.

Posted
7 minutes ago, harper said:

Ana i Jelena su odlicne igracice, Monika je cudo, ali Novak je pravi pravcati fenomen kakav se retko vidja u zivotu. Bice prilike da se pise o tome jednom kad okaci reket o klin, ono sto je on uradio u karijeri u uslovima u kojima je tu karijeru gradio, njegov igracki legacy, ne znam da li je zapamceno u sportu uopste.

Meni je ovo dovoljan podatak, van svih trofeja, ko je najveci i ko je imao najtezi put u karijeri:  

Captura.png

• +1 3