Arkadija Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 37 minutes ago, extragluv said: pravoslavna polufinala Pa ne bas, kazu da je Karacev židov.
Ras Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 (edited) 9 minutes ago, Arkadija said: Pa ne bas, kazu da je Karacev židov. pppfajzerovac, znachi? Edit. Iskreno mi je malo bilo žao Rafe na kraju, veliki igrač nema šta! Edited February 17, 2021 by Ras
Max Morlock Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 9 minutes ago, Arkadija said: Pa ne bas, kazu da je Karacev židov. Dobro onda pravoslavno finale 1
nautilus Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 13 minutes ago, Arkadija said: Pa ne bas, kazu da je Karacev židov. kavkaski razbojnik. osetin
mlatko Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Cici jedva preteko, a bio sam ubedjen da moze da dobije Nadala u QFA što da ne? nikad ne potcenjivati svoja ubeđenjaTeško će mu nauditi ovaj Fognini, kažem iako nisam gledao još Nadala. Očekujem od Tsitsija ili Berettinija više u 1/4Španija i Rusija po 4Srbija i Kanada po 3USA, Italija i Australija po 212 zemalja po 1 predstavnikWTA neću ...Khm-khm... što volim da kopam Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Cash Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 19 minutes ago, Arkadija said: Pa ne bas, kazu da je Karacev židov. Zar nije Karacev Turcin. Arslan Karacev deluje pomalo Turski
Arkadija Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 15 minutes ago, Cash said: Zar nije Karacev Turcin. Arslan Karacev deluje pomalo Turski I meni je delovalo, ali pise mu u biografiji da je jevrejskog porekla, da su emigrirali u Izrael kafa mu je bilo 3 godine, pa se on sa ocem vratio nazad za Rusiju kada mu je bilo 12 i to zbog tenisa.
mlatko Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 :Budibobsnama:Jedino ovaj je ("skoro") nastradaoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Šta je problem sa razbijanjem reketa? Niko nikada u 150 godina istorije tenisa nije razbio reket , sve dok to nije učinio nečovek u vidu Novaka Đokovića juče? Zar Vimbldon nema pravilo (više molbu), unazad 5-6 godina, da se ne razbijaju reketi, da se tereni ne bi oštećivali? Zar njegova svetost RF nije nikada razbila reket? Meni se čini da jeste i to u meču baš sa Đokovićem. 4
Ros Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 16 minutes ago, Arkadija said: Šta je problem sa razbijanjem reketa? Niko nikada u 150 godina istorije tenisa nije razbio reket , sve dok to nije učinio nečovek u vidu Novaka Đokovića juče? Zar Vimbldon nema pravilo (više molbu), unazad 5-6 godina, da se ne razbijaju reketi, da se tereni ne bi oštećivali? Zar njegova svetost RF nije nikada razbila reket? Meni se čini da jeste i to u meču baš sa Đokovićem. nesto mora biti. ocekujem da ce biti sledece da je novak hrkao u sobi ili je isao u wc tokom noci pa pustio vodu u wc solju. nesto mora biti. 1 1
Shaq Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 el taj medved toliko strasan da nas djoka ne moze da ga bije? :coffee:
Fakundo Sava Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Ne volim AU jer sam noćna ptica ,ako ustanem pre podne nije mi dobro ceo dan ,gomilu mečeva još nisam prežalio, na žalost ni jutrašnje vaskrsnuće grčkog Isusa Biće to dobro polufinale samo da ne bude Snaša i Meda A Sereni se lepo namestilo,Osaka ovo ne sme da dobije,ma ni da joj ne padne na pamet,jer imamo priču Serena preskače rasistkinju Margaret Kort na terenu Margaret Kort (ili je to drugi teren,nevermind) Pravda zadovoljena,erupcija oduševljenja
eumeswil Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 3 hours ago, Arkadija said: Zar njegova svetost RF nije nikada razbila reket? Meni se čini da jeste i to u meču baš sa Đokovićem. Kad RF pogodi decu što skupljaju loptice onda ga ne diskvalifikuju. Niti dobije kaznu kad đubri po terenu.
Recommended Posts