Jumanji Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Al niko od njih dvojice nije rekao sledece: Vuneni covece idi bre u persun [emoji23]Da, da, vadi se jos malo, simpaticno je -.-
W.F.C. Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 A dobro, moze i gore, idi u sto hiljada persuna...
Cash Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Nista ,izvinjavam se jumanjievoj. Bio sam siguran da je ona rekla za Zvekija da je Vuna. U znak izvinjenja cu joj platiti 1 Coca colu
simetrije Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Čak i da napolju govna padadu dan ne može biti ružan počne li tako što neko oduči od tenisa ŽMK.
Nesh Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Za mene je, nazalost, Medvedev, prvi favorit.. @renne jel igramo?
simetrije Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 ŽMK napustila KZM u suzama, nakon pitanja o lošem meču u polufinalu protiv Naomi. Na KZM se, naravno, nije vraćala (jebe joj se tačno) a pravo je čudo kako nekog od novinara nije optužila za tendeciozno pitanje koje joj inače ne bi postavljali da nije crna, Afroamerikanka i najbolja majka na Mlečnom putu ikada. Ono malo meča što sam gledao, inače, osećao sam i izvesno sažaljenje prema Sereni, jer ju je Naomi, onako glomaznu i slabo pokretljivu, dezintegrisala pametnom i brzom igrom.
simetrije Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Koliko je neobično, toliko je i ohrabrujuće videti da je brzina Nolovog servisa oko ili preko 200 km/h.
Jumanji Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Sto se lozi publika. Mogu misliti ako "rookie" poludi [emoji849]
Recommended Posts