February 17, 20214 yr Al niko od njih dvojice nije rekao sledece: Vuneni covece idi bre u persun [emoji23]Da, da, vadi se jos malo, simpaticno je -.-
February 17, 20214 yr Nista ,izvinjavam se jumanjievoj. Bio sam siguran da je ona rekla za Zvekija da je Vuna. U znak izvinjenja cu joj platiti 1 Coca colu
February 18, 20214 yr Čak i da napolju govna padadu dan ne može biti ružan počne li tako što neko oduči od tenisa ŽMK.
February 18, 20214 yr ŽMK napustila KZM u suzama, nakon pitanja o lošem meču u polufinalu protiv Naomi. Na KZM se, naravno, nije vraćala (jebe joj se tačno) a pravo je čudo kako nekog od novinara nije optužila za tendeciozno pitanje koje joj inače ne bi postavljali da nije crna, Afroamerikanka i najbolja majka na Mlečnom putu ikada. Ono malo meča što sam gledao, inače, osećao sam i izvesno sažaljenje prema Sereni, jer ju je Naomi, onako glomaznu i slabo pokretljivu, dezintegrisala pametnom i brzom igrom.
February 18, 20214 yr Koliko je neobično, toliko je i ohrabrujuće videti da je brzina Nolovog servisa oko ili preko 200 km/h.