Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted

sutra razum kaze

Medo 6:3, 7:5, 6:7, 6:2

a idealno bi bilo

Cici 7:6, 4:6, 3:6, 7:5, 7:6

Posted (edited)

Sutra navijamo samo za jedno. Tj za pet  stvari. Za pet setova... 

Ne samo zbog fizičkog već i mentalnog napora a pre svega pražnjenja. Kada dobiješ neki epski polufinalni meč sigurno malo oštrica otupi za finale, i zadovoljiš se postignutim, pogotovu ako nisi od ove trojice kojima je realno to ništa, big 3.

Edited by Mil@n
Posted

i pogotovu ako ti je to drugi mec zaredom koji dobijas u pet tesnih setova ;)

Posted

Sto se mene tice, moze Cicipas i u tri laka i brza seta.

• +1 2
Posted
8 minutes ago, harper said:

Nisam gledao ceo meč juče, ali sam pogledao extended highlights, brzo se kreće, i krakat je, opako pokriva teren, mislim da je za nijansu ipak sporiji od Medvedeva pa mi se u glavi ipak čini da mu je Medo lakši protivnik. Osim naravno, ako psiha ne bude odlučivala, gde ga Rus osetno šije. 

Ali mislim da su u pitanju nijanse i da je bitnije ovo što sam rekao, žestoko maltretiranje fizičko i mentalno, pa ko pretekne, neka izađe Đovaku na masakriranje tako ojađen.

Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Nisam gledao ceo meč juče, ali sam pogledao extended highlights, brzo se kreće, i krakat je, opako pokriva teren, mislim da je za nijansu ipak sporiji od Medvedeva pa mi se u glavi ipak čini da mu je Medo lakši protivnik. Osim naravno, ako psiha ne bude odlučivala, gde ga Rus osetno šije. 

Ali mislim da su u pitanju nijanse i da je bitnije ovo što sam rekao, žestoko maltretiranje fizičko i mentalno, pa ko pretekne, neka izađe Đovaku na masakriranje tako ojađen.

Oba "klinca" su vrhunski igraci i imaju mnogo kvaliteta, samo iznosim licni utisak da se Mede plasim a Cicija ne. Meni Medvedev izgleda kao igrac koji ima glavu za velike meceve, a nema poraz pitaj Boga otkad i igra sa velikim samopouzdanjem.

Posted

BIo neki Ukrajinac Medvedev,jako gadan igrac na pesku. :cool:

Posted
Može, al neće :cry:
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted
On 17.2.2021. at 14:03, Cash said:

Zar nije Karacev Turcin. Arslan Karacev deluje pomalo Turski :D

Karaç = карбуратор  ¯\_(ツ)_/¯

Али ако је Карацев онда везе нема са Турском.

Posted

Jel to publika u fazonu "KirJos, CiciPas, stare Australijske porodice..." :s_d:

Sent from my SM-N950F using

Posted

Medo ne menja dobitnu taktiku  "svedi razliku između dva servisa na minimum, zažmiri i šamaraj, pokazivanje emocija je za pičkice"

Posted
4 minutes ago, Max Morlock said:

Jel to publika u fazonu "KirJos, CiciPas, stare Australijske porodice..." :s_d:

Sent from my SM-N950F using

Uverena sam da grčki pop u lokalnoj crkvi u Melburnu samo kaže: Kad igraju "naši" svi slobodni u publiku. Zato je ranije bilo moguće videti starije žene u grupama , sa grčkim zastavama, kako vatereno navijaju.