February 18, 20214 yr Ovo sad već liči na ono polufinale, mislim US Opena, koje je Nolo igrao protiv Davida Ferera. David igrao kao popizdeo ceo turnir, svi očekivali junačku bitku do letnji dan u podne, mislim da je Ferer i dobio prvi set, a posle toga je mučenik samo stajao i gledao šta se događa, nemajući odgovor čak ni na najjednostavnije pitanje: otkud ja ovde.
February 18, 20214 yr Nole trpa Rusa i ne vadi ....Ovaj komentar da sačuvamo za nedelju Sent from my SM-N950F using
February 18, 20214 yr 1 minute ago, simetrije said: Ovo sad već liči na ono polufinale, mislim US Opena, koje je Nolo igrao protiv Davida Ferera. David igrao kao popizdeo ceo turnir, svi očekivali junačku bitku do letnji dan u podne, mislim da je Ferer i dobio prvi set, a posle toga je mučenik samo stajao i gledao šta se događa, nemajući odgovor čak ni na najjednostavnije pitanje: otkud ja ovde. Meni je u sećanju Luka Puj, koji je ovako slično dospeo do polufinala, i onda naleteo na zid u vidu Novaka.
February 18, 20214 yr Isto htedoh da napisem, Ferer je ipak ozbiljniji igrac bio. Ovo je preslikana 2019.
February 18, 20214 yr Just now, Max Morlock said: Ovaj komentar da sačuvamo za nedelju Cipi igra u nedelju. Tako sam odlucio.
February 18, 20214 yr Bolje sad da p®opusti malo nego sredinom trećeg mnogo. Nije da (ne) moraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 18, 20214 yr 7 minutes ago, Lancia said: Cipi igra u nedelju. Tako sam odlucio. Ocel biti 5 setova sutra?