Tsai Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 sutra razum kaze Medo 6:3, 7:5, 6:7, 6:2 a idealno bi bilo Cici 7:6, 4:6, 3:6, 7:5, 7:6
Mil@n Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) Sutra navijamo samo za jedno. Tj za pet stvari. Za pet setova... Ne samo zbog fizičkog već i mentalnog napora a pre svega pražnjenja. Kada dobiješ neki epski polufinalni meč sigurno malo oštrica otupi za finale, i zadovoljiš se postignutim, pogotovu ako nisi od ove trojice kojima je realno to ništa, big 3. Edited February 18, 2021 by Mil@n
Tsai Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 i pogotovu ako ti je to drugi mec zaredom koji dobijas u pet tesnih setova
harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Sto se mene tice, moze Cicipas i u tri laka i brza seta. 2
Mil@n Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 8 minutes ago, harper said: Sto se mene tice, moze Cicipas i u tri laka i brza seta. Nisam gledao ceo meč juče, ali sam pogledao extended highlights, brzo se kreće, i krakat je, opako pokriva teren, mislim da je za nijansu ipak sporiji od Medvedeva pa mi se u glavi ipak čini da mu je Medo lakši protivnik. Osim naravno, ako psiha ne bude odlučivala, gde ga Rus osetno šije. Ali mislim da su u pitanju nijanse i da je bitnije ovo što sam rekao, žestoko maltretiranje fizičko i mentalno, pa ko pretekne, neka izađe Đovaku na masakriranje tako ojađen.
harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 minute ago, Mil@n said: Nisam gledao ceo meč juče, ali sam pogledao extended highlights, brzo se kreće, i krakat je, opako pokriva teren, mislim da je za nijansu ipak sporiji od Medvedeva pa mi se u glavi ipak čini da mu je Medo lakši protivnik. Osim naravno, ako psiha ne bude odlučivala, gde ga Rus osetno šije. Ali mislim da su u pitanju nijanse i da je bitnije ovo što sam rekao, žestoko maltretiranje fizičko i mentalno, pa ko pretekne, neka izađe Đovaku na masakriranje tako ojađen. Oba "klinca" su vrhunski igraci i imaju mnogo kvaliteta, samo iznosim licni utisak da se Mede plasim a Cicija ne. Meni Medvedev izgleda kao igrac koji ima glavu za velike meceve, a nema poraz pitaj Boga otkad i igra sa velikim samopouzdanjem.
Cash Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 BIo neki Ukrajinac Medvedev,jako gadan igrac na pesku.
Jumanji Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Sto se mene tice, moze Cicipas i u tri laka i brza seta.Može, al neće 1 1
Redoran Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 On 17.2.2021. at 14:03, Cash said: Zar nije Karacev Turcin. Arslan Karacev deluje pomalo Turski Karaç = карбуратор ¯\_(ツ)_/¯ Али ако је Карацев онда везе нема са Турском.
Max Morlock Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Jel to publika u fazonu "KirJos, CiciPas, stare Australijske porodice..." Sent from my SM-N950F using
simetrije Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Medo ne menja dobitnu taktiku "svedi razliku između dva servisa na minimum, zažmiri i šamaraj, pokazivanje emocija je za pičkice"
Arkadija Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 4 minutes ago, Max Morlock said: Jel to publika u fazonu "KirJos, CiciPas, stare Australijske porodice..." Sent from my SM-N950F using Uverena sam da grčki pop u lokalnoj crkvi u Melburnu samo kaže: Kad igraju "naši" svi slobodni u publiku. Zato je ranije bilo moguće videti starije žene u grupama , sa grčkim zastavama, kako vatereno navijaju.
Recommended Posts