Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted

Ah, nova pravila... traže mu iz publike nešto (nisam čuo, lopticu? peškir?) od opreme, ali... "I'm not allowed..." 

Posted
Šta je uradio Nadal? Ili još nije igrao?
Sutra
  • Hvala 1
Posted

izes zreb.

na jednom terenu lucky looser Taro Daniel protiv nekog no name amera iz kvalifikacija, a na drugom shapo protiv sinnera :(

Posted
19 minutes ago, Ros said:

izes zreb.

na jednom terenu lucky looser Taro Daniel protiv nekog no name amera iz kvalifikacija, a na drugom shapo protiv sinnera :(

Šapa i Siner su nextgen, jednog dana, recimo polovinom ove decenije, možda neko od njih osvoji neki GS.

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Arkadija said:

Šapa i Siner su nextgen, jednog dana, recimo polovinom ove decenije, možda neko od njih osvoji neki GS.

zato i kazem izes zreb. 

• +1 1
Posted

Siner je sjajan talenat i deluje vec zrelo, iako ima tek 19. Predvidjam mu super kraijeru [emoji4]

Posted

Puca ga umor, zajebao se možda sa pred-turnirom koji je igrao (večita dilema) i juče se zahvalio fizioterapeutu što je tu gde jeste... sad su mu šanse minimalne da izvuče 2 seta ali nije da Šapo ne ume da se samoubije

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Puca ga umor, zajebao se možda sa pred-turnirom koji je igrao (večita dilema) i juče se zahvalio fizioterapeutu što je tu gde jeste... sad su mu šanse minimalne da izvuče 2 seta ali nije da Šapo ne ume da se samoubije

Bas je previse igrao ovih dana, vidi se i po njemu i po rezultatu, ali sto kazes Sapo nije da ne ume da krene protivniku u susret.
Posted

Bas je previse igrao ovih dana, vidi se i po njemu i po rezultatu, ali sto kazes Sapo nije da ne ume da krene protivniku u susret.
Idemo u 5. [emoji38] ova malo duža pauza će mu prijati, sad je dečko opasan ako uzne rani brejk... glupost su napravili organizarori što su ga stavili da igra danas, to i komentatori kažu

Posted

Jel on bese osvojio onaj milanski next gen turnir pre par sezona i imao tada 17 godina?

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Jel on bese osvojio onaj milanski next gen turnir pre par sezona i imao tada 17 godina?

Pa da, tada je pobedio Kecmanovica. Mislim da je to bilo ped kraj 2019.godine. Prosle godine taj turnir nije ni odrzan.

• +1 1
Posted

15 kvota na Djerea

ima neki Aleksandar Vukic iz Australije :lolol: